کمک برای الگوریتم dda

meysamme30

New Member
سلام به همه من امروز با این سایت آشنا شدم یه سوال دارم از اساتید خواهشا اگه میدونید بگید

سوال:با استفاده از الگوریتم dda و با در یافت مختصات a و b نقاط بین a و b را بدست آورد؟
a (2,5)& b(7,9) ba tashakoor

the_king

مدیرکل انجمن
سلام به همه من امروز با این سایت آشنا شدم یه سوال دارم از اساتید خواهشا اگه میدونید بگید

سوال:با استفاده از الگوریتم dda و با در یافت مختصات a و b نقاط بین a و b را بدست آورد؟
a (2,5)& b(7,9) ba tashakoor

DDA یا Digital Differential Analyzer روال خیلی ساده ای داره، اگر مختصات نقطه a برابر با (x1, y1) و مختصات
نقطه b برابر با (x2, y2) باشه، اول m را حساب می کنید که همان شیب یا ضریب زاویه خطی است که از a و b می گذرد :
کد:
m = (y2 - y1) / (x2 - x1)

DDA می تواند با همین مقدار m از روی مختصات یک نقطه، مختصات نقطه بعدی را بدست آورد، یعنی
حالا می توانید از روی مختصات x و y یک نقطه (prevX, prevY) مختصات x و y نقطه بعدی (nextX, nextY) را
بدست آورید :
کد:
nextX = prevX + (1 / m)
nextY = prevY + m

فرضا اگر نقطه a به مختصات (x1, y1) را در نظر بگیرید، مختصات نقطه بعدی (x3, y3) چنین خواهد بود :
کد:
x3 = x1 + (1 / m)
y3 = y1 + m

در قدم بعدی می توانید توسط مختصات نقطه (x3, y3) مختصات نقطه بعد از (x3, y3) را
بدست آورید :
کد:
x4 = x3 + (1 / m)
y4 = y3 + m
و همینطور برای نقاط بعدی...

meysamme30

New Member
سلام
دستتون درد نکنه
میگم نمیشه همینو یه جوری نوشت تا تو اوپن جی ال سی پلاس پلاس اجرا شه با تشکر؟؟؟

meysamme30

New Member
کسی میتونه کمکم کنه 3 تا سوال داشتم هر کدومو که میتونید کمکم کنید با تشکر

سوال1: الگویی برای 5 حروف فارسی نوشته و در صفحه نمایش رسم نماید برای هر یک از حروف 3 سایز در نظر بگیرید ؟
سوال2: در صفحه نمایش یک توپ به صورت رندم حرکت کند و پس ار برخورد به کناره ها برگردد و توپ نباید از صفحه خارج شود ؟
سوال3: سوال 2 را به نوعی بازی تبدیک کنید ؟

با استفاده از زبان Open GL (C++) c
با سپاس

the_king

مدیرکل انجمن
کسی میتونه کمکم کنه 3 تا سوال داشتم هر کدومو که میتونید کمکم کنید با تشکر

سوال1: الگویی برای 5 حروف فارسی نوشته و در صفحه نمایش رسم نماید برای هر یک از حروف 3 سایز در نظر بگیرید ؟
سوال2: در صفحه نمایش یک توپ به صورت رندم حرکت کند و پس ار برخورد به کناره ها برگردد و توپ نباید از صفحه خارج شود ؟
سوال3: سوال 2 را به نوعی بازی تبدیک کنید ؟

با استفاده از زبان Open GL (C++) c
با سپاس

این تاپیک رو برای سوال دیگری ایجاد کرده بودید، قرار نیست که سوالات دیگری که ربطی به این موضوع نداره
در این مبحث مطرح بشه، یک مبحث دیگه ایجاد کنید و داخلش یک سوال جدید مطرح کنید، اونم نه در این
انجمن برنامه نويسي و الگوريتم آن، سوالات ++C , C و #C را در زیر-انجمن C و هم خانواده هایش مطرح کنید.

B4 - اگر چندین سوال دارید که بهم مربوط نیستند، در مبحث های جداگانه مطرح شان کنید.
زمانی که چند سوال را در یک مبحث مطرح می کنید نمی توانید یک عنوان دقیق و با جزئیات انتخاب نمایید،در نتیجه ناچار می شوید که از یک عنوان نامناسب مثل "چند سوال در مورد فتوشاپ" استفاده کنید که خیلی مبهم و کلی است و مشخص کننده موضوع سوال شما نخواهد بود.

مثلا اگر در مورد "نحوه استفاده کردن از ابزار Brush Tool فتوشاپ" و "نحوه ذخیره کردن فایل های psd در فتوشاپ" سوال دارید، هر کدام را در یک مبحث جداگانه و با عنوان های مناسب در بخش سوالات و درخواست ها داخل انجمن فتوشاپ مطرح کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا