کمک برای الگريتم يک برنامه

zorig4fun

Member
سلام دوستان
وبسايت من قسمتی دارد برای دانلود و مقدار دانلود را ثبت ميکند که چند بار يک فايل دانلود شده است.
يک برنامه ميخواهم بنويسم که تعداد دانلود شده يک فايل را در يک ماه نمايش دهد من امدم اينجوری در نظر گرفتم که :
يک جدول درست کردم که ماه سال را در خود دارد مثلا ايدی مارچ ۲۰۰۷ (۴) ميباشد حد اقل 3/1/2007 ميباشد و حد اکثر 3/31/2007 12:59:59 Pm است.
و يک جدول درست کردم که ايدی فايل و ايدی زمان و تعداد دانلود را در بر دارد.
برنامه را ميخوام اينطوری بنويسم که:
زمان حال را پيدا ميکنيم و بعد با جدول زمان مقايسه ميکنيم اگر حد اقل کوچکتر از زمان حال و حد اکثر بزرگتر باشد بدين وسيله ماه پيدا ميشود .
حالا کاربر فايلی را دانلود ميکند به روش بالا ماه که پيدا شده در جدول دوم چک ميشود که ايا در اين ماه اين اين فايل دانلود شده يا نه اگر بلی که يکی به عدد اضافه ميشود اگر نه يک رکورد اضافه ميشود و يکی به ان اضافه ميشود.

اين طرحی بود که ميخوام اجرا کنم اگر راه ساده تری در نظر داريد لطفا بگيد چون طرح من يکم پيچيده به نظر ميرسد.
با تشکر

mosyhey

Member
بله کمی پیچیده است.
من اگر بودم کار را خیلی ساده می کردم. وظیفه بانک نیست که ماه ها را بشمارد و ... بلکه وظیفه بانک ذخیره کردن است. این اطلاعات را باید با برنامه نویسی به دست آورد.
این جور که شما گفتید سالی 12 فیلد باید به جدولتان اضافه کنید. که اصلاً منطقی نیست.
حالا نظر من:
یک جدول درست کنید به نام دانلود که این ستون ها را داشته باشد:
1 - آیدی یا نام فایلی که دانلود می شود. (نام منحصر به فردی برای هر فایل جداگانه)
2 - زمان انجام دانلود (مثلاً می توانید به جای یک ستون زمان که تاریخ و یا تاریخ و ساعت (که کامل ترین فرمت زمان است) را ثبت کند می توانید برای هر جزء یک ستون ایجاد کنید مثلاً ستون ماه، سال، روز، ساعت، روز هفته که البته یه این کار هم نیازی نیست.
3 - اگر خواستی دیگر مشخصات دانلود کننده را هم این جا ثبت کن مانند آی پی، نوع مرور گر و ... تا بتوانی بعداً از نتایجش مدیریت کنی.
حالا شما دیتا بیس را دارید. می توانید با کمی برنامه نویسی هر اطلاعاتی که خواستید را به دست آورید. مثلاً
1 - فایل فلان کلاً تا کنون چند بار دانلود شده.
2 - فایل فلان در سال 2004 یا ماه مارچ 2004 یا در 24 مارچ 2004 یا بین 6 صبح تا 12 ظهر 24 مارچ 2004 چند بار دانلود شده.
3 - فایل فلان در سی روز گذشته (کاربردی تر از ماه گذشته) چند بار دانلود شده.
4 - در فلان ماه یا فلان سال یا فلان روز هفته یا فلان ساعت یا سی روز اخیر چه فایلی بیشتر یا کمتر از همه دانلود شده.
5 ...
با این دیتا بیس هر کاری می توانی بکنی.
این نظر من بود. امیدوارم مطالب کمکت کند.

جدیدترین ارسال ها

بالا