کمک برای اصلاح p h p r o x y ورژن 0.5 بتا

st4r-s4t

Member
با سلام
همون طور که می دونید ورژن 0.5 بتای این اسکریپت اومده اما من یه مشکل باهاش دارم مطمئنا صفحه کوچکی که در صفحات سایت های ف ی ل ت ر شده هست رو دیدی که بالای سایت ها قرار می گیره!
من در ورژن های قبلی در اون قسمت تبلیغ هامو قرار می دادم اما در این ورژن نمی دونم چطور این کار رو انجام بدم!
در واقع نمی دونم کجا باید تگ ها رو برای نمایش بنر ها بزارم تا در همه سایت هایی که بازدید کننده می بینه دیده شه!
اگه میشه منو کمک کنید

با تشکر

st4r-s4t

Member
با سلام
همون طور که می دونید ورژن 0.5 بتای این اسکریپت اومده اما من یه مشکل باهاش دارم مطمئنا صفحه کوچکی که در صفحات سایت های ف ی ل ت ر شده هست رو دیدی که بالای سایت ها قرار می گیره!
من در ورژن های قبلی در اون قسمت تبلیغ هامو قرار می دادم اما در این ورژن نمی دونم چطور این کار رو انجام بدم!
در واقع نمی دونم کجا باید تگ ها رو برای نمایش بنر ها بزارم تا در همه سایت هایی که بازدید کننده می بینه دیده شه!
اگه میشه منو کمک کنید

با تشکر

دوستان علاوه بر مشکل بالا مشکل دیگری هم خود برنامه دارد که بعضی مواقع تیک کنار show image رو بر می داره !! و چک باکس نشون دادن عکس ها تیک نمی خوره به صورت پیش فرض!! اگر بشه اون رو هم اصلاح کنید برای راحتی کار سورس رو آپلود کردم .
منتظر جواباتون هستم لطفا فایل ها را در صورت امکان Edit فرمایید

با تشکر

پیوست ها

• poxy-0.5b2.zip
    25.9 کیلوبایت · بازدیدها: 48

st4r-s4t

Member
بابا یکی کمک کنه! کارم لنگ مونده برای Php کارهای مجید آنلاین اینا که چیزی نیست بچه بازی هست!

آخرین ویرایش:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
بابا یکی کمک کنه! کارم لنگ مونده برای Php کارهای مجید آنلاین اینا که چیزی نیست بچه باز هست!
eeee
این جه حرفیه اقلا بگو بچه بازی !
دانلودش کردم روش کار می کنم.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
بابا یکی کمک کنه! کارم لنگ مونده برای Php کارهای مجید آنلاین اینا که چیزی نیست بچه باز هست!
eeee
این چه حرفیه اقلا بگو بچه بازی!
دانلودش کردم روش کار می کنم.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
eee
یه هفته گذشت؟ چه زود میگذراه این عمر!!
امشب ایشالا ردیف میکنم!

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام مجدد

برای اون تبلیغ تو خط 1142 اینو داره:
PHP:
       $_url_form      = '<div style="width:100%;margin:0;text-align:center;border-bottom:1px solid #725554;color:#000000;background-color:#F2FDF3;font-size:12px;font-weight:bold;font-family:Bitstream Vera Sans,arial,sans-serif;padding:4px;">'
                        . '<form method="post" action="' . $_script_url . '">'
                        . ' <label for="____' . $_config['url_var_name'] . '"><a href="' . $_url . '">Address</a>:</label> <input id="____' . $_config['url_var_name'] . '" type="text" size="80" name="' . $_config['url_var_name'] . '" value="' . $_url . '" />'
                        . ' <input type="submit" name="go" value="Go" />'
                        . ' [go: <a href="' . $_script_url . '?' . $_config['url_var_name'] . '=' . encode_url($_url_parts['prev_dir']) .' ">up one dir</a>, <a href="' . $_script_base . '">main page</a>]'
                        . '<br /><hr />';
خب؟!
حالا شما تو این متغیر کد html بنرتون رو بذار!
درباره چک باکس show image من چندبار تست کردم دیدم ور نمیداره !!
شما حالا خودت ببین شاید اشتباه میکنی!

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا