کمک انتخاب سیستم مدیریت محتوا وب ...!

mrj_60

Member
سلام

بغییر از این دو (که خودم دارم) چیز
دیگه ای سراغ نداری ؟

سلام mohsen_r جان
CMS یه عالمه داریم و یه چندتایی هم بصورت رسمی ساپورت فارسی میشن و کارت خیلی راحته
دوستان پیشنهادهای منطقی دادن
بهتره بشینی دونه دونه امتحان کنی و بهترین رو خودت امتحان کنی
یه سیستم از نظر من بهترینه وی ممکنه از نظر شما خیلی مسخره باشه
اول از همه بشین خوب فکر کن ، ببین تا چند سال آینده چه انتظاراتی از سیستم مدیریت محتوای وبسایتت داری که بعدا مجبور نشی سیستمت رو تغییر بدی
دوما اگه بیشتر در مورد خواسته هات توضیح بدی راهنمایی های دقیقتری خواهید دید
به قول معروف خوب سوال پرسیدن هم هنر است
من پیشنهاد می کنم تو سایت http://opensourcecms.com یه چرخی بزنی و دموها رو امتحان کنی
و برا پیشنهاد CMS
e107 , WordPress , TW-CMS ,Xoops تمام اینا فارسی ساپورت می شن راحت می تونی سایتهای پشتیبان فارسی اونها رو امتحان کنی
این نظر کاملا شخصی منه : e107 یه سر و گردن از همه بالاتره

behbood

Member
پيشنهاد مي كنم حرفه اي برخورد كنيد! اول بدون در نظر گرفتن امكانات سيستم هاي موجود، نيازمندي هاي خودتون رو مستند كنيد، بعد بدنبال سيستمي باشيد كه نياز هاي شما رو برطرف مي كنه، نه اينكه نياز هاي خود رو متناسب با امكانات سيستم هاي رايگان تغيير دهيد!!! (كاري كه متاسفانه ايراني ها انجام مي دند) البته كار بزرگ ايراني ها در دنياي اوپن سورس اينه كه يك سيستم ديگه رو دانلوئد كنند و اسمشو تغيير بدن بگن كه خودشون ساختند. اگر بخواين با ديد تازه اي به دنيا نگاه كنيد و از طرز فكر "مفت باشه، كوفت باشه!" حذر كنيد، من سه سيستم زير رو پيشنهاد مي دم:
Community Server، Telerik Sitefinity و WinCMS.Net Pro كه آخري كاملاً ايراني و رايگان بوده و مورد تائيد بزرگان دنياي ASP.Net نيز هست!

mohsen_r

Member
پيشنهاد مي كنم حرفه اي برخورد كنيد! اول بدون در نظر گرفتن امكانات سيستم هاي موجود، نيازمندي هاي خودتون رو مستند كنيد، بعد بدنبال سيستمي باشيد كه نياز هاي شما رو برطرف مي كنه، نه اينكه نياز هاي خود رو متناسب با امكانات سيستم هاي رايگان تغيير دهيد!!! (كاري كه متاسفانه ايراني ها انجام مي دند) البته كار بزرگ ايراني ها در دنياي اوپن سورس اينه كه يك سيستم ديگه رو دانلوئد كنند و اسمشو تغيير بدن بگن كه خودشون ساختند. اگر بخواين با ديد تازه اي به دنيا نگاه كنيد و از طرز فكر "مفت باشه، كوفت باشه!" حذر كنيد، من سه سيستم زير رو پيشنهاد مي دم:
Community Server، Telerik Sitefinity و WinCMS.Net Pro كه آخري كاملاً ايراني و رايگان بوده و مورد تائيد بزرگان دنياي ASP.Net نيز هست!
سلام دوست عزیز:
من سیستم WinCMS.Net Pro رو دانلود کردم.
اما بلد نبود نصبش کنم .
من برای این که ببینم این سیستم چجویه باید نصبش کنم و امتحانش کنم.
اما بلد نیستم نصبش کنم .
لطفا در نصبش راهنماییم کنید...
ممنون

behbood

Member
سلام دوست عزیز:
من سیستم wincms.net pro رو دانلود کردم.
اما بلد نبود نصبش کنم .
من برای این که ببینم این سیستم چجویه باید نصبش کنم و امتحانش کنم.
اما بلد نیستم نصبش کنم .
لطفا در نصبش راهنماییم کنید...
ممنون
دوست عزيز بيام خونه تون نصب كنم؟ خوب راهنماي نصبش رو اول بخون بعد اگه نتونستي در خدمتم!

جدیدترین ارسال ها

بالا