کمک از دوستان عزیز درباره Adsl

sina_22

New Member
درباره Adsl یا اینترنت پر سرعت

سلام دوست عزیز
اگه فقط روزی 3 ساعت از اینترنت استفاده میکنی برات به صرفه است که از ADSL استفاده کنی .
اگه فرض کنیم استفاده هر ساعت از کارت dial_up به طور میانگین 200 تومان باشه و استفاده از خطوط
تلفن 100 تومان باشه ماهیانه 27000 تومان میشه در صورتی که ADSL باسرعت 64 kbps فقط ماهی
15800 تومانه ( البته این قیمت شرکت گلدنته و من خودم شخصآ از سرویسهاش خیلی راضیم چون هم
محدودیت نداره هم ضریب share یک به دو داره هم پشتیبانی توپی داره ) از مزایای دیگه ADSL اینه که
در تمام مدت ماه به محض روشن کردن کامپیوتر اینترنت داری خط تلفنت هم آزاده تازه اگه بخوای میتونی
با پرداخت آبونمان بیشتر بسته به نیاز تا 250 برابر این سرعت داشته باشی .

sina_22

New Member
سلام دوست عزیز
1- من یه مدت از آفتاب اشتراک داشتم خیلی کیفیتش پایینه بر خلاف تبلیغاتش سرویسهاش کیفیت نداره اگه یه روز هم پول شارژت دیر بشه قطعت می کنه ...
2-آبمون با صبا نت توه یه جوب نمیره سرعتش تقریبآ خوبه اما محدودیت حجمی داره من فکر می کردم این محدودیت فقط برای Download کردنه اما هر بار که یه صفحه رو مرور میکنید در واقع اطلاعات اونو بر روی کامپیوتر تون لود میکنید حالا فکر می کنید
چند روزه تموم میشه ؟ (حدودآ یه هفته )
3-شرکت گلدنتو من خودم شخصآ از سرویسهاش خیلی راضیم چون هم محدودیت نداره هم ضریب share یک به دو داره هم پشتیبانی توپی داره )
آدرش سایتش اینه [B]http://www.GoldNetgroup.com[/B]
اینم ایمیلشه [email protected]

اینم آدرشسه >>> مشهد: خیابان سلمان فارسی بین سلمان 8 و بخارایی پلاک 17 تلفن : 8408626
راستی 882 رو ساپورت میکنه

amsjavan

Member
سلام
من Adsl داتك رو سفارش دادم. اين شركت هزينه ي خدماتش رو از همون روز كه برام فرستاد حساب كرده در صورتي كه مخابرات 10 روز طول مي كشه تا خط رو فعال كنه؟ آيا اين كار قانونيه و همه جا همينطوريه
من بيشتر براي دانلود كردن مي خوام 256 سفارش دادم آيا محدوديتي براي دانلود داره؟

rasulhajian

Member
دوستان من هم adsl دارم و در اینجا (ارومیه) با توجه به سرعتی که می خوای به شما adsl می دن که من سرعت 128 کیلوبایت دارم که حداکثر سرعت دانلودم 16 کیلوبایت هست البته به گفته شرکت تا 16 کیلو بایت می تونم دانلود کنم ولی بعضی مواقع که با برنامه دانلود دانلود می کنم بالاتر هم میره ولی زود به 16 تا 13 میرسه خلاصه خوب هست من راضی هستم در ضمن قیمت 128 کیلو بایت برام 36 تومان آب خورده که به من اونتوری که شرکت گفته هیچ پولی به فیش مخابراتم نمی یاد . ولی نمی دونم شما در مورد این ابنومان و غیره چی هست چون به من اولش گفتن این پول یه کمیش به مخابرات داده میشه من بازم سوال می کنم و به شما جواب می دم موفق باشید.

rasulhajian

Member
اگر بدون محدودشو گرفته باشی هر چه قدر سرعت گرفتی تقسیم بر 8 کن حداکثر سرعتت همون هست یعنی اگر 256 گرفتی حداکثر سرعتت برابر 32 خواهد بود توجه کنید حداکثر سرعت شاید بعضی مواقع کم بشه که به شما توصیه می کنم وقتی دانلود می کنید از دوتا سایت مجزا این کار رو بکنید که کل سرعتی که به شما داده شده رو بگیرید
یعنی از یک سایت فقط دانلود بگیرید فکر نکنم بیشتر از 28 تا به شما بده

بالا