سلام <
سعی میکنم خیلی سریع مطلبمو برسونم<
1- ابزار PolyGon Tool که داخل ابزار شیپ هست رو انتخاب کن و مقدار Dides رو روی 3 ظلع تنظیم کن مثل شکل زیر :<
2- با کلیک کردن توی صفحه یه مثلث به اندازه وتر 3 سانتیمتر ترسیم میشه که با چرخوندن ماوس سعی کن ظلع پایینشو صاف کنی ، بعد کلید Ctrl+ J رو بزن تا یه مثلث دیگه ترسم بشه و بعد Ctrl + T رو بزن و کیک راست کن و Filip Vertical رو بزن تا از طرف عمودی 180 درجه بچرخه <
حالا میمونه این دوتا مثلث رو دقیق روی یه نقطه مرکزی روی هم قرار بدیم تا شکل ستاره با اظلاع یه اندازه بدست بیاد <
برای این کار یه لایه جدید درست کن و با ابزار براش یه نقطه به اندازه 10 پیکسل توی صفحه بزار <
حالا هر سه تا لایه رو باهم انتخاب کن و ابزار Move رو انتخاب کن ، از نوار ابزار ابزار Move با 12 تا Align بازی کن تا شکل ستاره بدست بیاد مثل شکل زیر : ( اون خط کشها یا Grid هایی رو که من گذاشتم شما هم بزار )<
3- فعلاً کاری با اون دو تا مثلث 3 سانتی نداشته باش و مرحله 2 رو برای یه مثلث 1 سانتیمتری دیگه تکرار کن ( شکل 3 ) <
4- حالا توی پالت لایر روی همه لایه ها کلیک راست کن و گزینه Rasterize Layer رو انتخاب کن تا همه لایه ها رستر بشن بعد دوتا مثلث مرحله 3رو با کلید Ctrl + E تبدیل به یه لایه کن و با Ctrl + J پنج تا کپی کن که با خود اصلیش بشه شش تا ستاره کوچک <
حالا شش تا ستاره کوچک داری و یدونه بزرگ ، با استفاده از خط کشها ستاره های کوچیک رو دقیق سر جاشون بزار تا مثل شکل زیر بشه <
5- فقط میمونه همه رنگها سیاه بشن و یه شیپ درست کنیم تا همیشه در هر سایزی بتونیم از این طرح اسنفاده کنیم <
برای این کار همه لایه هارو با Ctrl + E تبدیل به یک لایه کن بعد کلید Ctrl رو نگه دار و روی تامبنیل لایه کلیک کن تا کل شکل انتخاب بشه بعد رنگ فورگراندتو سیاه کن و بهد Alt + Del بزن تا کل شکل سیاه بشه <
همینجوری که شکل سیاه شده و در حالت انتخاب هست از پالت لایر برو به پالت Path و گزینه Make Work Path from Selection رو انتخاب کن ( توی شکل مشخصه که کجاست ) <
6- حالا از منوی Edit گزینه Define Custom shape رو بزن تا این شکل به شیپ هات اضافه بشه و ابعد از منوی شیپ فایلش رو توی کامپوترت ذخیره کن <
از این به بعد این فایلو توی هر سایزی بدون افت کیفیت میتونی استفاده کنی <
تو هر پست میشه 5 تا فایل پیوست کرد که من پنج تاشو استفاده کرد برای همین فایل شیپ طرحتو توی پست بعدی میزارم <<