کمک از اساتید-باز شدن فایل exe

Parsnia

New Member
سلام خدمت دوستان

من یک فایل اجرایی تو VB درست کردم و ان رو بصورت EXE در آوردم حالا می خوام تو برنامه بیلدر باز کنم ولی وقتی مسیر ران EXE را می دهم خارج از برنامه بیلدر باز می شه من میخواستم بدونم آیا می شود در دل برنامه بیلدر باز بشه . ممنون می شوم کمک کنید با تشکر:rose::rose:

Parsnia

New Member
شما میتونید از Bindering object استفاده کنید.

ممنون از شما من این کار را انجام دادم و اون exe را که با vb درست کرده بودم با ران کردن MMB باز شد ولی در هر جای صفحه بیرون از کادر exe کلیک میکنم اون پنهان می شود لازم بذکر است هیچ دستوری در صفحه بک گراند نیست و صفحه خالی از کد است ولی نمی فهمم که چرا این اتفاق می افته. از شما ها تقاضای کمک دارم ممنون کارام مونده نمی دونم چی کار باید بکنم. باتشکر:rose::rose::-?

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
ممنون از شما من این کار را انجام دادم و اون exe را که با vb درست کرده بودم با ران کردن MMB باز شد ولی در هر جای صفحه بیرون از کادر exe کلیک میکنم اون پنهان می شود لازم بذکر است هیچ دستوری در صفحه بک گراند نیست و صفحه خالی از کد است ولی نمی فهمم که چرا این اتفاق می افته. از شما ها تقاضای کمک دارم ممنون کارام مونده نمی دونم چی کار باید بکنم. باتشکر:rose::rose::-?
دوست عزیز بهتره فایل رو برامون بزارید تا راحتر بتونیم راهنمایی کنیم در ضمن بعضی از فایل های exe هم هستن که

شی Binder با اون ها سازگاری نداره و شاید به خاطر همین باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا