کمک: اجرای عکس از روی هارد در فایل فلش

alireza.afifeh

New Member
سلام دوستان عزیز، از اساتید محترم خواهش میکنم اگر ممکنه به سوال من جواب بدین خیلی ممنون میشم.
آیا ممکنه ما یک انیمیشن فلش درست کنیم که عکسهاش رو از روی هارد اجرا کنه؟ یعنی اگر ما عکس توی هارد رو عوض کنیم عکسی که تو انیمیشن نشون داده میشه عوض بشه؟
اگر چنین کاری ممکن هست لطفا کمکم کنید واقعا ممنون میشم.
شرمنده اگر چنین تاپیکی بود و دوباره درست کردم ببخشید.

aliamel

کاربر فعال
سلام .
استاد نیستم اما دوستت هستم

ببین امکان لود کردن تصویر به داخل SWF هست چه یکی و چه N تا و کار زیادی هم نداره
اما اگه منظورت حالت RealTime برنامه هست من اطلاعات کافی فعلا ندارم . اگه امکان چنین کاری باشه احتمالا توسط رویدادی مثل Event.CHANGE
ممکن باشه.

arash121

Member
سلام
البته امکان پذیر هست و به راحتی
شما کامپوننت Loader را بر روی stage یا صفحه کار خود بکش ( در همون فریمی که میخواهید عکس لود بشه )
و در قسمت پارامتر ادرس اون عکست را بهش بده . هر عکسی که با همون نام فایل جایگزین بشه را نمایش میده
محل و اندازه قرار گیری عکس را هم با همون کامپوننت به راحتی تنظیم میکنی
موفق و پیروز باشید

alireza.afifeh

New Member
سلام
ازتون واقعا ممنونم، خیلی لطف کردین جوابمو دادین ولی راستش رو بخواین من خیلی بلد نیستم با فلش کار کنم اگر زحمتی نیست میشه یه پروژه بهم بدین ببینم چجوریه؟
یه سوال دیگه!
یعنی تو یه کامپیوتر دیگه هم اون فایل از روی هارد اجرا میشه؟
بازم ممنون

arash121

Member
من یک نمونه براتون گذاشتم البته نمیدونم با کدوم نسخه فلش کار می کنید ولی با فلش 8 و cs3 هر دو تا را گذاشتم هر کدام را خواستید دانلود کنید( CS5 فعلا ندارم)
در مورد سوالتون : بله در کامپیوتر دیگر هم از روی هارد اجرا میشه و پوشه یا فایل هارد همراه فایل swf باید به اون کامپیوتر منتقل بشه
من در فایل کامپوننت را با علامت مشخص کردم . شما میتونید با اتخاب اون و زدن کلید Q سایز آن را تغییر بدهید
موفق و پیروز باشید

پیوست ها

• flash8.rar
    74.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • flashcs3.rar
    75.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16

جدیدترین ارسال ها

بالا