سلام آیا میشه بدون dvdrom یک dvd را خواند؟
alireza-metal Active Member Mar 4, 2007 #2 نه عزیزم نمیشه --- optic برای dvd rom فرق داره و علاوه بر خواندن سی دی قابلیت خواندن dvd هم دارد ---- آخرین ویرایش: Mar 4, 2007
نه عزیزم نمیشه --- optic برای dvd rom فرق داره و علاوه بر خواندن سی دی قابلیت خواندن dvd هم دارد ----
JavidX Apadana Developer Mar 5, 2007 #3 میدونم، فقط چند جا شنیده بودم که با یه نرم افزار که خودشون هم تست کرده بودند تونسن دی وی دی بخونن ممنون از راهنماییت
میدونم، فقط چند جا شنیده بودم که با یه نرم افزار که خودشون هم تست کرده بودند تونسن دی وی دی بخونن ممنون از راهنماییت
alireza-metal Active Member Mar 5, 2007 #4 JaViD-MMB گفت: میدونم، فقط چند جا شنیده بودم که با یه نرم افزار که خودشون هم تست کرده بودند تونسن دی وی دی بخونن ممنون از راهنماییت کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم امکان نداره --- نرم افزار که نمیتونه سخت افزار رو تغییر بده !!!
JaViD-MMB گفت: میدونم، فقط چند جا شنیده بودم که با یه نرم افزار که خودشون هم تست کرده بودند تونسن دی وی دی بخونن ممنون از راهنماییت کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم امکان نداره --- نرم افزار که نمیتونه سخت افزار رو تغییر بده !!!
س سارینا شنگول Member Mar 5, 2007 #5 اتفاقا عین سوال تو رو منم از بچه ها پرسیدم . ولی دوست خوب خودتو خسته نکن . علی رضا درست میگه .منم خودمو کشتم تا بتونم این کارو بکنم . اما آخرش دست از پا درازتر رفتم یه دی وی دی رام خریدم .
اتفاقا عین سوال تو رو منم از بچه ها پرسیدم . ولی دوست خوب خودتو خسته نکن . علی رضا درست میگه .منم خودمو کشتم تا بتونم این کارو بکنم . اما آخرش دست از پا درازتر رفتم یه دی وی دی رام خریدم .