[phpNuke] کمک. آپگریت از Inp به پلاتینیوم

nimafire

find / -name Support > u
سلام.
با کمال تاسف سایت ایران نیوک دیگه ادامه نمیده که من جا داره از زحماتشون تشکر کنم.
حالا میخواهیم از نیوک پلاتینیوم استفاده کنیم ولی تنها مشکل اطلاعات ما هست.
میخواهم بدونم که چگونه میشه سایت را به نیوک پلاتینیوم ارتقا داد ولی Database و اطلاعات از بین نره؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
nimafire جان بهترین راه حا همیشه اینه که بری توی سایت ارایه دهندش قسمت داونلود رو نگاه کنی(شوخی کردم)
چرا نمی شه می شه شما برید قسمت داونلود سایت آفاق که حتما باید بدونید نماینده پلاتینیوم فایل آپگرید تمامی نیوک ها به پلاتینیوم رو دریافت کنی و راهنماش رو بخونی . با خوندنش به راحتی می تونی بدون از دست دادن اطلاعات آپگرید کنی.
موفق باشی(در ضمن سوالتت رو همیشه که در مورد پلاتینیوم هست توی خود آفاق بنویس)

nimafire

find / -name Support > u
بله.
ممنون.
راهنمای آقا صادق را در همین انجمن خوندم.
یه سوال.
چه تفاوت هایی Inp با پلاتینیوم داره؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
خواهش می کنم
اولش از نظر امنیت نه اینکه امنیت Inp خیلی پایینه نه به اون معنا ولی چون پلاتینیوم از نظر کدهای هسته از نیوک معمولی 80 درصد فرق داره امنیتش خیلی خیلی با لا هست حتی با اینکه نیوک های جدیدی اومده چون کد های برنامه نویسی اون ها خیلی شبیه نیوک معمولی بازم امنیت شون به اندازه پلاتینیوم نیست. یکی دیگه از فرق هاش مد های انجمن اون هست که مدهای مختلفی نصبه و یکی دیگش ماژول های تک اون هست فرق هاش زیاده خیلی سخته توضیح دادنش ولی اگر جای خاصی مد نظرت بود بگو

nimafire

find / -name Support > u
الان ایران نیوک که منحل شد.
من واقعا موندم که از نیوک شما که هنوز پشتیبانی میشه استفاده کنم یا INP که الان هست.
مشکل اصلی من اطلاعات سایت هست.من چکار کنم؟
www.nimafire.com

S4DEGH

Well-Known Member
من سايتت رو بررسي كردم !

خيلي راحت ميتوني آپگريت كني به پلاتينيوم ( البته اگر مايل باشي )
لينكشم كه برات فرستادم كافيه Help اون رو كامل بخوني و بري سراغ آپگريت .

پيشنهاد ميكنم روي كامپيوتر خودت انجام بده اگر مورد قبول واقع شد نصبش كن وگر نه بزار همون INP بمونه تا موقعي كه مجبور به عوض كردنش بشي .
اطلاعات كامل در مورد پلاتينيوم :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=51912

جدیدترین ارسال ها

بالا