کمکم کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام
اولا تشکر می کنم از رئیس این انجمن وجناب OJAEE که سال گذشته مرا در کامل کردن پروژهام درMMB کار مرا به نتیجه رساندندند
واقعیتش نمیدونستم اینجا جای طرح سئوال جدیدم هست یا نه اماچون هر روزه جواب سئوالهایم را دربارهMMB در این انجمن دریافت می کردم و دوم اینکه نمیدانستم دقیقا در کدام انجمن باید سئوالم را مطرح کنم مجبور شدم اینجا پیغام بگذارم
قبلا می بخشید
مشکل کنونی من با نرم افزار RESOURCE HACKER است که شاید اکثر دوستان بدانند برای فارسی کردن برنامه ها حداقل در ایران از این برنامه استفاده می شئد
ببینید دوستان من یک فایلexe دارم که مربوط به نرم افزاری شبیه AUTOCAD است اما در مقیاس بسیار کوچکتر (نسخه دمو بر نامه در حدود 4 مگا بایت است) کلا یکجورئ برنام نقشه کشی برای کارهای دوربینهای مداربسته است
این هم لینک سایت و دانلود دموی برنامه
http://cctvcad.com/CCTVCAD-Download.html
نام این برنامه videocad است
اما مشکلم اینجاست که وقتی برنامه را در RESOURCE HACKERباز می کنم و میخواهم آنرا فارسی کنم به هر قسمتی که می روم برنامه پیغام می دهد که این نرم افزار با یک EXE COMPRESSOR احتمالا کامپایل شده
میخواستم بدانم آیا راهی برای باز کردن STRING VARIABLE این برنامه در RESOURCE HACKER وجود دارد یا خیر
بهر حال هر پیشنهاد و راهنمائی و یا معرفی برنامه می تواند برایم بسیار مفید باشد
جون متاسفانه بسیار عجله دارم
اگر راهنمائی کنید بسیار متتشکر خواهم بود
باز هم معذرت می خوام که در این انجمن سئوالم رو مطرح کردم که ربطی بهMMB نداره
قبلا ممنون
ارسطو

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا ...

مشکلي نيست آقا ... من همين العان فايل شمارو دنلود ميکنم و چکش ميکنم ... جواب قطعي در پست بعدي ...

البته اين نکته رو هم يادآور مي شم که اينجا انجمن مولتي مديا بيلدر هست نه انجمن ... متوجه هستيد که ؟

ويرايش مي شه :
در ضمن آقا من همون يوزر Ojaee هستم ... تعجب نکنيد .

شادي ... مکرر و دائمي

(;

آخرین ویرایش:

aff - SEvEN

Banned
در وهله اول اين نکته رو ياد آور مي شم که من بتازگي از bann خارج شده يوزرم و البته با محبت دوستان و هيچ دلم نمي خاد بازم bann بشه ... جواب شمارو رو اين حساب مي دم که کارتون يک کار عام المنفعه هست ... ( فارسي کردن برنامه ها )
گرچه از نظر علمي تائيدش نمي کنم !

خب آقا ... من فايل شمارو بر حسب نکته اي که گذشت دنلود کردم ... در اين ادرس :
کد:
http://cctvcad.com/Files/VideoCADdemo.zip

فايل زيپ شده به سايز 3.83 مگا بايت ، شامل ستاپ نصب و همچنين تعدادي تکست فايل و ... بود .

اگزه مورد نظر شما به اسم VideoCADdemo.exe به سايز 2.21 مگا بايت توسط اين برنامه پک شده بود :
Armadillo 1.xx - 2.xx -> Silicon Realms Toolworks

همچنين آقا اين رو هم دنلود کنيد PEiD 0.94 + Plugins - اين برنامه همراه با کلي پلاگين هست ... کافيه هر exe - dll - ocx - scr رو يک بار در اون load کنيد و بهتون ميگه با چي pack شده فايل مورد نظر . سايز بصورت زيپ شده 1.62MB .

کد:
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=357337

حتما اين رو دنلود کنيد چون پلاگين هايي رو طي دو سال براش جم اوري کردم که بعضي از اون ها ديگه وجود خارجي ندارن تو نت .

شادي ... مکرر و دائمي :lol:

سلام از دیدار مجدد شما حتی با نام جدید بسیار خوشوقت شدم
حتما به توصیه های شما عمل می کنم و راهنمائیهاتون رو بکار می بندم و نتیجه رو اطلاع میدم
ضمنا باز هم عذر مرا بخاطر زدن تاپیک در انجمن مولتی مدیا بیلدر بپذیرید
دلایل این کار را در اولین نامه ام شرح دادم که گویا چندان هم اشتباه نکردم
بهر حال بسیار ممنون از راهنمائیتون
ارسطو

با سلام مجدد
برنامه ای رو که معرفی کردین رو دانلود کردم وهمونطور هم که فرمودین برنامه ای که VIDEOCAD باهاش پک شده همان
Armadillo 1.xx - 2.xx -> Silicon Realms Toolworks
است
اما حالا دوتا مشکل دارم اول این که متاسفانه غیر از همین اطلاعاتی که خودتون هم که گفته بودین فقط تونستم نام برنامه
ای که با آن پک شده بود رو پیدا کنم لذا می خواستم درصورت امکان اطلاعاتی در مورد این برنامه PED و نحوه استفادهاش بدین (اگر امکان داره)
ضمنا می خوام بدونم حالا که فهمیدم با چی پک شده با کدوم برنامه UNPACKESH کنم با همین برنامه یا چیز دیگری بهرحال چه جوری می تونم بفهمم که با چی نوشته شده مثلا C و یا دلفی و یا ویژوال بیسیک؟ و کلا چه جوری می تونم سورس برنامه رو باز کنم؟
نمیدونم آیا سئوالاتی که مطرح کردم آیا به شکل واضح و صحیح است یا خیر بهر حال اگر مشکلی در سئوالاتم هست بخاطر کمبود اطلاعاتم است بهمین خاطر مرا ببخشید
در هرحال همچنان منتظر راهنمائیهای ها و الطافتان هستم
ممنون
ارسطو

aff - SEvEN

Banned
آقاي عزيز ...

ببينيد آقاي عزيز ... باز هم تکرار ميکنم ... اينجا انجمن مولتي مديا بيلدر هست و من هم از اونچه دارين ازم مي پرسين براي چند هفته بازنشسته موقتي هستم .

اون فايل دو و نيم مگا بايتي به راحتي انپک مي شه البته نه با peid ... و سايز اون هم به سي و سه مگا بايت مي رسه بعد از انپک شدن کامل ... اينم بدونيد peid تنها يک ابزار ساده براي شروع جمع اوري اطلاعات هست نه بيشتر ... گرچه با توسل به اون پلاگين هايي که براش جمع اوري کردم و آپديت اون براي همين يک هفته قبل هست تا حدودي مي شه بسياري از پکرهارو انپک کرد ولي متاسفانه نه اين ورژن ...

بيش از اين کمکي از من ساخته نيست ... همچنين من آنپکر خيلي بدي هستم و اين بزرگترين نقطه ضعف من بوده در کارهام در گذشته .

متذکر مي شم انجمن هايي وجود دارن در حيطه اينگونه فرايندها که به چارچوبش مي گن مهندسي معکوس ...
اين انجمن ها ايراني و غير ايراني هستند و فعاليت هاي اون ها متمرکز هست بر روي مبحثي که از به زبون آوردنش در مجيد انلاين ديگه واقعا مي ترسم .

من دو انجمن فارسي به شما معرفي ميکنم در ارتباط با اينگونه مسائل که اوليش اين هست :

HTML:
http://forum.p30world.com/index.php

و انجمن تخصصي تر اين :

HTML:
http://unreal-rce.net/forum/

من مدتهاست در هر دوي اين انجمن ها عضو هستم ...

پي سي ورلد عمومي تر هست و بايد در بخش قفل هاي نرم افزاري و ... براي مشکلتون پست بزنيد .

اما انرئال تخصصي هست و البته ورود به اون هم خيلي سخت ... بايد هفت خان رستم رو رد کنيد تا بتونيد به عضويتش در بيايد .
در ارتباط با مشکلتون هر دو رو به نوبت از ساده به سخت امتحان کنيد .

متاسفم ... تکرار ميکنم ، براي همه دوستاني که مطالب رو خوندن ، اين پست جنبه منفي نداره بهيچ وجه و بيش از اين کمکي از من ساخته نيست .

شبتون بخير باشه آقا ...

شادي ... مکرر و دائمي .

سلام و یک دنیا ممنون
حالا متوجه شدم که چرا با احتیاط به من جواب میدین و از تلاشتون هم بابت دادن جواب حتی المقدور کامل به من در شرایطی که فرمودین در حال حاضر در این سلیت دارین ممنونم واقعا ممنونم
ضمنا در مورد مهندسی معکوس هم باید بگم که به زعم من این علم مثل یک چاقوی تیز است که هم باآن می شود برش های
لازم انجام داد و هم صدمه زد لذا متوجه نمی شم چرا باید رئیسان انجمنهای سایتی مثل مجید آنلاین نباید به تاین مسئله توجهی کنند
چون آماتورهائی مثل من واقعا با وجود افرادی مانند شما به نتیجه می رسند که قبلا هم همینطور بود
و همچنین واقعیتش بخاطر شخص شما وکمک هائی که در پروژه قبلی ام ( البته اگه یادتون باشه اون MMB بود) لطف کرده بودین
هیچ انجمنی غیر از اینجا رو برای پیدا کردنتون نمی شناختم
اما چشم در هر دوی این سایتهای معرفی شده تلاش می کنم برای ثبت نام تلاش می کنم
اما کمی پرروئی می کنم و میخوام در اون سایتها روی کمک شما حساب کنم اگه اجازه بدین و البته اگه به قول شما
بتونم هفت خوان ثبت نام در این سایتها رو بگذرونم بهر حال تلاش می کنم
و راستی من در اون سایتها به چه نامی باید شما رو پیدا کنم؟
از تمام زحماتتون ممنون
راستی عچطور متوجه شدینUNPACK این برنامه 32 مگابایت میشه چون گفتین که نشده بازش کنین
ضمنا به هر دلیلی اگر جواب این تاپیک در ابن انجمن براتون امکان داره مشکل آفرین باشه
لطفا مستقیما با ایمیل من
[email protected]
برام جواب بدین
با زهم ممنون
ارسطو

سلام دوست گرامی
در هر دو عضو شدم و منتظر پذیرش از طرف مدیران هستم که قرار است برایم ایمیل شود
فقط لطفا Id خود را در این انجمنها برایم لطفا ایمیل نمائید
ممنون
م.ن

aff - SEvEN

Banned
سلام دوست گرامی
در هر دو عضو شدم و منتظر پذیرش از طرف مدیران هستم که قرار است برایم ایمیل شود
فقط لطفا Id خود را در این انجمنها برایم لطفا ایمیل نمائید
ممنون
م.ن

سلام آقا ... :lol:
چيز خاصي نيست آقا که بخام با ايميل خدمتتون عرض کنم ... يوزرهاي من در اون فاروم ها SEvEN و STANGER و باز همaffection SEvEN هست ... ولي تکرار ميکنم مجددا !

و من هم از اونچه دارين ازم مي پرسين براي چند هفته بازنشسته موقتي هستم .

اتفاقا از شبي که تصميم گرفتم پامو اصلا تو فاروم هاي از اين دست نذارم چند هفته اي ( چه ايراني چه غير ايراني ) ، دارم نفس راحتي ميکشم ... ممنونم و در پناه خدا باشيد ... :lol:
اونجوري بهتر مي تونيد برنامه هارو فارسي کنيد و البته جوري که رو بعضي سيتسم ها تکست ترجمه شده علامت سوال ديده نشه بجاش :wink:

شادي ... مکرر و دائمي !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا