کمکم کنید

pcdmco1

Member
آقا یه نرم افزاری فایلی چیزی ندارید این فایل های دیکود شده php رو بشه از اون حالت در آورد و به صورت اولش کرد؟

pcdmco1

Member
بالاش اینو زده بقیشم مثل وستای این هست
<?php $fdf404ad3d4ddd3b075709442a2812301a16=__FILE__; eval(base64_decode(str_rot13("nJLtXPSzqJ5wqTyioy9yrTymqUZbW2MxMwEdoaqcZzLmqPpcXFO7QDczqJ5wqTyiovOzMTL0nz53nGWzZ3DtXPEcYPE6XFO7QDbxLG1znJkyK2qyqS9wo250MJ50pltxnFx7QDbxLw1yrUOfo2EyXPWpovVfWTRcBj0XWTWoZI09LzSmMGL0K2EyL29xMFumqUWspz90ZGZbWTWoZI0cXGfAPvEwCFVvBj0XMz9lVPtxnm0jBlNxnmjtp3EloTIhXPEvJmSqXGftWTfeXlxtrj0XWTZtYw0tWTWoZI1oWTgqVS4tL2ulXPE6XGfAPa0APaWyqUIlovNbWTZcBjxWQDc9QDc9QDcyqzSfXTMxMwEdoaqcZzLmqPtxMzEzAQN0LJDmMQExMTDmLwN3AGpjBGD0ZzRlBQRlZmNkLGR2YPN4APxcBj=="))); return; ?>

siavashmusic

Active Member
ببین منظور اینه که با چه نرم افزار و سیستمی کد شده !!
هرچند نمیدونم اصلا این مسیر برگشت پذیر هست یا نه ولی یه مقاله انگلیسی دیدم در مورد تغییر فرم های کدشده توسط Zend یه سری توضیحات نوشته بود که امکان برگشت فایل های کد شده رو ممکن میکرد
البته این فقط در حد یک نقل و قول هست و لاغیر
امیر روش خاصی سراغ داری ؟

pcdmco1

Member
والا اینو بالا اون فایل نوشته 11صفحه هست همش همینطوره بد مدلم لازمش دارم کدارو نمی دونم چی کار کنم اگه راهی دارید جون من دریغ نکنید

siavashmusic

Active Member
سیستم موردنظرت چی هست کاربردش چیه؟
شاید یک سیستم مشابه توصیه کردم

milads

Banned
این component که میخوای باید در اینترنت باشه .
ولی قابل توجه دوستان که کدی که توسط Zend Guard و Protect می شه .
قابل برگشت به کد اصلی نیست .

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
این فکر کنم برگشت پذیره! عینی هست که این تابع ها رو براش به کار بردن!
شما اون eval رو بردار بعد همه رو تو یه متغیر بذار بعد print کن ببین درست میشه یا نه

milads

Banned
این فکر کنم برگشت پذیره! عینی هست که این تابع ها رو براش به کار بردن!
شما اون eval رو بردار بعد همه رو تو یه متغیر بذار بعد print کن ببین درست میشه یا نه

فکر نمی کنم این کد دوستمون قابل برگشت باشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا