کمکم کتنید لطفا.....

سلام دوستان عزیزم.

من یه آهنگ آپلود کردم. :)میخوام در فضای وبلاگم قرار بدم تا پخش بشه. میشه راهنماییم کنید چطور اینکارو انجام بدم؟
:-?

آخرین ویرایش:

winsent

Banned
سلام.
شما میتونید از کد جاوا استفاده کنید که در بسیاری از سایتهای ارایه دهنده کدهای جاوا برای وبلاگ موجود است.
موفق باشید...

winsent جان مشکل من اینه که کار با کد های جاوا را بلد نیستم. سوال من اینه که وقتی آپلود میکنیم یه آدرسی به ما میده. وقتی اونو در داخل کدهای جاوا قرار میدیم پخش نمیشه.

winsent

Banned
...!

winsent جان مشکل من اینه که کار با کد های جاوا را بلد نیستم. سوال من اینه که وقتی آپلود میکنیم یه آدرسی به ما میده. وقتی اونو در داخل کدهای جاوا قرار میدیم پخش نمیشه.

سلام.
اگه میشه کد جاوا خودتون رو در اینجا بذارید تا راهنماییتون کنم.
موفق باشید...

<P align=center><EMBED
style="BORDER-RIGHT: silver 4px outset; BORDER-TOP: silver 4px outset; BORDER-LEFT: silver 4px outset; BORDER-BOTTOM: silver 4px outset"
src="URL/URL.html"
width="145" height="45"
controls="controlpanel" AUTOSTART="TRUE" LOOP="TRUE"></P>

اینم از کد دوست عزیز

ممنون میشم راهنماییم کنی

حالا وقتی آدرسشو در کد بالا میذارم اصلا پخش نمیشه. چون باید اول دانلود کنید. سوال من اینه که چطوری آچلود کنم که بصورت آنلاین پخش بشه. نه اینکه واسه دانلود باشه. منظورمو متوجه میشید؟

آخرین ویرایش:
خوندم اما به دردم نخورد! :sad:اصلا اینی که گفتمو خوندید؟:cry:

من در سایت persiangig آپلود کردم. حالا وقتی آدرسشو در کد بالا میذارم اصلا پخش نمیشه. چون باید اول دانلود کنید. سوال من اینه که چطوری آچلود کنم که بصورت آنلاین پخش بشه. نه اینکه واسه دانلود باشه. منظورمو متوجه میشید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا