کمک،کمک،کمک

ghazal1365

New Member
سلام
طریقه minimize کردن صفحه در flash
طریقه brows کردن به cd یا یک پوشه ای دیگر در flash
امیدوارم منظورم رو درست فهمیده باشید.سایت شماخیلی برای من مفیدبود.به تمیداینکه به این مشکل من جواب دهید

باتشکرفراوان:wink:

سلام دوست عزیز و خوش آمدید.
شما باید در قسمت فلش این سوال خود را مطرح کنید.
محسن شورگشتی...

aminflash

Member
اولی با برنامه MDM Zinc اماکان پذیره، دومی هم همینطور البته با فلش هم میشه (getURL)

mediaportal

Member
من یه کلید به صورت movie clip ساختم و توش کدهای اکشن اسکریپ رو قرار دادم که وقتی rollover بشه یه حرکت خاصی
رو انجام بده و وقتی on press بشه یه حرکت.اما وقتی که وارد Scene اصلی میشم و از بیرون بهش کد on releas میدم
اون کدهای قبلی از کار می افتن .
-میخاستم بدونم چه جور میشه توسط یه movie clip که به صورت کلید ساخته شده یه movie clip به صورت غیر کلید رو در صحنه
اصلی هدایت کرد . :wink:

با تشکر .

من یه کلید به صورت movie clip ساختم و توش کدهای اکشن اسکریپ رو قرار دادم که وقتی rollover بشه یه حرکت خاصی
رو انجام بده و وقتی on press بشه یه حرکت.اما وقتی که وارد Scene اصلی میشم و از بیرون بهش کد on releas میدم
-میخاستم بدونم چه جور میشه توسط یه movie clip که به صورت کلید ساخته شده یه movie clip به صورت غیر کلید رو در صحنه
اصلی هدایت کرد . :wink:

با تشکر .

دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم شما هم داخل کوی کلیپ کد گذاشتی هم تو تایم لاین ؟ اگر این کارو کردی که مطمئن باش هیچ جوابی نمی گیری ولی اگر غیر از اینه باید آدرس دقیق موی کلیپ رو از root_ وارد کنی .

mediaportal

Member
اصلی هدایت کرد

اینم لینکش .

http://www.2shared.com/fadmin/2286000/d64362e1/EXAMPEL.fla

اگه ممکنه لینک اصلاح شده رو واسم بزارین ممنون میشم .
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا