کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــک!!!

prince_persion

New Member
یه چیزی حتماً یادت باشه دوست گلم.
نوشته های ریز رو مخصوصاً اونهایی رو که روی زمینه های رنگی نوشتی Overprint کن. برای اینکار باید لایه های این متن ها رو انتخاب کنی و از لیست Blending Mode در بالای پالت لایه ها گزینه ی Darken رو براشون انتخاب کنی. حتمن حتمن این کار رو بکن چون در غیر اینصورت، دور نوشته هات سفیدی میزنه و خواناییشون رو کم میکنه.
یه مقاله ی کامل درباره ی این موضوع نوشتم که در فصلنامه ی گرافیک و چاپ هم به چاپ رسیده. اگه یادم موند، میزارمش تو فروم.

موفق باشی.

ممنونم ولی نوشته ریز نداره. کاری که میکنم ویژه های استانی چند تا روزنامه است و مثل خود روزنامه میمونه و هیچ متن ریزی نداره. اما در قسمت تبلیغاتش نوشته روی زمینه رنگی داره که حتما طبق راهنمایی شما مدشونو به Darken تغییر میدم.
این همه لطف بچه ها رو نمیدونم چطوری جبران کنم.:sad: دوستتون دارم:oops:

majideptp

Member
یه مطلب کوتاه در مورد متن ریز

حالا که از فتوشاپ استفاده میکنی یادت باشه برای نوشتن متنهای ریز (سایزهای زیر 9-10) حتما رنگ فونتت رو خالص بدی

که طریقه انجامش رو یاد گرفتی..

من فکر میکنم توی کارت فونت با سایز کوچیک و 4 رنگ داشتی که از چاپخونه زنگ زدن...

البته چاپخونه ها در اینجور مواقع میتونن خودشون رنگهای اضافی رو از زینک پاک کنن (البته اگه حالش رو داشته باشن)

prince_persion

New Member
یه مطلب کوتاه در مورد متن ریز

حالا که از فتوشاپ استفاده میکنی یادت باشه برای نوشتن متنهای ریز (سایزهای زیر 9-10) حتما رنگ فونتت رو خالص بدی

که طریقه انجامش رو یاد گرفتی..

من فکر میکنم توی کارت فونت با سایز کوچیک و 4 رنگ داشتی که از چاپخونه زنگ زدن...

البته چاپخونه ها در اینجور مواقع میتونن خودشون رنگهای اضافی رو از زینک پاک کنن (البته اگه حالش رو داشته باشن)

:D حالشو نداشتن که زنگیدن دیگه:lol: شماره قبلی ابعاد کاغذ کم بود و مطالب زیاد مجبوری سایز فونت هارو 9 و خورده ای گرفته بودم و رنگشونم که چهار رنگ بوده:shock: ولی الان خوشبختانه ابعاد کاغذ بزرگتر شده و سازشونو 11 کردم رنگشونم که تک رنگه . فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشن مگر اینکه غیر متنهاش مشکلی باشه.:wink: از شما هم ممنونم بخاطر راهنمایی:rose:

prince_persion

New Member
ببخشید دوباره برام سوال پیش اومد :?:
عکسهایی که از خارج وارد صفحه میکنم رو هم میشه رنگشونو تغییر داد طوری که برای چاپ بهتر باشه. یعنی میشه اونا رو هم 2 رنگ کرد؟

:?::?::?:

MEGA WAVE

Active Member
شما وقتی یه عکس Rgb رو بیاری توی یه فایل Cmyk مد رنگی آر جی بی هم به CMYK تبدیل میشه.<

اگه میخوای که همرنگ لایه های قبلی کارت بشه و از همون رنگها استفاده بشه از تنظیمات Match Color از منوی Image Adjusment استفاده کنی .<

اما دقت کن که این گزینه فقط توی مد RGB کار میکنه و برای این کار اول مد عکستو RGB کن بعد Match Color کن و بعد دوباره مد عکس رو Cmyk کن <

اگر کار کردن با Match Color رو بلد نیستی بگو تا برات بگم . <<

prince_persion

New Member
شما وقتی یه عکس Rgb رو بیاری توی یه فایل Cmyk مد رنگی آر جی بی هم به CMYK تبدیل میشه.<

اگه میخوای که همرنگ لایه های قبلی کارت بشه و از همون رنگها استفاده بشه از تنظیمات Match Color از منوی Image Adjusment استفاده کنی .<

اما دقت کن که این گزینه فقط توی مد RGB کار میکنه و برای این کار اول مد عکستو RGB کن بعد Match Color کن و بعد دوباره مد عکس رو Cmyk کن <

اگر کار کردن با Match Color رو بلد نیستی بگو تا برات بگم . <<

ممنون میشم در مورد جزئیاتش توضیح بدی:rose:

MEGA WAVE

Active Member
اول دقت کن که تمام این کارهایی که میگیم در حالت RGB انجام بده بعد که تموم شد دوباره برگرد به مد CMYK <

فرض کن این عکس فایل اصلی شما باشه و اون سیب همون عکسی هست که از خارج و ارد عکس کردی و میخوای رنگش رو به رنگهای اصلی عکس تغییر بدی <

6hucrn.jpg

اول از توی پالت لایر لایه سیب رو انتخاب میکنی <

حالا از منوی Image-->Adjustment-->Match Color رو انتخاب کن <

توی پنجره ای که باز میشه دوتا قسمت اصلی هست : اول Image Option و پایینش Image Statistics <

اول بیا تو قسمت Image Statistics و از قسمت کشویی Source گزینه Untitled-1 رو انتخاب کن که همون سیب هست<

بعد برو به قسمت Layer که زیر همون Source هست ، لایه ای که میخوای رنگ سیب به رنگ اون لایه تغییر پیدا کنه رو انتخاب کن که من اینجا لایه پس زمینه عکس رو انتخاب کردم<

اما قسمت Image Option : برایتنظیم کردن رنگ سیب هست که توی اون : <

Luminance برای تنظیم تیرگی و روشنی هست <

Color Intensity برای تنظیم شختی یا همون شدت رنگ هست <

Fade هم برای تنظیم یه رنگ بین رنگ اصلی سیب و رنگ جدیدش هست که توی کار شما باید حتماً صفر باشه <

در آخر این نتیجه کار میشه : <

do297n.jpg

اگه بازم مشکلی داشتی ، در خدمتم <<

آخرین ویرایش:

Narcisus

Member
ببخشید دوباره برام سوال پیش اومد :?:
عکسهایی که از خارج وارد صفحه میکنم رو هم میشه رنگشونو تغییر داد طوری که برای چاپ بهتر باشه. یعنی میشه اونا رو هم 2 رنگ کرد؟

:?::?::?:

ولی من یه راه بهتر بلدم که تو CMYK هم جواب میده
image -> adjustment-> gradiant map
خیلی راحت و دقیق فقط تنظیم رنگ میخواد

جدیدترین ارسال ها

بالا