کلیک اتوماتیک

saadatmsg

Active Member
سلام
می خواستم بهم کدی بگید که وقتی وارد صفحه ای می شم خودش اتوماتیک روی یکی از دکمه هاش کلیک یا دابل کلیک کنه
لطفا راهنماییم کنید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دستوراتي كه براي دكمه مورد نظرتون نوشتين رو داخل يك شي اسكريپت بنويسيد و در Page start دستور اجراي اون اسكريپت رو بنويسيد.

saadatmsg

Active Member
این کارو قبلا انجام دادم ام نمیدونم چرا عمل نمیکنه این سمپل رو واستون می فرستم ببینید شما می تونید کاریش کنید ؟
می خوام کاری که اون کلید انجام میده خودکار انجام بشه.واقعا ممنونم

پیوست ها

• EXAMPLE.rar
    4.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15

saadatmsg

Active Member
این کارو قبلا انجام دادم ام نمیدونم چرا عمل نمیکنه این سمپل رو واستون می فرستم ببینید شما می تونید کاریش کنید ؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...

فايل رو براتون اصلاح كردم

پیوست ها

• EXAMPLE.zip
    4.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر

سلام اولا کد شما یه مشکل داشت و اون این بود که شما موس رو تکون نمیدادید و از برناه میخواستید تا کلیلک کنه درواقع برنامه درست اجرا میشد مشکل از کد شما بود با یه خط دیگه بهش اضافه میکردید تا درست بشه
در هر حال من نمونه شما رو باز سازی کردم و اینجا میزارم این نمونه با اجرا شدن کار روی یکی از آیتم های لیست کلیک میکنه
اگه مشکلی بود بگو

پیوست ها

• EXAMPLE.rar
    4.8 کیلوبایت · بازدیدها: 22

saadatmsg

Active Member
ببخشید ولی یه سوال دیگه هم داشتم:
میدونید که با عوض کردن جای لیست این کد دیگه روی اون عمل نمیکنه.من کدشو دیدم ام نتونستم اونو بنا بر پروژه خودم تنظیمش کنم.میشه یه توضیح از کدش به من بدید که بدونم اگه لیست جای دیگه از صفحه بود کجاشو باید تغییر بدم؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
به جاي اينكه تو متغيرهاتون از اعداد ثابتي استفاده كنيد مي تونيد با استفاده از توابع ObjectX و ObjectY موقعيت شي ليست باكس رو تو صفحه پيدا كنيد و مقدار اون رو متغيرها نسبت بدين.
در اينصورت شي ليست باكس هرجاي صفحه كه باشه اول موقعيتش بر ميگرده و به متغيرتون اضافه ميشه و بعد اون پلاگين با توجه به مقدار متغير رو نقطه مورد نظر كليك ميكنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا