کلیپ- 45 ثانیه ای ائمه

rasool_jelve

Active Member
سلام
این کلیپ رو ببیند و قیمت گذاری کنید ممنون میشم

و من رو در مورد نحوه قیمت دادن به مشتری راهنمایی کنید چون من تو زمینه فیلم سازی و جلوه های ویژه خیلی کار کردم و لی متاسفانه ارزش
گذاری بلد نیستم بکنم

مثلا نمی دونم مثل دکترا ی متخصص باید هر 20 دقییق را برای هر مریض 30 هزار بگم مثل یک دندان پزشک که تا شب میشه با 20 تا مریض 600 هزار

یا نه مثل یک دکتر عمومی بگم با 20 تا مریض صد هزار تومان

والا نمی دونم از همه بدتر نمی دونم چطوری زمان بندی بگم به مشتری مثلا ممکنه یک کاری رو باید به صورت نرمال توی ده روز تحویل بدم
میگم 5 روزه که

با این کار برای مشتری توقع ایجاد میکنم که همه باید این طوری کار کنن ان رو خدایی برای خودم نمیگم برای همکار میگم شاید دارم بازار خراب میکنم

هم در زمینه قیمت هم در زمان بندی کار به همین خاطر این کلیپ رو گذاشتم اینجا تا ببنید و ارش گذاری کنید و زمان بندی

من خودم برای زمان بندی این کار گفتم 3 روز چون عکس تو اینترنت سرچ کردم و طرح زدم به خصوص او ن متن محمد رسول ا... که وثتم رو خسلی گرفت

بعد از کر که تمام شد یه سرچ زدم تو انینترن ذیدم وای بیخودی طراحی کردم طرح اماده لایه باز اسلامی هم بوده و میتونستم زودتر کارم رو تمام کنم

http://www.4shared.com/folder/tYfghH3g/_online.html

با نام clip رو دانلود کنید
ممنون از پاسختون

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
قیمت گذاری برای این کارا سخت ولی اصفهان فکر نمیکنم بتونید بالاتر از 400-500 بگیرید برای اینجور کارها ( مذهبی )

rasool_jelve

Active Member
واقعا
با با خوشحالمون کردی من فکر کردم برای این کار باید خیلی که بگیرم200 بگیرم حالا شما گفتی اگه بتونی 400-500 بگیرم خوبه اگه بخان هزینه اصلی این کا ر رو بدن چقدر

شما بر چه اساسی گفتید 400-500 میشه یشتر توضیح بدید راستی نگفتید همچین کاری رو چند روزه به نظر شما زد

rasool_jelve

Active Member
قیمت گذاری برای این کارا سخت ولی اصفهان فکر نمیکنم بتونید بالاتر از 400-500 بگیرید برای اینجور کارها ( مذهبی )

ممنون از پاسخت

شما کاری به مشتری نداشته ارزش واقعی اسن رو رو بگو تا قیمت دستم بیاد که بدونم همیشه چه هینه ای رو به مشتری بگم
زمان بندی کار رو هم بگو که مثلاشما همچین کاری رو چند روزه میزنید

من خودم توی سه روز دم به خاطر سرچ زدن تو اینترنت برای پیدا کردن عکس و این که اونها لایه بسته بود و حالا برای بعد دادن و این حرفا توی افتر طراحیشون کردم

و انیمت و نور پردازی و افکت هم تووی افتر

صدا و موزسک هم یک کار اماده بود که فایلش رو بهم داده بودن

البته از بد شانسی سایتهایی که والپیپر هیا لایه باز داشتن رو بعد از این که کار رو ساختم پیدا کردمکه توی زمان بندی راحت تر میشد م

در نگاه اول پریدن تعیین هزینه و زمان بندی به نفع خودمه ولی در کل به نفع همه چون مثلا اگه افرادی مثل من کم کم زیاد بشن و هزینه ها رو ندونن که چی باید بگن ممکن یا زیاد بگن
که بی اعتمادی برای مشتری درست میشه یا کم مین که به ضرر افرادی میشه که دارن کار میکنن و در اصل به ضرر خودش و بازار نمیپکه و هرج و مرج

ممنون از پاسخت

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
هر کسی برای زمان خودش و وقتی که میذار باید قیمت بده ممکن یک نفر وقت زیاد داشته باشه و زمانش براش مهم نباشه و این کار 20 تومن بگیره

من خودم برای کارهام نهایت 15 روز زمان میذارم که نه عجله کاری بشه و نه ....

rasool_jelve

Active Member
هر کسی برای زمان خودش و وقتی که میذار باید قیمت بده ممکن یک نفر وقت زیاد داشته باشه و زمانش براش مهم نباشه و این کار 20 تومن بگیره

من خودم برای کارهام نهایت 15 روز زمان میذارم که نه عجله کاری بشه و نه ....

سلام
ممنون از پاسخت
ولی به سوالم لطفا مسیتقیم پاسخ بدید من ممکنه کارهای دیگه هم به من بخوره و نمیخام هزینه الکی بپرونم و زمان بندی نا درست
التبه در مورد اون 15 روزی که گفتید
یه کار بود من با افتر میزدم 5 روز زمان برد بعدد یکی دیگه بهمن اضافه شد با مکس نهایتا دو روزه زد من هم دیدم
زودتر میشه با مکس زدم ولی منظورم این نیست که افتر حرفه ای نیست شاید من نتونستم استفاده درست کنم حالا کار نداریم اگه میشه لطفا به سوات زیر که پرسیدم جواب رو مستقیم بگید باز هم ممنون

شما کاری به مشتری نداشته ارزش واقعی اسن رو رو بگو تا قیمت دستم بیاد که بدونم همیشه چه هینه ای رو به مشتری بگم
زمان بندی کار رو هم بگو که مثلاشما همچین کاری رو چند روزه میزنید

من خودم توی سه روز دم به خاطر سرچ زدن تو اینترنت برای پیدا کردن عکس و این که اونها لایه بسته بود و حالا برای بعد دادن و این حرفا توی افتر طراحیشون کردم

و انیمت و نور پردازی و افکت هم تووی افتر

صدا و موزسک هم یک کار اماده بود که فایلش رو بهم داده بودن

بالا