جلوه های ویژه کلیپ زیبا گرافیکی حروف به مایع

phpeproject.ir

New Member
سلام دوستان امروز یه کلیپ بسیار زیبا رندر کردم گفتم برا بچه های انجمن بزارم
نرم افزار 3DMAX , VRAY , REAL FLOW
زمان رندر 4 ساعت
مشخصات سیستم
Cpu Cori5 , Ram 4 GIG , VGA 1.5 GIG
flower.gif

دانلود
c8441_5122013_123421_PM.jpg

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام خوب بود اما بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیار زیبا نبود:-?
و اینکه خیلی معمولی بود ، شما نوشتی زیبا ، میشه بگی زیبایش چیه ؟

LinkinForEver

هر کسی قشنگی رو تو یه چیز میبینه ذوق هنری باید داشته باشی

عزیز خودت بگو زیباییشو ، به نظرت زیبایش اینه که یک حرفو ببری تو ریل فو سیستم بدی بعد جاذبه بعد سیمولیت و یک رندر !!!
من زیبایی نمیبینم ، نه از لحاظ هنری (ذوق هنری) و نه از لحاظ دیگه ای ، قبول کن کار معمولی ، من هم نمیگم بده اتفاقا خیلی هم خوبه اما شما یکم جو زده شدی :green:

phpeproject.ir

New Member
عزیز خودت بگو زیباییشو ، به نظرت زیبایش اینه که یک حرفو ببری تو ریل فو سیستم بدی بعد جاذبه بعد سیمولیت و یک رندر !!!
من زیبایی نمیبینم ، نه از لحاظ هنری (ذوق هنری) و نه از لحاظ دیگه ای ، قبول کن کار معمولی ، من هم نمیگم بده اتفاقا خیلی هم خوبه اما شما یکم جو زده شدی :green:

هر چی شما بگین :lol:

LinkinForEver

الان اگه میخوای زیبا بشه باید :
1 - خوب شیدر سازی کنی ، خوب شیبه سازی کنی و خوب نمای دوربین بدی و خوــــــــــــــــــــــب رندر کنی ...
2 - از نور های مناسب استفاده کنی و ...
موفق باشی

phpeproject.ir

New Member
1 - خوب شیدر سازی کنی ، خوب شیبه سازی کنی و خوب نمای دوربین بدی و خوــــــــــــــــــــــب رندر کنی ...
موفق باشی

ممنون دادا اخه کار خودم گرافیک نیست طراحی وبه گفتم شاید خوب باشه شما که دیگه حرفه ای هستین

MoslemCG

Active Member
سلام خوب بود اما بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیار زیبا نبود
majidonline_confused.gif

و اینکه خیلی معمولی بود ، شما نوشتی زیبا ، میشه بگی زیبایش چیه ؟

رفیق حق با تو هستا...این کلیپ یه کلیپ معمولی هست ولی واسه کسی که تازه شروع کرده جذابیت داره دیگه... حرفت درسته اما یه کم ملایم تر برخورد کن:green:انتقاد خوبه اما اینی که من دیدم بیشتر تحقیر بود!:sad:

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

رفیق حق با تو هستا...این کلیپ یه کلیپ معمولی هست ولی واسه کسی که تازه شروع کرده جذابیت داره دیگه... حرفت درسته اما یه کم ملایم تر برخورد کن:green:انتقاد خوبه اما اینی که من دیدم بیشتر تحقیر بود!:sad:

سلام نه بخدا من که تحقیر نکردم گفتم به ایشون اونقدر هم زیبا نیست :
کلیپ-زیبا-گرافیکی-حروف-به-مایع
کلیپ بسیار زیبا
در جواب گفتم و اضافه هم کردم :
من هم نمیگم بده اتفاقا خیلی هم خوبه اما شما یکم جو زده شدی : منظورم همینی ــه که شما گفتی دیگه {
کلیپ معمولی هست ولی واسه کسی که تازه شروع کرده جذابیت داره
}:green:
و در اخرم ایشون رو راهنمایی کردم :
موفق باشی

کجاش تحقیر بود مسلم جان ؟

MoslemCG

Active Member
سلام نه بخدا من که تحقیر نکردم گفتم به ایشون اونقدر هم زیبا نیست :

در جواب گفتم و اضافه هم کردم :
من هم نمیگم بده اتفاقا خیلی هم خوبه اما شما یکم جو زده شدی : منظورم همینی ــه که شما گفتی دیگه { }:green:
و در اخرم ایشون رو راهنمایی کردم :

کجاش تحقیر بود مسلم جان ؟

4lqqtqv.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا