کلیپ امام زمان - موشن گرافیک

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام برادر.
متشکرم هم بخاطر اینکه واسه ما ارزش قائل شدیدو کلیپ رو دیدید و هم اینکه نظر خیلی خوبتونو نوشتید.
من در مورد موسقی این نظر رو دادم :
""
والا راستشو بخوای من هر شب موقع خواب این صوت رو هم زمان ساخت کلیپ و هم بعدش گوش میدادم.....

اصلا یه جوری تکان دهنده هست...
""

خوب این نظر من بود حالا اگه با این صحبتم باعث شدم که شما این کلیپ رو دانلود کنید، معذرت
من در مورد موسقی نمیتونم دفاع کنم ،چون من نظر شخصی خودمو دارم و اصلا دخالتی نمیکنم...به هر صورت افراد متفاوتند دیگه با سلیقه های متفاوت شاید دوستانی که گوش کردند خوششون اومده بوده.... و اینکه ارزش این صدا رو هیچ نمیدونم چون همین صدا الان حدود چند ماه هست که دائم توی صدا و سیما پخش میشه......(حداقل کم با این صدا و این نوا مردم یکم یادآوری میشن به سمت آقا امام زمان (عج))

درمورد کلیپ باید عرض کنم ، من جایی از این پست تعریف کارم نکردم که شما فرمودید : اینقدر که شما چه از موسیقی چه از خود کار تعریف میکردید ، نبود

و همینطور تشکر فراوان میکنم از دوستان عزیز،محبت کردن نظرشون رو درمیون گذاشتن

حالا بازم میگم که {اشخاص ها متفاوتند ....} شما اگه نپسندیدید من معذرت میخوام.

منم همچنین برای شما آرزوی موفقیت میکنم.انشالله که این صحبت های من باعث دلخوری نشه و اینکه ما رو ببخشید

هه ! سوئ تفاهم شده منظورم از شما دوستان بود:)

کلیپ کار خوبی بود اما خوب مردم چرا خوششون میاد و یاد اواری میشن به خاطر صوت همون دیجیتال ، اگه شما هم صدات لیزی کنی زیبا میشه ...

چرا ناراحت بشم تازه خوشحال هم شده ، شما کاربر حرفه ای هستی ، حرفت 100% قبوله

ئ اینکه بحث سلیقه با تخصص فرق داره شاید شما به یک موسیقی گوش میدی از خودش خوشت بیاد بدون اینکه بدونی اصلا چی شده این شده این !
ولی بنده وقتی گوش میکنم ارزش یک موزیک رو به زیبایی ظاهریش نیمیدم به زیبای ساختش میدم چون ادم میفهمه چی شده که شده این ! :green:

شاید از لحاظ زیبای این موسیقی خوب باشه اما از نظر ساخت خیر ...
موسیقی هایی هستند که شاید هر کسی خوشش نیاد و حتی خود من اما وقتی به داخلش نگاه میکنی اگر توی موسیقی کار کرده باشید میبیین اوه یکسال روش وقت گذاشتند پس من با اینکه خوشم هم نیمیاد میگم این موزیک بهتره
به حر حال شرمنده مزاحم مبحث شدم دست خودم نیست همش ارامش رو از بین میبرم ...
شما ببخشید به بزرگی خودتون :rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
متنش قشنگ نیست آقا حمید؟؟ به قول دوستمون تکان دهنده ست، خدایی.

من که تکون نخوردم ، شاید هم شما چیز های که من شنیدم رو نشنیدید ، :green: موسیقی اگه قرار بود که متنش تکان دهنده باشه که دیگه موسیقی نبود میشد دکلمه !
موسیقی یاید با نت ها جادو کنه و روح رو از حالت طبیعی خارج کن بعد میشه فهمید هنر مویزیسین چیه مثل بتهون ... که باهاش گل رو پرورش میدن ، حالا اینجا جای بحثش نیست این سایت به این غولی بخش موسیقی نداره حتما باید VIP باشیم ؟
به هر حال دیگه چیزی نگید مبحث آقای amingholami1369 بهم نریزه ... :)
اگه مشتاق بودی تو پ . خ توضیح بدم فعال دیول جان ...

سلام به همه دوستان
کار رو دیدم ولی نمیخام کار رو کوچیک کنم اما به جز اولش که با افتر هست خوب شده که متنها توس آسمان هست و عمق داره بقیش رو به راحتی میشه با نرم افزار پریمیر ساخت
و وقتی با افتر کار میکنید کار ها و عکسها باید عمق بیشتری داشته باشن

یه سوال حالا کاری به این حرفا نداریم برای همچین کاری چقدر هزینه میگیرید
من برای کار خودم می پرسم چون تعرفه رو نمی دونم آیا فرمت دوی وی از لحاظ هزینه با اچ دی تفاوت داره

ممنون از نظرتون rasool_jelve جان

خوب دیگه ،هر چی بیشتر وقت بزاره آدم،کار قشنگ تر میشه دیگه...تاچندروز دنبال عکس ، همزمان درگیر کارای دیگه و بطوری که تیکه های وسطش اصلا هیچ جلوه ای هم ندارند چون اصلا وقت نبود...

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا