کله من

:) سلام
اين مدل سه بعدی کله خودمه( اگه بشه بهش گفت سه بعدی) موهاشو تو poser 6 ساختم اما ريش وسبيل عکسه فقط از روبرو بهش تکسچر دادم هنوز بلد نيستم در3d max تکسچر بسازم. کسی پلاگينی داره که بشه کل مدل رو بصورت گسترده در بياره تا بشه تکسچر رو باهاش توphoto shop طراحی کرد?

پیوست ها

• face 1.jpg
    face 1.jpg
    27.2 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • face 2.jpg
    face 2.jpg
    25.7 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • face.jpg
    face.jpg
    26.2 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • face wire.jpg
    face wire.jpg
    85.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • original.jpg
    original.jpg
    182.1 کیلوبایت · بازدیدها: 32

Mandana

Active Member
کار جالب و خوبی شده.
yes4.gif

برای ریش و سبیل و ابروها چرا از مو استفاده نکردین؟
mda.gif
طرح به این قشنگی رو اینجوری سر سری انجام بدین حیفه.برای طرح گسترده هم میتونین از زی براش و هم از بادی پینت استفاده کنین
موفق باشید
give_rose.gif

سلام عزیز
آفرین کارت قشنگ شده. اما اگر همون کاری که ماندانا خانم گفتن روش انجام بدی خوشکل تر میشه. در ضمن اگر این کارت برای سرگرمی بوده که هیچ.اما اگر نه که کاملش کن. یه بدن هم براش درست کن. چندتا joint و چندتا ik دیگه آخرش میشه ;) بعد هی Pose بگیر و رندر کن :)
موفق باشید

با سلام مشکل من اينه که کارم اين نيست و يه سرگرميه برای سرگرمی هم وقت ندارم. اميدوارم يه روز هردوش يکی بشن. کسی اين دو برنامه ماندانا رو نداره?z brush دانلود کردم اما errorمی داد.

Mandana

Active Member
شما از کجا دانلود کردین؟
توی انجمن زی براش لینکشو گذاشتن.اگه پیدا نکردین بگین لینکشو براتون بذارم
موفق باشید

NAKOOT

Well-Known Member
woooooooooow....
خیلی گشنگ شده رفیق ...
ولی اگه روش بیشتر کاربشه محشر می شه ...
موفق باشی ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار قشنگي شده. فكر كنم تو ساخت بازيهاي كامپيوتري هم از همين روش شما استفاده ميشه.

hamed-ddd

Well-Known Member
سلاماين مدل سه بعدی کله خودمه( اگه بشه بهش گفت سه بعدی) موهاشو تو poser 6 ساختم اما ريش وسبيل عکسه فقط از روبرو بهش تکسچر دادم هنوز بلد نيستم در3d max تکسچر بسازم. کسی پلاگينی داره که بشه کل مدل رو بصورت گسترده در بياره تا بشه تکسچر رو باهاش توphoto shop طراحی کرد?
قول نمیدم ولی اگه بتونم render to texture رو تو قسمت مقالات آموزشی میزارم تا یه تکسچر گسترده از مدلت داشته باشی
کارت خیلی قشنگ بود
یاد فوتبال pes افتادم(کله آدریانو)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا