کلنیک کودکان در رواندا vray vray

*farshid*

کاربر VIP
اولش ایونو بگم که... این اولین کاریه که تو فوروم میذارم... پس زیاد حالمو نگیرین خواهشا:oops:
کار تو autocad و 3dsmax مدلسازی شده ... برای رندر از vray استفاده کردم... گیاه رونده ی روی دیوار هم با ivy generator ایجاد شده... درختای بکگراند هم vray scatter هستن... چمن هم با vray scatter ایجاد شده.:rose: reflection env و gi هم hdri هستش.
یه مقدار کوچیکی هم پستپروداکشن با photoimpact انجام دادم...

:paint:

آخرین ویرایش:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بابا ایول. من که خیلی خوشم اومد از اولین کارت. افتتاحیه ورودت به فروم که عالی بود. کارهای بعدیت دیگه چیه خدا می دونه.
از تکسچر کارت خیلی خوشم اومد. کثیف بودنش کارت رو رئال تر کرده. ولی به نظر من رنگ چمنا یه جوریه. شایدم مانیتور من یه طوریه.
در کل عالیه.
موفق باشی.

*farshid*

کاربر VIP
خیلی ممنون ... دقیقا ...لطف تکسچر خوب به کثیف بودنشه :rose:
رنگ چمن رو هم حق داری ... رنگش یه جوریه کلا ... باید تکسچرشو عوض کنم...
خیلی ممنون که کارشناسانه نقد کردی. :paint:
یه پیشنهاد هم بده که کار ریالتر بشه... مدلسازیه معماری کارم خیلی خیلی کم دیتیل و سرسری شده...

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
راستی یادم رفت بگم.
متریالی که برای سقفت گذاشتی با متریال بدنه کارت یکیه و این جالب نیست.
جدای از این تکسچر کثیفت هم تکرار شدن خیلی به چشم اومده. بیشتر برای تکسچر کار کن.
دیگه فعلا چیزی نمی بینم.
روش کار کنی خیلی عالی می شه کارت.
موفق باشی.

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام ...

ورودتو تبریک میگم
نور پردازیت قشنگه

واسه تکسچرینگ از دیوارها یو وی گرفتی؟
یا اینکه متریال بازی کردی؟

موفق باشی

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
قشنگ شده خسته نباشید
این که گفتید چیه ؟ ivy generator
برنامه است یا پلاگین مخصوص مکسه ؟یا برای برنامه های دیگه هم هست

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز ورودتون رو تبریک میگم :rose: واقعا که گل کاشتین خیلی عالی شده :oops: اینقدر طبیعی شده که فکر کردم بجای گالری سه بعدی اومدم تو گالری عکس :green: موفق باشید :oops:

*farshid*

کاربر VIP
سلام ...

ورودتو تبریک میگم
نور پردازیت قشنگه

واسه تکسچرینگ از دیوارها یو وی گرفتی؟
یا اینکه متریال بازی کردی؟

موفق باشی
واقعا لذت میبرم از نقد های حرفه ای تون... الان انگار دارم رو ابرا راه میرم.:rose:
من معمولا یووی میگیرم از حجمها ولی تو این کار فقط می خواستم با scatter کار کنم ... زیاد رو تکسچرینگ وقت نذاشتم... همون طوری که گفتی متریال بازیه :sad:
با mapscaler سعی کردم قسمتای کثیف بافت رو بندازم رو گوشه ها... بد نشده و لی unwrap می کردم بهتر میشد...:paint:

*farshid*

کاربر VIP
قشنگ شده خسته نباشید
این که گفتید چیه ؟ ivy generator
برنامه است یا پلاگین مخصوص مکسه ؟یا برای برنامه های دیگه هم هست
خیلی ممنون... لطف دارین... ivy در انگلیسی به معنیه گیاه پیچکه... یه برنامه stand alone هستش که object رو import میکنی و با چند کلیک ساده یه پیچک میسازی...
پلاگینشم واسه مکس موجوده یه سرچ تو فروم cgpersia بکنی پیدا میشه.:rose:

kamifa1986

Well-Known Member
منم خيلي خوشم اومد. جالبناكه. ولي يكم نورپردازي جاي كار داره انگار!! موفق باشي

hmv-ray

Member
کارت عالیه
واقعا دست درد نکنه
میشه راجع به افکت صحنه بیشتر توضیح بدی؟
به نورت افکت دادی؟
یا نه اگه فقط hdri هستش میشه خواهش کنم واسم بذاری hdri این صحنه رو؟
:rose:

*farshid*

کاربر VIP
کارت عالیه
واقعا دست درد نکنه
میشه راجع به افکت صحنه بیشتر توضیح بدی؟
به نورت افکت دادی؟
یا نه اگه فقط hdri هستش میشه خواهش کنم واسم بذاری hdri این صحنه رو؟
:rose:
ممنون...
نمنیدونم منظورت از افکت دقیقا چیه.:sad:
ولی بیشتر خوبی این کار به انعکاس محیطیه کاره که روی همه سطوح وجود داره . رو شیشه ها کاملا به چشم میاد... اگه اونارو حذف کنی میشه یه کار خیلی خیلی معمولی.
برای اون انعکاس هایی که گفتم بهترین ابزار hdri هستش.
البته نور غیر مستقیم هم با hdri ایجاد شده که جلوه ی بهتری به نور داده...:rose:
hdri محبوب من ماله dosch design هستش که میتونی سرج کنی... اینم اسم مجموعه و شماره hdri مورد نظر:
Dosch HDRI Exteme HiRes CD Version
dh 223
:paint:

Borhan72

خسته‌ی خسته...
ميشه گفت حرف نداره....
اون پلاگينی كه گفتيو ميتونی لينكشو با pm بهم بدی؟؟؟

مجید انلاین با تمام خوبیهایی که داره یک سایت 90 درصد پارتی بازیه این کاری رو که من میبینم باید 5ستاره داشته باشه که هنوز نداره و توی کارهای منتخب هم قرار نگرفته حالا چرا اینطوری نشده من نمیدونم شاید باید صبر کنم. شایدم مثل کارهای خوب دیگه که به زباله دونی مجید انلاین رفتن این یکی هم بره شایدم .... و شاید های دیگه .faarchitect2010 کارت عالیه من همچین کار خارجی توی این سایت ندیدم خیلی خوب شده موفق باشی

کار خیلی خوبه شده.
فقط احساس می کنم تکسچر ساختمان بامپ نداره.
با توجه به فاصله نزدیکی که به ساختمان داریم و نور صحنه، بهتر بود برجستگی ها و فرو رفتگی های سطح دیوار بیشتر به چشم بیان.

در مجموع کار خیلی خوبی شده.

*farshid*

کاربر VIP
ميشه گفت حرف نداره....
اون پلاگينی كه گفتيو ميتونی لينكشو با pm بهم بدی؟؟؟

سلام دوست من... پلاگینی که گفتییی... منظورت scatter ه؟
من لینکشو به سختی پیدا کردم... الان ندارمش.
اگه تو cgpersia عضو هستی تو فورومش هست... فقط دقت کن که vray service pack 3 $4 باهاش سازگاری نداره:rose:
http://forum.cgpersia.com/f47/vrays...4-vray-1-5-sp2-crazyman_with_new_script-4875/
:oops:

*farshid*

کاربر VIP
مجید انلاین با تمام خوبیهایی که داره یک سایت 90 درصد پارتی بازیه این کاری رو که من میبینم باید 5ستاره داشته باشه که هنوز نداره و توی کارهای منتخب هم قرار نگرفته حالا چرا اینطوری نشده من نمیدونم شاید باید صبر کنم. شایدم مثل کارهای خوب دیگه که به زباله دونی مجید انلاین رفتن این یکی هم بره شایدم .... و شاید های دیگه .faarchitect2010 کارت عالیه من همچین کار خارجی توی این سایت ندیدم خیلی خوب شده موفق باشی
ممنون که این قدر لطف داری دوست عزیز...
این کاری که من گذاشتم ( البته به نظر شخص من) در حد کارای منتخب نیست و اصلا منظورم از انجام این کار این نبوده که کار خیلی خیلی بی نقصی بشه...:rose: شما لطف دارین:sad:در ضمن من فرشید هستم:)

*farshid*

کاربر VIP
کار خیلی خوبه شده.
فقط احساس می کنم تکسچر ساختمان بامپ نداره.
با توجه به فاصله نزدیکی که به ساختمان داریم و نور صحنه، بهتر بود برجستگی ها و فرو رفتگی های سطح دیوار بیشتر به چشم بیان.

در مجموع کار خیلی خوبی شده.
دقیقا دوست عزیز... :sad:
کاراتو دیدم ... در حد اتم بودن... خوف کردم حاجی :wink: تو evermotion هم که ترکوندی:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا