کلمات فارسی در متن از آخر به اول نمایش داده میشن

soheilonline

New Member
کلمات فارسی در متن از آخر به اول نمایش داده میشن - کسی کمکم میکنه؟

سلام
متن فارسی رو در آرایه به صورت رشته ای قرار میدم، اما وقتی که خروجی میگیرم همه کلمات از آخر به اول نمایش داده میشن - چیکار باید کنم؟
ممنون

txt = ["متن شماره 3", "متن شماره 2", "متن شماره 1"];

آخرین ویرایش:

Security9776

Active Member
سلام ،
شما می تونید با استفاده از دستور زیر ترتیب جملات رو برعکس کنید :
txt.reverse();

موفق باشید ، محسن

soheilonline

New Member
بسیار ممنونم از راهنماییتون.
اما آقا محسن من این دستور رو در کجا باید بنویسم؟

آخرین ویرایش:

Security9776

Active Member
سلام ،
دقیقا بعد از این خط :

یعنی این جوری :
txt.reverse();

موفق باشید ، محسن

soheilonline

New Member
آقا محسن این کاری که گفتین رو انجام دادم، اما متاسفانه باز هم کلمات از آخر به اول نمایش داده میشن. :sad:

Security9776

Active Member
سلام ،
شما احتمالا یک جایی دارید اشتباه می کنید . چون دستور بالا دقیقا جای آرایه ها رو عوض می کنه . من تست کردم .
اگه می تونی فایل رو بزار تا بررسی کنیم .

موفق باشید ، محسن

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
من هنوز فايلتو نديدم ولي ميتوني برعكس عمل كني

soheilonline

New Member
ترتیب راست چین و چپ چین رو عوض کردم، اما بازم نمیشه.
در جواب آقا بهروز راستش این که بخوام کلمات رو از آخر به اول بنویسم به فکرم رسیده بود، اما از اونجایی که این یک پروژه فال ورق هست و جملاتی که برای برگه ها در نظر گرفته شده تعدادشون بیش از 1000 تا هستش و فکر نمیکنم معقولانه باشه که بر عکس عمل کنم.

Security9776

Active Member
سلام ،
من فایل شما رو دیدم . اون دستوری که من گذاشته بودم برای جابه جا کردن خود آرایه ها هست نه این که یک ارایه از یک رشته رو راست به چپ کنه .
شما بهترین راه این هست که به جای استفاده از یک رشته از چندین متغییر شبیه استفاده کنی . یعنی این جوری :
Fal1=" متن شماره 1 "
Fal2="متن شماره 2 "
و ...

بعد یکی رو به9 طور رندوم انتخاب کنید و مقدارش رو بگیرید .

موفق باشید ، محسن

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اين فال اگر با ايكس ام ال به صورت اكترنال عمل بشه هم را حتر تره هم پوياتره كه فقط يه for تعريف مي كني كه شماره رو افزايش بده با اكس ام ال ت و يك اكشن رندوم هم براي او نقسمتش اگه روش كار كني ميتوني حتي احتما امودن بعضي فال ها رو كم و زياد هم بكني و ....

soheilonline

New Member
سلام
از همه دوستانی که با راهنمایی هاشون قصد داشتن به من کمک کنن تشکر میکنم، بویژه آقا محسن.
شاید اگه بهتون بگم اشکال کارم کجا بوده خندتون بگیره و بگید این دیگه کیه!
البته شاید شما هم به این مشکل یا بهتر بگم بی دقتی برخورده باشید پس منم اینجا عنوان میکنم تا همگی از این به بعد بیشتر دقت کنیم.
کارهایی که آقا محسن گفتن رو در نمونه های کوچک انجام دادم، اما باز جواب نگرفتم.
کاملا اتفاقی شد که فونت رو عوض کردم، از Verdana به Tahoma تغییر دادم و همه حرفهای "ی" را با "ي" (shift + x) عوض کردم.
باورم نمیشد، اما همه چیز درست شد.
این پروژه، پروژه پایان ترم من بود. استادم گفته بود اگر بتونم این اشکال رو بر طرف کنم نمره ام رو از 18 به 20 تغییر میده، امروز بهش نشون دادم و خوشبختانه اون هم سر حرفش موند.
بازم از همتون ممنونم

بالا