بی بی کد کلبه رویایی من : کلبه اریگامی

martin eco

Well-Known Member
سنگ هایی که برای پیاده رو گذاشتی خیلی تیز و منظم هستند. مشخصه که تعدادی باکس هست که روشون هیچ کاری نشده..
ضمنا متریالشون اگر با زمین زیرش تفاوت داشته باشه خیلی بهتره

سقف سفیدی که روش گل و گیاه اومده خیلی زیباست من دوستش دارم
منتهی توجیه نداره
منظورم اینه که چنین سقف بزرگ و ضخیمی نیاز به پایه های قوی و مهندسی ده داره تا خوب بایسته و تازه درخت و گل و گیاه رو روی خودش تحمل کنه

چیدمان ها میتونه دقیق تر و کامل تر و با جزییات بیشتری باشه. مثلا کنار صندلی ها جزییات دیگه ای هم باشه و اینقدر مینیمال نباشه فکر کنم برای چنین فصای مجللی مناسب تر باشه بازم دوستان نظر بدن لطفا
داخل اتاق هم میتونه چیدمان بیشتری داشته باشه

تصویر هم هنوز کمی نویز داره فکر میکنم مربوط به تنظیمات رندر باشه
و در رندر آخر داخل اتاق خیلی نویز داره

چمن ها هم خیلی منظم هستند و این کمی غیر طبیعیشون کرده. اما زیبا هستند.
سنگ ها که فوق العاده شده

کلا کار خیلی خیلی زیبا هستش بدون تعارف
من وقتی دیدم یک واو بزرگ گفتم!

مشخصه که حسابی زحمت کشیدی حتی چهارتا رندر متفاوت گذاشتی که هرکدوم زیبایی خاص خودش رو داره.

یک خسته نباشید حسابی و دست مریزاد. شما تا 95 رو رفتی 5 هم برو که کارت بشه 100 در صد عالی

سلام رسول جان..
سنگ ها اگر دقت کنید نویز بهش دادم ولی قبول دارم اونجوری که باید در نیومده...نمیدونم چرا اینجوری بود..تو ویوپورت مناسب بود تو رندر اونجوری جواب نمیداد...متریالشم با زمین فرق داره فقط تو صحنه بارون چون هر درو خیس شدن یکم نزدیک به هم شدن
توجیه که اون سقف سایه بونی واسه استخره و فضای خصوصی جلو هستش...ببین این حجم داخلش کاملا خالیه پس وزنی نداره به اون صورت فضای زیادی از بالاش هم به خاطر درخت خالیه...نکته دوم اینه که به 3 صورت مهار میشه..اول با تکیه گاه ثابت نسبت به سقفی که بهش وصله..دوم تکیه گاه دو پایه اش روی زمین و سوم لنگر الاکلنگی که خودش داره...بعدم اگه دقت کرده باشی برای توزیع مناسبتر بار بیشتر حجم پیچک رو تکیه گاه عقبی هست تا وزن جلو با پیچک مهار بشه
چیدمان رو قبول دارم میتونس بهتر و بیشتر باشه...ولی فایل دیگه خیلی سنگین شده بود واسه همین دیگه سعی نکردم رو این مورد
نویز ها کاملا درسته...سیستم صعیف همینه دیگه:sad:
چمن ها هم درسته یه جاهایی خیلی منظم شده ولی کار دسته دیگه..یکی از ضعف های فرای همینه که با پلاگین های scatter کار نمیکنه

ممنوننننننننننننننننننننننننننننننننننننن..واقعا لطف داری
مرسی که اینقد خوب کارو نقد کردی .:rose:

martin eco

Well-Known Member
سلام.چه کار خوبی شده.
مطمئنم اگه به مسابقه می رسوندی یکی از 3 مقام میشد
اولین شاهکارت مدلینگ واقعا حرفه ای هست.چجوری این همه تکثیر کردی؟ مگه فرای هم پروکسی داره؟ و اینکه هر رندری چند ساعت طول کشیده
از مولتی اسکاتر استقاده نمیشه کرد درسته؟ چون از فرای ثاپورت نمیکنه
اگه اینطور باشه باید زحمت زیادی برای توزیع و تکثیرش کشیده باشی که واقعا جای تقدیر داره
فاز نور پردازی نور روز میگیم فرای حرفه ای هست و این ها اما نور شبش هیچ کلمه ای جز شاهکار برازنده این اثر نیست
نمای بارونی ... .وای وای .... خیلی حال کردم
به نظرم کار 100 درصد شایسته تاپ گالری هست.تاپ گالری یعنی این
کانسپت قوی
نور پردازی فوق العاده
شیدرسازی طاقت فرسا
و در نهایت یه آبگوشت خوشمزه.... آقا دمت گرم.
موفق باشی دوست حرفه ای من
سلام عارف جان..ممنون
والا فرای از هیچ اسکتری پشتیبانی نمیکنه..یعنی تمام کار باید دستی انجام بشه...البته تو مکس اینجوریه..شنیدم تو سینما 4دی وضع بهتره...پروکسی خود فرای هم داره آره..ولی اذیت میکنه...اولا تابع جسمه..جسم اصلی رو نمیشه پاک کرد..یعنی حجم فایل میره به آسمون...یکم هم تو ویپورت ها به دلیل نوع نمایشش اذیت میکنه
من این کارو کاملا دستی و با مرارت با Advance Painter چمن و درختارو پخش کردم:cry:
همینجور دارم آب میشم.:green: والا شب یکم باید با Light mixer فرای سر و کله بزنی تا نور و رنگشو بهت بده...البت رسیدن به وات نور لامپها هم یکم زمان میبره...چون ممکنه حالت عادی جواب نده..مثلا اون لامپ اصلی نشیمن رو من 100 وات گرفته بودم ولی اصلا جواب نمیداد مجبور شدم بکنم 1000 وات بعد با لایت میکسر درستش کنم...و یه مورد دیگه هم فیلتر مناسب واسه Aperture هستش
نظر لطفته عارف جان...واقعا حالا میفهمم کارو بچه هارو نقد میکنی چه حال خوبی دارن
خیلی گلی:rose:

martin eco

Well-Known Member
عالی .
حیف که کار به مسابقه نرسید.
پیشنهاد تاپ گالری
ممنون دوست عزیز..نظر لطف شماس:rose:

اول از هر چیز تقدیر می کنم از کانسپتت خیلی علیه حمید جان
عاشق نوع نگرش و آگاهیتم ولی یک سوال رویکرد طرحت میشه اریگامی که یک تعریف انسانیه
در کنار اینا طبیعت گراییت و ارگانیک شدن کارت خیلی عالیه خیلی عالیه که کارات ایده های طبیعت درونش دیده میشه خیلی طرز فکرت پایداره
:green: :green:
باید بری تو دل طبیعت زندگی کنی فقط اسکیس بزنی
:green:
ممنون سعید جان..
میدونی..اریگامی بدلیل مبحثه تا کردن بسیار به فولدینگ،زمینه گرایی و ارگانیک بودن نزدیکه...وهمین منو جذب کرد..حرفت در مورد طبیعت گرایی کار کاملا درسته...اون سقف شیب دار هم که از زمین بلند میشه ادامه چمن اطرافشه که میاد رو سقف...
آخ گفتی...اجازه نمیدن سعیدجان این شهریا:green:

عدر می خوام اسپم دادم چون با موبایل کانکت شدم امکان این نبود ویرایش کنم
در انتها به تصوی کشیدن کارت عالی بود و انجین سرکش فرای رو هم به خوبی تحت تسلط خودت درآوردی تبریک میگم

پیشنهاد واسه تاپ گالری استاد
طرز فکرت الگوی منه
این انجین سرکش فرای هم که نصایح و راهنمایی های خودت بود سعید جان شیکسته نفسی میکنی دیگه...واقعا یه تشکر ویزه میکنم بخاطر زمانی که واسه راهنماییم گذاشتی:rose:
شما کلا الگوی ما هستی:oops:

martin eco

Well-Known Member
رندر اولی فوق العادس آفرین.

ممنون :rose:
کار خیلی قویه
کانسپتش خوبه

همین که تونستی با فرای همچین رندر های کم نویزی بگیری نشون دهنده تواناییهاته
پیشنهاد برای تاپ گالری

ممنون فرشید عزیز...لطف داری شما:rose:
خیلی خیلی قشنگه رفیق
افتخار دادی استاد..ممنون:rose:

maxpin206

Well-Known Member
واقعا شاهکار کردید
گفتی هارو دوستان گفتن
نگرشتون به معماری قابل تحسینه
top gallery

آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
کار بسیار بسیار خوبی شده...
ولی شیشه ها کمی نویز داره و چمنها هم جا داشت که بهتر باشن ولی پیچکها و درختها فوق العاده ان..
اسمون و بارون هم خیلی خوب شده خسته نباشی..
.
.
جای خالی پست پروداکشن تو کارت به وضوح دیده میشه..یه کم روی رندرهات کار کردم اگه خرابش کردم شرمنده.. :green:
البته حجم عکسها رو کم کردم تا همه بتونن ببینن.

آخرین ویرایش:

martin eco

Well-Known Member
واقعا شاهکار کردید
گفتی هارو دوستان گفتن
نگرشتون به معماری قابل تحسینه
top gallery
ممنونم دوست عزیز..لطف داشتی:rose:
کار بسیار بسیار خوبی شده...
ولی شیشه ها کمی نویز داره و چمنها هم جا داشت که بهتر باشن ولی پیچکها و درختها فوق العاده ان..
اسمون و بارون هم خیلی خوب شده خسته نباشی..
.
.
جای خالی پست پروداکشن تو کارت به وضوح دیده میشه..یه کم روی رندرهات کار کردم اگه خرابش کردم شرمنده.. :green:
البته حجم عکسها رو کم کردم تا همه بتونن ببینن.

ممنونم..
شیشه ها که حق با شماس...نویزش هنوزم زیاده:sad:
در مورد پست..واقعیت من نخواستم زیاد دست ببرم تو خروجی نهایی..واسه همین این کارا که میبینید تقریبا خروجی خود فرای هست..یه جورایی اعتماد داشتم به انجین واسه شبیه سازی شرایط واقعی
دست شما درد نکنه زحمت کشیدی..اینام جالب شده:paint:
ممنوننننننننننننن:rose:

rasoulvalli

Well-Known Member
فوق العاده ست. بنظرمن پست پروداکشن آقا مجید کار رو دوبرابر زیبا کرده خیلی خیلی عالی هستش.
درسته که از حالت طبیعی یکم دور شده و رندر اصلی به طبیعت نزدیک تره
اما یک عکاس هم ری عکسش پست پرو انجام میده و کارش رو زیبا تر میکنه
هدف فقط طبیعی کردن نیست بلکه هرچه زیبا تر کردن و هنری کردنه
که بنظر من پست پرو شده های آقای مجید که وقت گذاشته و زحمت کشیده و اینقدر زیبا شده
شایسته تقدیر هستش

martin eco

Well-Known Member
فوق العاده ست. بنظرمن پست پروداکشن آقا مجید کار رو دوبرابر زیبا کرده خیلی خیلی عالی هستش.
درسته که از حالت طبیعی یکم دور شده و رندر اصلی به طبیعت نزدیک تره
اما یک عکاس هم ری عکسش پست پرو انجام میده و کارش رو زیبا تر میکنه
هدف فقط طبیعی کردن نیست بلکه هرچه زیبا تر کردن و هنری کردنه
که بنظر من پست پرو شده های آقای مجید که وقت گذاشته و زحمت کشیده و اینقدر زیبا شده
شایسته تقدیر هستش
خب بستگی به نوع کار و سلیقه داره دیگه..
من خودم کارای سافت تر رو ترجیح میدم تا کارای اگزجره...
دقت کنید کارای خوب هم طوری پست رو انجام میدن که به رخ نکشه خودشو و به قولی در خدمت کار باشه و نشه زیاد تشخیص داد..
ولی دست آقا مجیدم درد نکنه که وقت گذاشتن واسه کار:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا