کلبه جادوگر - فرشید هاشمی Farshid و رضا gs-graphic - نرم افزار 3ds max fry Vray

*farshid*

کاربر VIP
پسر اون خط ها رو با خط کش زدی؟:ددددد
خطای صاف چوب های ریز بدنه کلبه رو میگم:د

اممم ... کدوما رو ؟ اون خطای کج نردبون رو میگی؟ اونا رو با مازگامت زدم ... یه وسیله ایه مثل خط کش ولی دقتش بالاتره . در حد میکرونه خطاش :wink:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
اکسیس که این باشه وای به حال خود کلبه.عالی شده تا اینجا.
به نظر میاد سبک کاریتون فانتزی باشه تا تارئال
موفق باشید:rose:

ROHAM WEB

Well-Known Member
خیلی عالیه.اما جریان اون چتر و شیپور و ..چیه؟
یه عکس از یه کانسپت داشتم(فکر می کنم از آقای ایسوندی باشه)قبل از اینکه کانسپتتون رو آپ کنین فکر می کردم کلبه جادوگرتون تو این مایه ها باید باشه :green:اما اصلا درست حدس نزده بودم:shock::green:
موفق باشید
1329760395w1.jpg:rose:

*farshid*

کاربر VIP
این یه طرح سورئال هست .... تو فضاهای سورئال عناصر نامربوط به سوژه حس تعلیق فراوانی ایجاد میکنن ...
مثلا شما فرض کن تو همین عکسی که گذاشتی یه خرس عروسکی صورتی وسط صحنه باشه ... حس عجیبی ایجاد میکنه

مثلا تو این نقاشی ... تقریبا هیچ یک از عناصر به همدیگه ارتباطی ندارن ... موضوع رو درک میکنیم ولی نمیفهمیم اون گوشی ها چه ربطی به زرافه ها دارن یا اون دوربینه چرا پا داره ... همیشه نباید دنبال دلیل بود ... حسی که بیواسطه ایجاد میشه مهمه و هیچ منطقی هم پشتش نیست . (اثر سالوادور دالی ... نقاش معروف اسپانیایی)
modern-rhapsody.jpg

abbasi_0912

Active Member
مرسی فرشید.کلبه جادوگری سورئال:green:
دلیل خیلی خوبی که میتونه دستمون توش باز باشه.
:paint:

رضا تا بخواهی با این فرشید به توافق برسی مسابقه تموم شده، بیا چند تا مدل برای من بزن که سرگرم باشی و اماده بشی برای مدل سازی کار خودتون :wink:

منتظر کارتون هستیم :rose:

::reza::

کاربر VIP
سلام عباسی جان
خوبی؟ این چند روزی کلا کمی درگیر کارها و پروژه ایم . :) ان شاالله ما هم به زودی شروع میکنیم.
بله حتما آقا مدلهاتو بفرست بیاد :green:
موفق باشی:rose:

فدریکو گارسیا لورکا :green:
پس می خواین از مکتب سورئالیسم استفاده کنین پس حتما خیلی جذاب تر و مرموز تر خواهد شد
بعضی از آثار سورئال رو که می بینی واقعا خیلی جالب مثل نقاشی های رنه ماگریت
یا همین فدریکو خودمون که خیلی شخصیت جالبی داشته و مرگ خودشو پیش بینی کرده بوده تو مستندش گفت و همچنین شعرای خیلی قشنگی سروده بود
:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا