کلافه شدم((وضوح تصویر 100 dpi نمی باشد))لطفا کمک کنید

.ir

Member
سلام
برای آزمون شرکت نفت میخوام ثبت نام کنم عکس خودمو اسکن کردم با فتوشاپ هم سایز مورد نظر درخواستی ثبت نام رو درست کردم اما موقع آپلود عکس این ارور رو میده
وضوح تصویر 100 DPI نمی باشد:mad:
این هم توضیحات سایت شرکت نفت برای چگونگی درست بودن عکسها
((
لطفا فایل عکس 4*3 خود را انتخاب كنيد.
توجه کنید که حجم فایل تصویر باید کمتر از 50 کیلو بایت و وضوح تصویر (Resolution) باید 100DPI باشد.
عکس داوطلب بايد در سال جاري گرفته شده باشد
عکس بايد تمام رخ بوده و تمام اجزاي صورت به وضوح نمايان باشد (استفاده از شال، کلاه، عينک با شيشه رنگي يا تيره که باعث پنهان شدن بخشي از اجزاي صورت باشد، مجاز نيست)
عکس بانوان بايد با حجاب اسلامي باشد، اما بايد گردي صورت بطور کامل نمايان باشد
شرايط فايل تصويري که بايد آن را ارسال کنيد
فايل تصويري بايد با فرمت JPEG (پسوند jpg يا jpeg) باشد
اندازه فايل تصويري بايد بيشتر از 200 پيکسل عرض و 250 پيکسل ارتفاع و کمتر از 300 پيکسل عرض و 350 پيکسل ارتفاع باشد
فايل تصويري بايد واضح و مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه يا هر گونه لکه باشد.
حاشيه هاي زايد اطراف عکس را در صورت وجود با نرم افزارهاي ويرايش تصوير حذف شده باشد
در صورتي که عکس شما داراي چرخش 90 يا 180 درجه باشد بايد قبل از ارسال در نرم افزارهاي ويرايش تصوير عکس را اصلاح نماييد
** توجه مهم : در win xp برای تنظیم ابعاد عکس خود می توانید از نرم افزار paint در windows و منوی Image>>Attributes اندازه تصویر را به 3*4 cm تغییر دهید
در win 7 از منوی Image>>Resize اندازه تصویر را به 118*157 pixel تغییر دهید**
من عکس اسکن شده خام رو آپلود میکنم متخصصین درستش کنن برام ممنون میشم :rose:
اینم
عکس

پیوست ها

• 2180771a9b60.jpg
    2180771a9b60.jpg
    44.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

nemat olla

New Member
سلام ممنون میشم اگه عکس منم برام درست کنین بفرستین.
عکس رو براتون میفرستم.

پیوست ها

• aks.jpg
    aks.jpg
    25.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

nemat olla

New Member
سلام آقا مجید ببخشید مزاحمتون میشم اگه ممکنه عکس منم درست کنین سپاسگذارم...عکسو براتون میفرستم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    49.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Leoric

Member
nemat olla جان اگه منظورتون از مجید منم ؟ یادم نمیاد همچین اسمی داشته باشم :دی . Eli جان ممنون از لطفت . فک نکنم اینقدر ظرفیت داشته باشم.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا