DaDaDooDoo
کاربر VIP
سلام .
این کلاس رو برای اتصال فلش به بانک اطلاعاتی MySQL نوشتم . این ارتباط غیر مستقیم و از طریق زبان سمت سرور PHP برقرار می شه .
فعلاً ورژن آلفای این کلاس رو ارائه کردم تا ببینم چه فیدبکی خواهد داشت و اگر مورد استقبال قرار گرفت اون رو کامل و پابلیک می کنم .
نام کلاس : DB_Connection
سازنده کلاس : کوروش شریفی
ورژن : آلفا (Demo)
تاریخ انتشار : 1390/03/21
کاربرد کلاس ارائه شده این هست که شما می تونید اطلاعات یک فرم فلش رو وارد دیتابیس MySQL کنید یا اطلاعات موجود در دیتابیس رو ویرایش کنید .
آموزش :
چند نکته مهم در مورد استفاده از این کلاس هست که باید بدونید :
از اونجایی که هم کار کدینگ php و هم کدینگ Actionscript این پکیج کار خودم هست ، سعی کردم اون رو به داینامیک ترین شکل ممکن بنویسم .
روش کلی کار به اینصورت هست که شما تنظیمات اتصال به دیتابیس ، نام جدول و فیلدهای مورد نظر و مقادیر مورد نظر رو به این کلاس پاس میدید و مقادیر شما در دیتابیس ذخیره می شن .
مثال :
همونطور که مشخصه بعد از آبجکت گرفتن از کلاس متد add رو با پارامترهای لازمه فراخوانی می کنید .
توضیح پارامتر ها :
server : که نام سرور مورد نظر هست ( معمولاً localhost )
user : نام کاربر دیتابیس
password : پسورد دیتابیس ( کاربر دیتابیس )
db name : نام دیتابیس هدف
table name : نام جدول مورد نظر
fields : نام فیلدهای هدف
values : مقادیری که باید اضافه بشن
نکات مهم :
تمامی پارامترها باید از نوع رشته (String) باشند .
در مورد fields و values باید به شکل زیر عمل شود :
مثال :
*دقت کنید که تعداد فیلد ها و تعداد مقادیر ارسالی باید برابر باشه .
*نام هر فیلد یا مقدار در رشته از طریق فاصله خالی ( space ) باید جدا بشه .
*در وارد کردن نام فلید ها دقت کنید ، باید دقیق باشن .
*در تعداد فیلد ها محدودیت وجود ندارد .
*اولین فیلد باید uniq باشه ، چون بقیه فیلد ها بر اساس اون ذخیره می شه .
*اگر فیلد اول ( در اینجا id ) تکراری باشه ، بقیه مقادیر در دیتابیس overwrite خواهد شد . ( Update ) .
برای تست و استفاده از این کلاس به دلیل وجود یک زبان واسط سمت سرور شما باید در محیط لوکال هاست این کار رو انجام بدبد . من خودم از wamp server استفاده می کنم ، اینم لینک دانلودش :
http://www.wampserver.com/en/download.php
از fla پابلیش html بگیرید و از طریق یک web browser اون رو لود کنید .
این کلاس در حد دمو هست و ضعف های زیادی داره ، اما تا حدود زیادی قابل استفاده هست .
نظر شما دوستان برای گسترش یا عدم گسترش این کلاس بسیار برای من مهم هست ، با توجه به اینکه کلاس های دیگه ای هم برای این کار موجود هست ( خارجی ) مثل ssql که البته من خودم باهاشون کار نکردم .
در صورت گسترش متدهایی مثل delet , search , update و retrive اضافه خواهد شد انشالاه .
این کلاس رو برای اتصال فلش به بانک اطلاعاتی MySQL نوشتم . این ارتباط غیر مستقیم و از طریق زبان سمت سرور PHP برقرار می شه .
فعلاً ورژن آلفای این کلاس رو ارائه کردم تا ببینم چه فیدبکی خواهد داشت و اگر مورد استقبال قرار گرفت اون رو کامل و پابلیک می کنم .
نام کلاس : DB_Connection
سازنده کلاس : کوروش شریفی
ورژن : آلفا (Demo)
تاریخ انتشار : 1390/03/21
کاربرد کلاس ارائه شده این هست که شما می تونید اطلاعات یک فرم فلش رو وارد دیتابیس MySQL کنید یا اطلاعات موجود در دیتابیس رو ویرایش کنید .
آموزش :
چند نکته مهم در مورد استفاده از این کلاس هست که باید بدونید :
از اونجایی که هم کار کدینگ php و هم کدینگ Actionscript این پکیج کار خودم هست ، سعی کردم اون رو به داینامیک ترین شکل ممکن بنویسم .
روش کلی کار به اینصورت هست که شما تنظیمات اتصال به دیتابیس ، نام جدول و فیلدهای مورد نظر و مقادیر مورد نظر رو به این کلاس پاس میدید و مقادیر شما در دیتابیس ذخیره می شن .
مثال :
PHP:
var database_connection:DB_Connection = new DB_Connection();
database_connection.add("server","user","password","db name","table name",fields,values);
همونطور که مشخصه بعد از آبجکت گرفتن از کلاس متد add رو با پارامترهای لازمه فراخوانی می کنید .
توضیح پارامتر ها :
server : که نام سرور مورد نظر هست ( معمولاً localhost )
user : نام کاربر دیتابیس
password : پسورد دیتابیس ( کاربر دیتابیس )
db name : نام دیتابیس هدف
table name : نام جدول مورد نظر
fields : نام فیلدهای هدف
values : مقادیری که باید اضافه بشن
نکات مهم :
تمامی پارامترها باید از نوع رشته (String) باشند .
در مورد fields و values باید به شکل زیر عمل شود :
مثال :
PHP:
fields = "id name lastname age";
values = "1 kourosh sharifi 24";
*نام هر فیلد یا مقدار در رشته از طریق فاصله خالی ( space ) باید جدا بشه .
*در وارد کردن نام فلید ها دقت کنید ، باید دقیق باشن .
*در تعداد فیلد ها محدودیت وجود ندارد .
*اولین فیلد باید uniq باشه ، چون بقیه فیلد ها بر اساس اون ذخیره می شه .
*اگر فیلد اول ( در اینجا id ) تکراری باشه ، بقیه مقادیر در دیتابیس overwrite خواهد شد . ( Update ) .
برای تست و استفاده از این کلاس به دلیل وجود یک زبان واسط سمت سرور شما باید در محیط لوکال هاست این کار رو انجام بدبد . من خودم از wamp server استفاده می کنم ، اینم لینک دانلودش :
http://www.wampserver.com/en/download.php
از fla پابلیش html بگیرید و از طریق یک web browser اون رو لود کنید .
این کلاس در حد دمو هست و ضعف های زیادی داره ، اما تا حدود زیادی قابل استفاده هست .
نظر شما دوستان برای گسترش یا عدم گسترش این کلاس بسیار برای من مهم هست ، با توجه به اینکه کلاس های دیگه ای هم برای این کار موجود هست ( خارجی ) مثل ssql که البته من خودم باهاشون کار نکردم .
در صورت گسترش متدهایی مثل delet , search , update و retrive اضافه خواهد شد انشالاه .
پیوست ها
آخرین ویرایش: