کلاس و آیدی وردپرس ؟ سوال مهم ؟!

686868

Member
سلام و شب بخیر به همه / دو تا سوال داشتم .
1- بعضی وقتها در طراحی یک قالب لازم هست که از آیدی اون دسته و یا از آیدی یک بخش دیگر استفاده کنیم .. به عنوان مثال میخواهیم فقط دسته با آی دی 3 را نشان دهد .. // ! خوب حالا سوال .! فرض کنیم ما قالب را میخواهیم بر روی یک وردپرس دیگر استفاده کنیم .. ( من چند وقت پیش همین کار را کردم و پس از طراحی روی یک وردپرس لازم شد تا از قالب یک جای دیگر هم استفاده کنم ! ) . اما متاسفانه همه چیز ریخته بود به هم ! یعنی توی وردپرس جدید من آیدی اون دسته من فرق میکرد و به ناچار مجبور شدم به طور دستی آیدی ها رو باز هم تغییر بدم.. آیا کار درست همین هست ؟ اما خودم فکر نمیکنم .! چون شاید ما اون دسته را باز هم تغییر دادیم و دوباره پس از ایجاد یک آیدی دیگر به خودش میگیرد ! در این مواقع راه حل چیست ؟

2- و سوال دوم اینکه / همه ما میدانیم وردپرس نسبت به بعضی از المانها یک کلاس پیشفرض انتساب داده است و کلاسی که ما برای اون در css تعریف میکنیم / بی تاثیر هست ! و اما سوال :: این کلاسها و استایلهاشون در کجا قرار دارند و راه فهمیدن آنها چیست ؟ و هم اینکه چطور میشه کاری کرد که از استایلی رو که ما برایش تعریف کردیم ، پیروی کنه ؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
در مورد سوال اول ، این رو باید بدونید که وردپرس CMS نیست بلکه یک Platform هست به همین دلیل چنین مشکلاتی موقع کار کردن باهاش پیش می یاد. اگر که می خواید کوئری از وردپرس ایجاد کنید برای یک دسته تنهاراهش استفاده از ID همون شاخه هست تا اونجایی که اطلاع دارم ولی برای بعضی از توابع مثل is_category یا in_category می تونید از نام شاخه به جای ID استفاده کنید.

در مورد سوال دوم ، از اونجایی که هر قسمتی توی یک فایلی هست باید اول بدونید که کدوم کلاس رو می خواید بعد با استفاده از codex وردپرس می تونید بفهمید در کدوم فایل درون wp-includes تعریف شده.
موفق باشید

nimazebel2007

Active Member
id در وردپرس تغییر میکنه.
برای مثال من خودم سایت قالب وردپرس دارم.توی صفحه اول از آی دی دسته ها استفاده کردم ولی توی لوکال وقتی استفاده کردم بهم ریخته بود علتش هم تغییر آی دی دسته بود

pezeshkzade

Member
! فرض کنیم ما قالب را میخواهیم بر روی یک وردپرس دیگر استفاده کنیم .. ( من چند وقت پیش همین کار را کردم و پس از طراحی روی یک وردپرس لازم شد تا از قالب یک جای دیگر هم استفاده کنم ! ) . اما متاسفانه همه چیز ریخته بود به هم ! یعنی توی وردپرس جدید من آیدی اون دسته من فرق میکرد و به ناچار مجبور شدم به طور دستی آیدی ها رو باز هم تغییر بدم.. آیا کار درست همین هست ؟
با سلام.
آی دی ها در وردپرس و یا هر سیستم دیگر تغییر خواهند کرد.اگه نیاز دارید تا روی یک دسته خاص پردازشی صورت بگیره بهتره اون دسته را با نامک دسته شناسایی کنید.اینطوری هرجا منتقل بشه دیگه مشکل نخواهد داشت.

VAHID216

مدیر بازنشسته
id در وردپرس تغییر میکنه.
برای مثال من خودم سایت قالب وردپرس دارم.توی صفحه اول از آی دی دسته ها استفاده کردم ولی توی لوکال وقتی استفاده کردم بهم ریخته بود علتش هم تغییر آی دی دسته بود

همون طور که گفتن ، در هر سیستمی تغییر می کنه و باید هم تغییر کنه ، سیستم ها هنوز اونقدر هوشمند نشدن که بتونن از syncronyze در این سطح بهره ببرند.

در مورد فراخوانی با نام برای کوئری هم می تونید از این خاصیت استفاده کنید :
[PHPS]query_posts('category_name=blog')[/PHPS]

686868

Member
خیلی ممنونم از تمامی پاسخ های شما

در مورد سوال دوم ، از اونجایی که هر قسمتی توی یک فایلی هست باید اول بدونید که کدوم کلاس رو می خواید بعد با استفاده از codex وردپرس می تونید بفهمید در کدوم فایل درون wp-includes تعریف شده.
موفق باشید

codex های وردپرس چیست و نحوه استفاده برای مسئله ذکر شده به چه گونه است ؟

ممنونم

VAHID216

مدیر بازنشسته
به اصطلاح مستندات وردپرس گفته می شه که با آدرس زیر در دسترس هست
کد:
codex.wordpress.com
با با جزییات کامل کل ساختار وردپرس و کدهای درون اون رو تشریح کرده .

جدیدترین ارسال ها

بالا