بی بی کد کلاس درس

mahdi.b

Member
سلام دوستان .. عیدتون مبارک .. اینکارو همینجوری بعد یه مدت تمرینی انجام دادم .. این کلاس رو احتمالا دیدین و معروفه .. دیدمشو گفتم بد نیست برای تمرین درستش کنم .. رو جزییات توجه خاصی نکردم و تنظیمات رندر هم بالا نیست به خاطر خیلی طولانی شدن زمان رندر .. بیشتر طرح کلی و مدل مد نظرم بود ..
خوش باشین:)

3ds max 2011,vray 2.0,photoshop

classroom composite 2.jpg

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی هم قشنگ. حیفه . اتفاقا روش کار کن مثل همون خارجیش بشه. تا اینجا که خوب شده. ادامه بده

mahdi.b

Member
خیلی هم قشنگ. حیفه . اتفاقا روش کار کن مثل همون خارجیش بشه. تا اینجا که خوب شده. ادامه بده

ممنون مد جان به خاطر نظرت .. یه خورده به خاطر زمان رندر گیر داشتم مقدار subdivision کم هست و اینکه میخواستم طرح بدون نور مستقیم و تند آفتاب باشه و با نورهای fill light صحنه از نور پر بشه .. ولی جدا از اینا نظر خودت فکر میکنی کجاها رو تغییر بدم خوب خوب بشه ؟ چون آدم یه خورده یه چیزیو واسه تست و تغییر رندر میکنه دیدش افت میکنه :-?ایشالله روش کار میکنم و چیزهایی از جمله glossiness map اصافه میکنم به شیدرها .. حق یارت

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
به نظر من کارت غیر از بحث نورپردازی نیاز به details یعنی جزئیات داره. اون کار رو که میگی من دیدم. اینطوری یکمی روی مدل سازی هم بیشتر تمرین کردی. مثل همون صحنه رو پر کن از چیزهایی که تو کلاس هستن. بعد هم بزار زمان رندر بره بالا منظورم برای رندر نهایی هستش. عیب نداره. کار خیلی خوبی میتونه بشه.

webxyz

Member
کار خوبی شده. اگر رو تخته اش باقی مونده درس دیروز را هم اضافه کنی که با تخته پاک کن نصفه نیمه پاک شده، طبیعی تر هم میشه.:paint:

mahdi.b

Member
صحنه رو پر کن از چیزهایی که تو کلاس هستن

پس بیشتر جزییات مد نظرت هست .. چیزهای مثل سطل زباله و آویز و شوفاژ و چند تا قاب عکس رو دیوار فکر میکنم درستش کنه .. مرسی

کار خوبی شده. اگر رو تخته اش باقی مونده درس دیروز را هم اضافه کنی که با تخته پاک کن نصفه نیمه پاک شده، طبیعی تر هم میشه.

ممنون از نظرت .. میخواستم یه چیزی رو تخته بنویسم حقیقتش یادم رفت! .. ایشالله تو رندر بعدی برای اضافه کردن جزییات یه همچین کاری میکنم .. بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا