کلاس تبدیل تاریخ میلادی به قمری

DSP

New Member
با سلام و درود
دوستان کسی کلاسی برای تبدیل و نمایش تاریخ قمری سراغ دارد؟

یک کلاس مانند jdate یا pdate که برای شمسی است بلاخره عربا باید داشته باشند:green:
:rose:

آخرین ویرایش:

DSP

New Member
دوستان کسی جواب ما را نمیده؟
انجمن پی اچ پی مجید آنلاین خیلی ضعیف عمل می کنه بیشتر فقط سوال های بی جواب روز به روز پر می شود...
:sad:

sharktech

کاربر فعال
کلاس تاریخ قمری رو به همراه نحوه استفاده برات ضمیمه کردم.

پیوست ها

• arabdate.zip
    9.4 کیلوبایت · بازدیدها: 271

Masoud1365

مدیر انجمن
دوستان کسی جواب ما را نمیده؟
انجمن پی اچ پی مجید آنلاین خیلی ضعیف عمل می کنه بیشتر فقط سوال های بی جواب روز به روز پر می شود...
:sad:

الان یعنی این سوال بود که شما مطرح کردید یا در خواست کد !؟
شما به خودت زحمت یه سرچ هم نمیدی ! چه انتظاری از بقیه دارید ؟

DSP

New Member
الان یعنی این سوال بود که شما مطرح کردید یا در خواست کد !؟
شما به خودت زحمت یه سرچ هم نمیدی ! چه انتظاری از بقیه دارید ؟
آقا مسعود من به کسی توهین نکردم و کسی را زیر سوال نبردم
مسلما یک درخواست بود من سرچ هم کرده بودم که سوال را ذکر کردم
شما تاریخ اعمال سوال من را مشاهده کنید عملکرد انجمن را متوجه میشوید
به هر حال هم کوتاهی که از شما نیست (من شما را درک می کنم کار سختی دارید) از دیگر کاربران فعال است که فقط اسمن فعال لقب دارنند (البته کلی عرض کردم به کسی بر نخوره:rose:)
کلاس تاریخ قمری رو به همراه نحوه استفاده برات ضمیمه کردم.
بسیار سپاسگذارم:rose:
فقط یک سوال کوچک تابع strtotime("-2 day") برای چی است؟ دلیل به کار گیری آن چیست؟(که البته نباشد تاریخ بهم می ریزد مگه این کلاس مشکل دارد خودش که مستقیم تاریخ را بگیره؟!)
راستی این کلاس نمونه ایی مانند getdate(time()) برای استفاده تاریخ در دیتابیس دارد؟

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
دوست عزیز اگر کسی در این انجمن جواب شما را می دهد یعنی به شما لطف کرده است و تونسته شما را کمک کند پس این را بدانید در این انجمن کسی وظیفه ایی ندارد... ما ایرانیا توی یک چیز هنوز فرهنگ نداریم اون هم اینه که فکر می کنیم که همه نسبت به ما وظیفه دارنند پس خود را بالا می بینیم و امری سوال می کنیم که این واقعا یک اعتقاد خیلی بد است:green:
فقط یک سوال کوچک تابع strtotime("-2 day") برای چی است؟ دلیل به کار گیری آن چیست؟(که البته نباشد تاریخ بهم می ریزد مگه این کلاس مشکل دارد خودش که مستقیم تاریخ را بگیره؟!)
راستی این کلاس نمونه ایی مانند getdate(time()) برای استفاده تاریخ در دیتابیس دارد؟
این کلاس مشکلی ندارد این اقدامات برای بالانس تاریخی است :دی
برای ذخیره سازی توسط getdate می توانید در این کلاس از این حالت استفاده کنید
PHP:
$AT->date('j M Y H:i:s', time());
قبلش هم شی را ایجاد کنی یادت نره :green:

sharktech

کاربر فعال

تاریخ قمری رو برای یه پروژه عجله ای نیاز داشتم که این کلاس رو پیدا کردم اما تاریخ رو دو روز جلو نشون میداد که به این صورت اصلاحش کردیم :دی

• Like
Reactions: DSP

جدیدترین ارسال ها

بالا