کلاس اسکرولر با امکانات جدیدتر ، برای شما

شروع موضوع توسط ++Hadi++ ‏17 می 2011 در انجمن برنامه فلش Flash

کلمات کلیدی:
  1. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    باسمه تعالی
    عنوان : کلاس اسکرولر افقی و عمودی - horizontal scroller- vertical scroller
    ورژن : 3.1
    ورژن اکشن اسکریپت : 3.0
    نام سازنده : هادی عباسی - ++Hadi++
    تاریخ انتشار : 27 اردیبهشت 1390
    فعالیت و امکانات جدید: (این قسمت رو با دقت بخونید ) اسکرول افقی - اسکرول عمودی - با کلیک بر روی ناحیه اسکرول ، دسته اسکرول به محل کلیک شده منتقل می شود و اسکرول انجام می شود - افزایش امکان BLUR شدن تصویر در هنگام اسکرول - افزایش امکان آپدیت ادامه ای یا RESUM (برای توضیح کامل فرض کنید فایر فاکس ، صفحه مد نظر را در هنگام لود ، بزرگتر می کند -ارتفاعی - و در همان نقطه ای که صفحه را مشاهده می کنید ، فقط صفحه بزرگتر و محل دسته اسکرول تغییر می کند ولی محل تصویر ، به ابتدای صفحه نمی رود و در همان نقطه باقی می ماند)...در هنگام اسکرول یا Mouse Wheel ، فقط وقتی اسکرول انجام می شود که دقیقا روی اجزای اسکرول باشید ...وقتی کلید های End و Home رو بعد از کلیک بر روی دسته اسکرول بزنید ، به اول یا آخر صفحه می ره، مثل قبل خودشو با هر اندازه ای ست می کنه ، قبلا وقتی به آخر صفحه می رسیدید ، یه پرش کوچیک داشت که کار رو خراب میکرد و الان اون مورد حل شده ...باگهای زیادی از این کلاس حذف شد و تقریبا نهایی شد .
    یکی از مزایای اون ، سادگی کار با اون هست .

    ورژن قبلی و توضیحات کامل این کلاس در لینک زیر قرار داده شده بود ...
    http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=139782
    در ضمن در ورژن جدید ، لازم نیست در هنگام ساختن شیی از این کلاس ، به کانستراکتور یا constructor آن ، مقداری را پاس دهید .
    توضیحات کامل را به زودی انشاءال... آپ خواهم کرد . ولی سمپل در فایل ضمیمه موجود است .
    این کلاس به درخواست دوست عزیزم کورش شریفی (DaaDaadoodoo) پابلیک شد .
    امیدوارم لذت ببرید ...
    موفق باشید ...

     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏17 می 2011
    mmz2006، mohammad moeini، ilman و 24 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. BehrouzPc

    BehrouzPc پــــادشــاه فــلــــش

    ارسال‌ها:
    1,908
    تشکر شده:
    3,510
    امتیاز دستاورد:
    113
    خیلی کامل تر و بهتر از نسخه های قبلی هست ، شما انسان بزرگی هستید :rose:
    موفق و پیروز باشید.
     
    نوشته شده توسط BehrouzPc در ‏17 می 2011
    yaa110، ++Hadi++، Avang2005 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    مرسی عزیزم...
    توضیحاتش آپدیت شد . (پست اول - قسمت قرمز رنگ)
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏18 می 2011
    erfan.h از این پست تشکر کرده است.
  4. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    مرسی هادی جان ، تو قهرمان زندگی منی ...
    به Register Point حساسه ؟
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏21 می 2011
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    مرسی عزیزم...لطف داری
    بله 100 در صد .
    اقلامی که به این کلاس پاس می دی باید در مرحله shape (ذاخلی ترین مرحله ) مختصاتشون صفر و صفر باشه و در مرحله یکی بیرونی تر هم باید y همشون صفر باشه .
    شاید تو ورژن بعدی یه فکری هم به این قضیه کنم .
    موفق باشی ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏21 می 2011
    erfan.h و DaDaDooDoo از این پست تشکر کرده اند.
  6. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    از مدیران معذرت به خاطر بالا آوردن این تایپیک.
    یکی از دوستان سوال پرسیده بودند که دارم برا تکمیل توضیحاتم،اینا رو می نویسم:


    نمونه هم تو اونجا هست.این اسکرولز نیاز به 4 تا مووی کلیپ داره:
    1- Pic یا مووی کلیپ حاوی عکس و تکست و هر چیزی که قراره نشون داده بشه.
    2-Mask یا مووی کلیپ ماسک که یه مووی کلیپ حاوی یه مستطیل ماسک هست که دریچه دید شما هست و هر چقدر کوچیک باشه،دید شما کوچیکتر و هر چی بزرگتر باشه،دریچه دیدتون بزرگتر می شه.
    3-Handle یا دسته اسکرول یا یه مووی کلیپ حاوی مستطیل ریزی که وقتی اونو درگ می کنید،و بالا پایین می برید،عکستون به صور معکوس بالا و پایین می ره.
    4-َArea یا ناحیه اسکرول یا بهتر بگن مستطیل درازی که دسته اسکرول تو اون قرار می گیره و و وقتی دسته رو بالا و پایین می برید،از ابتدا تا انتهای اون می ره و برمی گرده.

    حالا گزینه دوم یعنی Mask رو انتخاب کنید و دو بار روش کلیک کنید تا واردش شید و به مرحله shape مستطیل برسید.حالا می بینید که مستطیلتون نقطه چین نقطه چین می تونه انتخاب شه...با انتخابش،تو پنل Properties مختصات این مستطیل رو روی x=0 , y=0 ببرید.حالا همین کار رو در مورد اشیای دیگه بکنید یعنی وارد 3 شی دیگه شید و مختصات داخلی اشیای اونا رو صفر و صفر کنین البته لازم نیست اگه مثلا 200 تا مووی کلیپ داخل گزینه اول یعنی Pic هست،تک تک اونا رو وارد شید تا مختصات داخلی همشون برابر صفر و صفر شه.فقط داخل چهار شی موو کلیپ تصویر و ماسک و دسته و ناحیه اسکرول شید و مختصات داخلیشونو صفر کنید.حالا با پاس دادن این چهار شی به تابع Update کلاسی که نوشتم،همه چی حل می شه منتها اول باید یه شی از کلاسم بسازید و بعد از متد update ،این چهار شی رو بدین.
    موفق باشید...
     
    آخرین ویرایش: ‏24 فوریه 2012
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏24 فوریه 2012
    FLV، aminislami، erfan.h و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. erfan.h

    erfan.h Member

    ارسال‌ها:
    123
    تشکر شده:
    81
    امتیاز دستاورد:
    16
    واقعا ممنون برای وقتی که برای ما می گذارید
    اگر همه ی کاربر های مجید آنلاین با هم تشکر کنند باز هم کمه
     
    نوشته شده توسط erfan.h در ‏25 فوریه 2012
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  8. aminislami

    aminislami New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سعی می کنم تو زندگیم مثل تو باشم
    اگه بدونی چقد دعای خیر پشت سرته
     
    نوشته شده توسط aminislami در ‏15 اکتبر 2012
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  9. Arioman

    Arioman New Member

    ارسال‌ها:
    14
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    1
    دوستان نمیدونم چرا اجازه دانلود به من نمیده میشه کسی لطف کنه لینک کمکی بزاره
     
    نوشته شده توسط Arioman در ‏27 ژانویه 2013
  10. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    من تست کردم سالم بود...یه بار دیگه لاگین شین شاید درست شه ...اگه نشد ،کش بروزرتونو پاک کنید و یه بار دیگه لاگین شین...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏29 ژانویه 2013
    FLV از این پست تشکر کرده است.
  11. m0hsen.a

    m0hsen.a Member

    ارسال‌ها:
    99
    تشکر شده:
    32
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا هادي واقعا تشكر
    كارت خيلي درسته.
    نمي دوني چقد كمكم مي كني و چقدر كارات به دردم ميخوره.
    مرسي:rose:
     
    نوشته شده توسط m0hsen.a در ‏31 ژانویه 2013
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  12. ilman

    ilman New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام و خسته نباشید به هادی جان
    عزیز راستشو بخوایی من کلا در مورد فلش صفر هستم و میشه گفت مبتدی مبتدی - در مورد فلش آموزش لیندا رو دیدم و خب در مورد بخش اسکرول از توضیحاتی که محبت فرمودین خوندم و بکارش بستم و واقعا از شما ممنونم - امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشید.
    من یه بخش محصولات میخوام در فلش اضافه کنم که به 4 قسمت یا بیشتر گروه بندی میشه و خب هرگروه هم برا خودش چندین زیر مجموعه داره که کمترینش فکر کنم 4 تا هستش- اول کاری خواستم که برای هرکدوم یه لایه در صفحه اصلی باز کنم و همشون رو بقولی لایه به لایه کنم و یا فولدر بندی ولی خب خیلی داغون دیده میشه :D بعد به این فکر افتادم که یه بخش دوقسمتی رو تشکیل بدم بصورتی که در سمت راست یه اسکرول باشه برای زیر گروه های اصلی و سمت چپش هم بخشی که نمایش دهنده توضیحات این زیر گروه هستش
    برای مثال در گروه مواد شیمیایی وارد صفحه دو بخشی میشم که از سمت راست استات پتاسیم رو انتخاب میکنم و در قسمت چپ همون فریم توضیحات این محصول نمایش داده میشه - البته این توضیحات شامل عکس و متن خواهد بود - تو آموزش لیندا این کار رو برای تصاویر انجام داده ولی این تصاویر بدون اسکرول هستند با کمپوننت UILoder که برای تصاویر است.
    من اومدم یک مووی کلیپ به اسم main1 ساختم در داخل این مووی کلیپ دو بخش راست و چپ - هر دو بخش را با امکانات اسکرولی که شما آموزشش رو در اختیار ما گذاشتین میخوام مجهز کنم ولی الان نمیتونم از اسکرول سمت راست که دکمه داره مووی بخش چپ رو لینک بدم که صفحه مورد نظر در اسکرول نمایش داده بشه - سمت راست من از بخش main1 به این شکل جدا میشه و به Picture که نمایش دهنده محصولات مختلف است ختم میشه ( main1,main_left,Picture ) در داخل مووی Picture من به هر فریم یک محصول رو اختصاص دادم که با کلیک روی دکمه در آدرس ( main1.main1_right,main1_right_bg ) که دکمه ها در داخل این بخش هستند صفحه و فریم مختص به خود این محصول اجرا بشه
    مثل : در دکمه sodium از بخش main1_right_bg مووی Picture فریم شماره 10 با لیبل sodium اجرا بشه

    خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین تا بتونم همچین صفحه ای رو به نمایش بزارم
    1.jpg 2.jpg این دو تصویر از زیربخشها و قسمت ماسک اسکرول هستش
    دکمه آبی از اسکرول سمت راست که هنوز کامل نشده لینک میشه به بخش سمت چپ که اسکرول آن تکمیل هستش :)
     
    نوشته شده توسط ilman در ‏22 دسامبر 2013
  13. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    این کار نیازمند تخصص نسبتا بالاتری هست ولی در مورد چطوری بودنش ،باید دکمه ها تونو لینکیج کنید و بعد با کلیک روی یه گروه ،آی دی اونو بگیرید و برید به گروهبندیش تاببینید چند تا باید براش نمونه بسازید.بعد تو قسمت دوم به همون تعداد دکمه یا ... لینکیج شده بسازید.
    این کار رو بهتره با ایکسمل پیاده کنید.شما سوال بپرسید تا منم کم کم شما رو به هدفتون برسونم...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏22 دسامبر 2013
    ilman از این پست تشکر کرده است.
  14. ilman

    ilman New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    راستشو بخواهی داداش هیچی نفهمیدم :D :shock:
    خب به این صورت بگم که در لیندا یک کمپوننت به اسم UILoder داریم که برای تصاویر هستش و در قسمت کداسنیپیتس ما trace رو داریم در زیر کد تریس یا بجای اون میتونیم آدرس دهی کنیم به این UILoder که خب اسم مووی این لودر و خود اون رو در بخش کد میشه وارد کرد و گزینه source رو تغیر داد برای مثال من به اسن شکل عمل کردم ولی خب جواب نگرفتم
    هر کدام از مووی هارو نام گذاری کردم اول مووی بخش اصلی در scene هستش به نام main بعد قسمت چپ به نام leftt بعد وارد بخش پس زمینه یا bg در قسمت اسکرول میشیم به نام picture در این بخش خواستم فریم رو تغییر بدم مثلا بگم در مووی کلیپ picture به فریم 2 برو - خب در فریم 2 من یک کد برای ایست کردن مووی گذاشتم که اگه به این فریم بره همونجا بمونه
    ---
    خب اول کاری فکر کردم که اینکار حواب میده و متاسفانه باید بگم نتونستم چنین کدی رو بسازم - در قسمت کد trace من این کد رو نوشتم
    main.leftt.picture.frame.name = "2"; خب این کد من بود زیر trace
    نمیدونم همچین چیزی میشه یا نه - این کد گذاری رو هم از آموزش لیندا برای UILoder دیدم که به این صورت با زدن دکمه source لودر رو تغییر میداد
    الان در قسمت سمت چپ وقتی داخل مووی picture یا فریم Bg میشین یه مووی هست با دو فریم که هر فریم اطلاعاتش متفاوت هستش و نامگذاری شده به اسامی goldchloride و silvernitrate

    بازم از شما ممنونم
     
    آخرین ویرایش: ‏3 ژانویه 2014
    نوشته شده توسط ilman در ‏23 دسامبر 2013
  15. ilman

    ilman New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    صفحه به صفحه

    سلام
    همانطور که عرض کرده بودم خدمتتون من از فلش چیزی دقیقا که بشه گفت طراحی فلش سر درنمیارم با این حال پس از تلاش زیاد دیگه نتونستم اون بخشی که مدنظرم باشه رو درست کنم و اومدم فریم به فرم اطلاعاتم رو جدا کردم و برای هر محصول یه فریم خاص در نظر گرفتم تا با کلیلک روی محصول مورد نظر به فریم اصلی رفته و اطلاعاتشو نشون بده :)

    بازم از وقتی که گذاشتین ممنونم
     
    نوشته شده توسط ilman در ‏3 ژانویه 2014
  16. electro.puya

    electro.puya New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام. آقا هادی نیاز به کمک فوری شما دارم.
    امکانش هست کلاس VerticalScroller رو طوری تغییر بدید جای اینکه با درگ کردن handleMoviePlace متن اسکرول بشه ، با درگ کردن خود picMoviePlace این عمل اتفاق بیفته. در حالی که همراه درگ کردن picMoviePlace شیئ handleMoviePace هم با همون ضرایب قبلی حرکت کنه تا نشون بده که موقعیت تقریبی نمایش متن کجاست؟
    ممنون میشم از پاسخ سریع شما.
     
    نوشته شده توسط electro.puya در ‏2 فوریه 2014
  17. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    متاسفانه فعلا وقتشو ندارم شاید تا اواخر بهمن این کارو انجام بدم...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏4 فوریه 2014
  18. mahmud319

    mahmud319 Member

    ارسال‌ها:
    63
    تشکر شده:
    33
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام: یه اسکرول میخوام که فارسی را پشتیبانی کنه هم در as3 و هم درair
     
    نوشته شده توسط mahmud319 در ‏22 می 2015
  19. mahmud319

    mahmud319 Member

    ارسال‌ها:
    63
    تشکر شده:
    33
    امتیاز دستاورد:
    6
    کسی نبود جواب بده
     
    نوشته شده توسط mahmud319 در ‏23 می 2015
  20. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    این اسکرولر کاری به متن شما نداره...sprite می گیره و اونو اسکرول می کنه...پس فارسی بودن به این مورد ربطی نداره...مگر اینکه باید دنبال یه کامپوننت بگردید...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏24 می 2015

به اشتراک بگذارید