کش شدن عکس ها

shahab2005

New Member
سلام .
نمیدونم این سوال رو جای درستی پرسیدم یا نه . . .
راستش من یک وب سایت با وردپرس درست کردم . از طریق ابزار page speed سعی کردم سرعت سایتم رو بالا ببرم . اگه اسکریپ وب گذر رو بردام امتیازم به 92 هم میرسه . خیلی روش کار کردم .
اما یک مشکلی که دارم مربوط به خطای Leverage browser caching میشه .
میگه باید برای عکس ها CACHE حدود 1 ماه در نظر بگیری. حالا نمیدونم این دست منه یا سرور . مگه همه سرورها این قابلیت رو ندارن ؟
من خیلی مطلب در این باره خوندم . اما چیزی دستگیرم نشد . مطلب فارسی که پیدا نکردم . اما توی سایت های زبان اصلی فهمیدم که میشه با تگ ها این کارو انجام داد اما مفید نیست و باید از طریق HTTP این کار رو انجام داد . حالا میخوام بدونم من این وسط باید چیکار کنم تا بتونم کش عکس ها رو تغییر بدم .
مرسی

http://elecdl.com

pasargadteam

Active Member
سلام .
نمیدونم این سوال رو جای درستی پرسیدم یا نه . . .
راستش من یک وب سایت با وردپرس درست کردم . از طریق ابزار page speed سعی کردم سرعت سایتم رو بالا ببرم . اگه اسکریپ وب گذر رو بردام امتیازم به 92 هم میرسه . خیلی روش کار کردم .
اما یک مشکلی که دارم مربوط به خطای Leverage browser caching میشه .
میگه باید برای عکس ها CACHE حدود 1 ماه در نظر بگیری. حالا نمیدونم این دست منه یا سرور . مگه همه سرورها این قابلیت رو ندارن ؟
من خیلی مطلب در این باره خوندم . اما چیزی دستگیرم نشد . مطلب فارسی که پیدا نکردم . اما توی سایت های زبان اصلی فهمیدم که میشه با تگ ها این کارو انجام داد اما مفید نیست و باید از طریق HTTP این کار رو انجام داد . حالا میخوام بدونم من این وسط باید چیکار کنم تا بتونم کش عکس ها رو تغییر بدم .
مرسی
http://elecdl.com

با درود

این مشکل شما ممکنه دلایل مختلف داشته باشه.

برای برطرف کردنش با آی دی: pasargadservices شماره تماس 09126803717 و یا 09197384973 تماس حاصل فرمایید.

ارادتمند شما شرکت خدمات پاسارگاد

pasargadteam

Active Member
فکر کنم بتونی با htaccess حلش کنی!

یکی از دوستان من این مشکل رو داشت. ایراد از سرورش بود. چون عکس رو میزاشت 24 ساعت بعد نمایش میداد.

خیلی جالب بود.

من میخوام براشون تست کنم چیزهایی که میشه رو و در نهایت به قطعیت برسه.

خیلی اوغات سرور هایی که این چنین مشکل دارند حتی در htaccess هم مشکل دارند. و اصلاً کار نمیکنه.

به هر حال هر چیزی ممکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا