کشیدن زوایای ریاضی

michealwiper

Active Member
سلام :rose:

آقا آیا راهی هست که من بتونم مسلن یه زاویه 90 درجه یا 60 یا...

رو تو کارام درست کنم ؟

مسلن آیا ابزار خاصی داریم مسه رولر یا هر چیز دیگه ک میشه یکارایی کرد

چیزی مسه اینا داریم واسه اندازه گرفتن درجات ؟

من الان میخام یه زاویه 90 درجه تو یه عکسی درست کنم و شدیدن گیر کردم

حالا موندم ک چیکار کنم

:-?:-?:-?:-?:-?:-?

3D Art

Member
با لاین میخوای کار کنی ؟
با براش میدونم شیفت رو نگه داری 90 درجه به صورت پیش فرض میکشه ...

michealwiper

Active Member
خب نه من درحقیقت لایه ای حاضر ه ومیخام که اون ولایه زیریش که یک

زاویه رو باهم تشکیل دادن و در امتداد هم هستن رو با استفاده از ابزار lasso

یک گوششو پاک کنم . طوری که قسمتی که پاک میشه باید حالت 90 درجه درست که

با خطی که وسط این 2 تا لایه است حالا من هر کاری که کردم مسلن با سانت گرفتن با رولر

یا حالت فرضی که خودم در نظر گرفتم بازم یکمکی خطا داره.

چیکار کنم که بشه راحت این مشکل رو حل کرد . آیا ابزار خاصی تو فتو داریم واسه اینکار ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

zp6vyz721bxs4gvg4nnx.jpg

نگا کن همونطور که تو عکس میبینی از جای اون نقطه چین تا جای اون خط قرمزه پاک شده ک بتونه با اون خط سفیده که بین اون دو تا لایه هست و اون مربع سبز روشونه ی زاویه 90 تشکیل بده

من میخام او 2 تا لایه ک بالایه هم هستن و میاخام باهم دیگه زاویه 90 تشکیل بدن راحت بشه زاویه 90 رو درست کنم بدون خطا حالا راهی بزهنت میرسه

آخرین ویرایش:

1991i

Member
سلاملک :دی

حضور انورانگیز شوما عارضم که باس شیفت و بگیری! ینی از هر ابزاری که میخوایی استفاده کنی شیف و بگیری راه میافتی.
حالا اصولش اینه:
شیفت و میگیری مثلن براش و به سمت شرق میکشی میشه عکس بالا سمت راست یا شیفت و میگیری با ابزار لاین میکشی سمت شمال میشه عکس پایین سمت راست یا باز با همون ابزار لاین میگیری میکشی به سمت شمال شرقی میشه عکس بالا سمت چپ یه زاویه 45 درجه‌س. بعد چندتا از اینا رو با هم ادغام کنی میشه زوایای کامل.
از طرفی برا اینکه استورک کنی هم نوشتم مراحلش و از یک تا 3.
ولی تا اونجایی که سواد من همراهیم میکنه فک نکنم ابزار خاصی توی پی اس باشه که زاویه بدی خط بکشه مگر اینکه پلاگینی براش وجود داشته باشه.

::پیوست

پیوست ها

• Untitled-6.jpg
    Untitled-6.jpg
    69.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7

1991i

Member
ببخشید یه نکته دیگه هم اضافه کنم [اینا همه‌ش به خلاقیت خودت بستگی داره باید ور بری با ابزارها] برای به دست آوردن زوایای دیگه [غیر از 90 و 0 و 45] میتونی از Polygon استفاده کنی. این ابزار یه فیلد داره بالا به اسم Sides. مثلان اگه عدد 3 رو بدی میشه مثلث چهار رو بدی میشه مربع. تعداد زاویه‌های چندضلعی‌ت و مشخص میکنه. حالا اگه سه رو بدی میشه متساوی‌الاضلاع و این مثلث تمام زوایاش‌ 60 درجه‌س. یا بهش میدی 5 یه پنج‌ظلعی میکشه که باز تمام اظلاعش با هم برابره و قابل به دست آوردن. یه خورده باس ریاضی‌ت خوب باشه البته :دی

michealwiper

Active Member
خب حالا ببینم خودم غیر ازین راهی که خودم زاویه 90 رو کشیدم راهی دیگه هم هست که بشه کاری کرد یا نه

چون آخر کاره و اینم خیلی مهمه قراره برش بخوره باید اصل باشه

بهرحال ممنون از فکر همه برو بچ

the_king

مدیرکل انجمن
اگه من باشم اینکار رو می کنم :

attachment.php

توی یک لایه جدید اول یک مستطیل گنده و بعدش یک خط معیار رو با سری ابزار های U می کشم بصورت
Shape Layers می کشم :

attachment.php

attachment.php

بعدش با ترکیب کلیدی Ctrl + T این Shape رو می چرخونم طوری که خط معیار با خط مورد نظر دقیقا موازی بشه :

attachment.php

حالا این مستطیل زاویه اش با خط مورد نظر مطابقت داره، حتی اگه بالا و پایینش هم بکنید باز هم زاویه همونه.

حالا ناحیه این Shape رو انتخابش می کنم و قسمت دلخواه رو از لایه حذف می کنم :

attachment.php

در مورد سایر زوایا هم میشه همین کار رو انجام داد.

پیوست ها

• pic1.jpg
    pic1.jpg
    18.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • pic2.jpg
    pic2.jpg
    32.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • pic3.jpg
    pic3.jpg
    34 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • pic4.jpg
    pic4.jpg