کشیدن دو منحنی کنار هم با ابزار پن

i-php-i

Active Member
فرض کنید با ابزار پن یه منحنی رسم کردم. حالا اگر بخوام کنار این منحنی یه منحنی جدید رسم کنم بطوریکه این دو منحنی همدیگه رو قطع نکنن یا به هم متصل نشن باید چیکار کنم؟

30min

Banned
آخرین نقطه رو که رسم کردید خارج از محدوده Ctrl رو نگه دارید و کلیک کنید .
به این ترتیب میتونید در ادامه خط جدیدی ایجاد کنید که کاملا مجزاست .
موفق باشید .

hamid

Well-Known Member
منظورتون رو درست متوجه نشدم شما میگید یه منحنی میکشید ولی بخواید یه کی دیگه جدا بکشید منحنی دوم رو ادامه منحنی اول میکشه منظورتون اینه؟
اگه اینه باید مسیر اول بسته شه چندتا راه وجود داره یکیش وقتی منحنی رو کشیدی کلید Ctrl نگه دار و قتی ابزار پن انتخاب تو صفحه کلیک کن و دوباره یه منحنی دیگه رسم کنید

زمانی من داشتم پست میدادم پست سیمین نبود ولی اوشون سریع تر ارسال کردن روشایی نوشتیم واسه همین یکی هستن

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
ابزار path selection و direct selection چه کاری انجام می دن و چه تفاوتی با هم دارن؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما بعد از ايجاد پد با ابزار path selection ميتونيد كل پد رو جابجا كنيد و روي نقاط هيچ عملكردي با اون ابزار نميتوني داشته باشي
اما با ابزار direct selection ميتونيد نقاط رو به صورت جداگانه سلكت و جابجا و دستگيره هاي هر نقطه ي پد رو تغيير شكل بدي

موفق باشي

i-php-i

Active Member
شما بعد از ايجاد پد با ابزار path selection ميتونيد كل پد رو جابجا كنيد و روي نقاط هيچ عملكردي با اون ابزار نميتوني داشته باشي اما با ابزار direct selection ميتونيد نقاط رو به صورت جداگانه سلكت و جابجا و دستگيره هاي هر نقطه ي پد رو تغيير شكل بدي
بعضی وقتها که با direct selection روی یه مسیر کلیک می کنم، کل منحنی رو جابجا می کنه. این موضوع به چه دلیل اتفاق میافته؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوب احتمالا همه ي نقاط پد رو سلكت كرديد به همون خاط كل پد جابجا ميشه

i-php-i

Active Member
من فقط روی منحنی کلیک می کنم. چطور باید منحنی رو انتخاب کنم که فقط بخشی از اون تغییر کنه؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما ابزار direct selection رو پس از انتخاب كردن
اون نقاطي رو كه مد نظرتون هست رو ( حالا يا دسته جمعي يه تك تك ) انتخاب كنيد با دراگ دراپ كردن موس و نگه داشتن كليك select كنيد !
با نگه داشتن شيفت هم ميتونيد جدا جدا هر نقطه رو انتخاب كنيد !

جدیدترین ارسال ها

بالا