سلام عزیزان کسی هست بتونه راهنماییم کنه که چطوری میتونم تصویر زیر رو بوجود بیارم ؟
R-med Well-Known Member Jun 13, 2012 #1 سلام عزیزان کسی هست بتونه راهنماییم کنه که چطوری میتونم تصویر زیر رو بوجود بیارم ؟ پیوست ها photoshop-icone.png 25.9 کیلوبایت · بازدیدها: 10
MahdiPOnline New Member Jun 13, 2012 #2 آموزشش دو سه سال پیش تو همین سایت بود اگه بگردی میتونی پیداش کنی نشد بگو بگیم!
R-med Well-Known Member Jun 13, 2012 #3 خیلی دنبالش گشتم ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم میشه لطف کنی و برام بزاریش ؟
MahdiPOnline New Member Jun 13, 2012 #4 این چیزایی بود که من پیدا کردم دقیقا همون نیست ولی میتونی با یذره تغییر درستش کنی دیگه ببخشید! پیوست ها Photoshop.rar 4.6 مگایابت · بازدیدها: 33
R-med Well-Known Member Jun 13, 2012 #5 mahdiponline گفت: این چیزایی بود که من پیدا کردم دقیقا همون نیست ولی میتونی با یذره تغییر درستش کنی دیگه ببخشید! کلیک کنید تا باز شود... ممنونم بابت کمکی که بهم کردی این آموزش هارو قبلا هم دیده بودم ولی به اون نتیجه ای که دلخواهمه نرسیدم این آیکونی که من گذاشتم خیلی حرفه ای تر از این حرفاس
mahdiponline گفت: این چیزایی بود که من پیدا کردم دقیقا همون نیست ولی میتونی با یذره تغییر درستش کنی دیگه ببخشید! کلیک کنید تا باز شود... ممنونم بابت کمکی که بهم کردی این آموزش هارو قبلا هم دیده بودم ولی به اون نتیجه ای که دلخواهمه نرسیدم این آیکونی که من گذاشتم خیلی حرفه ای تر از این حرفاس