کسی میدونه چه طوری میشه MotivaCOLIMO رو برای تری دی مکس نصب کرد؟

کسی میدونه چه طوری میشه MotivaCOLIMO رو برای تری دی مکس نصب کرد؟

يعني برنامه MOTIVA COLIMO V1.4 بر روي برنامه 3ds Max Design 2013 نصب بشه.

Colimo Aux. Shader not fount..JPG

این ارور رو میده

Colimo Aux. Shader not fount

لطفا عکس رو ببینید

آخرین ویرایش:

nassrin24

Active Member
منم با همین مشکل برخوردم... یلی سرچ زدم به نتیجه ای نرسیدم. ورژن 1.2 رو دانلود کردم و درست کرک شده ولی بازم همین ارور رو داره.

nassrin24

Active Member
با این برنامه میشه بعد از اینکه رندر گرفتی مثلا چند بار تکسچر رو عوض کنی بدون اینکه نیاز باشه از اول رندر بگیری یا مثلا شدت نور تو صحنه رو تغییر بدیم .... تو یوتوب سرچ بزن فیلمش هست. خیلی جالبه.

nassrin24

Active Member
دوستان طریقه نصب رو پیدا کردم.... بعد از نصب موتیو کولیمو در فولدر C:\Program Files (x86)\Motiva\Motiva COLIMO که فایل زیپ به نام PluginsMax2013-2014.zip به وجود می آید که بعد از اکسترکت این فایل 3 فولدر ایجاد می شود که محتویات این فولدر ها را باید در جایی که مکس هست دقیقا در همین پوشه ها کپی کرد.merg-1.jpg
merg-2.jpg

mohammad@er

Well-Known Member
دوستان طریقه نصب رو پیدا کردم.... بعد از نصب موتیو کولیمو در فولدر C:\Program Files (x86)\Motiva\Motiva COLIMO که فایل زیپ به نام PluginsMax2013-2014.zip به وجود می آید که بعد از اکسترکت این فایل 3 فولدر ایجاد می شود که محتویات این فولدر ها را باید در جایی که مکس هست دقیقا در همین پوشه ها کپی کرد.مشاهده پیوست 104330
مشاهده پیوست 104331

چه پلاگین جالبی.

لینک دانلود قرار می دید لطفا!

mp3d

New Member
برنامه ی خیلی جالبیه ورژن 1.7 رو نصب کردم فقط در حد چند ثانیه کار داد و بعد دیگه صفحه preview چیزی رو لود نمی کنه! ورژن 1.2 اون هم دانلود کردم خراب بود. و ارور dll می ده . لطفا اگه کسی برای نسخه Max2014 - 64bit لینکی از نسخه سالمش داره شیر کنه. خیلی سرچ کردم ،نشد!!!

nassrin24

Active Member
آخرین ویرایش:

mp3d

New Member
ورژن 1.7 بدون کرک هم کار می کنه؟ چون اول کار می کرد یکی از پروژه های خودش رو باز کردم. یه نوشته هم بالای پنجره اش داشت که می گفت استفاده ی تجاری نکنید ولی حالا نیست! برای شما هم این نوشته بالای نرم افزار هست هنوز؟ الان قسمت پریویو چیزی باز نمی کنه! مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا