سلام به همه
دوستان فهمیدم چیه:
2. شبیه ساز جمعیت ( Populate Crowd Animation )
در سال 2011 آزمایشگاه اتودسک از یک پروژه ای رونمایی کرد به نام پروژه ژپتو ( Project Geppetto ) که ابزاری بود برای شبیه سازی جمعیت و بیشترین کاربردش در صنایع معماری و پر کردن محیط با کاراکتر ها بود . اکنون در نسخه 2014 تری دی مکس شاهد افزوده شدن این بخش هستیم .
کار کردن با این ابزار بسیار سادست ، فقط کافیه که مسیر و محیط هایی رو برای جمعیت مشخص کنید و همینطور پارامتر هایی در اختیار شما قرار میگیره که بتونید کثرت جمعیت ، تعداد زن و مرد ، حالت ها و ... مشخص کنید . البته ساده بودن زیادی این ابزار محدودیت های زیادی رو هم بوجود اورده . شما واقعا گزینه های زیادی رو در دسترس ندارید !
من برای اولین بار که چشمم به این قابلیت یعنی Populate Crowd افتاد تصورم بر این بود که تکنولوژی هوش مصنوعی AI توش استفاده شده و فورا رفتم سراغ قیمت و تفاوت قیمتش با نسخه 2013 فقط 10 درصد بود که متوجه شدم AI وجود نداره و بر اساس Particle Motion هستش . قبلا در این مقاله درباره شبیه سازی جمعیت صحبت کردیم .
نه همونطور که مشخصه اینا سه بعدین و برای انیمیشن درست کردن خیلی بدرد میخوره (الته منظورم از انیمیشن کارایی هست که میخوان یه بنا رو نشون بدن) من هم با همین کار میخواستم، که فکر نکنم با فتوشاپ بشه