یه چیزی که واسه من خیلی خیلی جالبه اینه که هربار که یه نفر یه عکسی گذاشت چه ربط چه بی ربط گفتین پلاگین topaz clean هست
بابا شماها چرا فقط میگید این عکسا با پلاگین topaz clean درست شده؟
بحثی که تو انجمن شده در باره این نمونه عکسا این بود فقط در یک کلمه ( با پلاگین topaz clean درست شده )
بابا یه اموزش از کار با این پلاگینا بزارید الان پلاگینایی که one one میده واسشونم اموزش میزاره که چطوری کار میکنن
شما صرفا فثط گفتین این با پلاگین topaz clean درست شده
کسایی که همش اینو میگن اموزش کار با پلاگینشم بگن
حتی هنوز خیلیا نمیدونن چطوری پلاگینا نصب میشن تو فتوشاپ
بابا همش همین یه پلاگین که نیست
اگه فرصت بشه یه اموزش کلی میزارم
بنظر من اینو با اویل براش cs6 هم میشه زد یه حالت نرمی داره دیوارش به غیر از نورپردازیش
حمید جان
کسی الکی یا بی ربط "به جز موارد نادر" نمیاد راهنمایی نادرست کنه !
کسی هم که تا این حد میاد سوال میپرسه مطمئنا کار با پلاگینش هم بلد هست! مثل همین دوستمون
بلد هم نباشه میپرسه و کسی بتونه پاسخ میده و نیاز به وقت اضافی برای یک پست نیست "تنها در صورت درخواست کاربر"
این هم اون فیلتر رنگ روغن که شما توی cs6 دیدید نیست و بافتش کاملا مشخص هست توپاز هست.
البته شاید با کمی تنظیم بشه بهش رسید اما خوب نتیجه مطلوب همون توپاز هست
حالا شما علاقه دارید به آموزش یه نمونه برای بچه ها قرار بدید استفاده کنند علاقه مندان مرسی
دوست عزیز ، من می دونم پلاگین topaz clean چی هست.
اتفاقا تنها چیزی که مد نظر من تو این عکس نبود استفاده از همین پلاگینه.
من خودم آتلیه عکاسی دارم و مطمئن باشید می دونم پلاگین چطوری نصب میشه یا کاربرد topaz clean چی هست.
بیشتر ترکیب بندی عکس برام جالب بود که می خواستم راجع بهش بدونم.
مثلا چطوری برگ های درخت رو اونقدر طبیعی کنار هم چیده؟ یا یک سری تکنیک های نورپردازی و .....
به هر حال ممنون که جواب دادید
خوب شما تصویر بدون افکت و بدون این پلاگین رو دارید ؟
این 2 حالت داره! چون نور و سایه خوب کار شده توش
یا عکاسی شده کلا و افکت ها و تنظیم نور و کنتراست روش انجام شده که این احتمال رو بیشتر میدم
چون اگر دقت کنید زاویه آرنج که تکیه به اون قسمت تاقچه مانند داره دست رفته داخل !و گیاهانش هم مثل درخت انجیر و پیچک های معمول هست و حتی معماریش ایرانی هست ! و فکر میکنم کلا عکس هست!
احتمال ضعیف تر هم به نظر من مینونه Photomanipulation باشه که همون شاخه ی کوچک تر از دیجیتال آرت هست
که با تنظیم و میکس تصاویر استوک دیگه همراهه
و این تکنیک هم دقت برش و نور و سایه پردازی قوی لازم داره و کار با مد لایه ها
اما من با این بافت فکر میکنم عکس بوده باشه ..