کسی میدونه این عکس چطوری درست شده؟

rezapsd

New Member
سلام به همه ی مجید آنلاینی های عزیز.
یه درخواست داشتم از شما. اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه.
یا اگه آموزشی شبیه به این عکس داشتید بزارید. ممنون میشم اگه کمکم کنید.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    700.8 کیلوبایت · بازدیدها: 75

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز این که تصویر هست + پلاگین topaz clean که بارها توی انجمن در موردش بحث شده

hamid

Well-Known Member
یه چیزی که واسه من خیلی خیلی جالبه اینه که هربار که یه نفر یه عکسی گذاشت چه ربط چه بی ربط گفتین پلاگین topaz clean هست
بابا شماها چرا فقط میگید این عکسا با پلاگین topaz clean درست شده؟
بحثی که تو انجمن شده در باره این نمونه عکسا این بود فقط در یک کلمه ( با پلاگین topaz clean درست شده )
بابا یه اموزش از کار با این پلاگینا بزارید الان پلاگینایی که one one میده واسشونم اموزش میزاره که چطوری کار میکنن
شما صرفا فثط گفتین این با پلاگین topaz clean درست شده
کسایی که همش اینو میگن اموزش کار با پلاگینشم بگن
حتی هنوز خیلیا نمیدونن چطوری پلاگینا نصب میشن تو فتوشاپ
بابا همش همین یه پلاگین که نیست
اگه فرصت بشه یه اموزش کلی میزارم
بنظر من اینو با اویل براش cs6 هم میشه زد یه حالت نرمی داره دیوارش به غیر از نورپردازیش

rezapsd

New Member
دوست عزیز ، من می دونم پلاگین topaz clean چی هست.
اتفاقا تنها چیزی که مد نظر من تو این عکس نبود استفاده از همین پلاگینه.
من خودم آتلیه عکاسی دارم و مطمئن باشید می دونم پلاگین چطوری نصب میشه یا کاربرد topaz clean چی هست.

بیشتر ترکیب بندی عکس برام جالب بود که می خواستم راجع بهش بدونم.
مثلا چطوری برگ های درخت رو اونقدر طبیعی کنار هم چیده؟ یا یک سری تکنیک های نورپردازی و .....
به هر حال ممنون که جواب دادید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
یه چیزی که واسه من خیلی خیلی جالبه اینه که هربار که یه نفر یه عکسی گذاشت چه ربط چه بی ربط گفتین پلاگین topaz clean هست
بابا شماها چرا فقط میگید این عکسا با پلاگین topaz clean درست شده؟
بحثی که تو انجمن شده در باره این نمونه عکسا این بود فقط در یک کلمه ( با پلاگین topaz clean درست شده )
بابا یه اموزش از کار با این پلاگینا بزارید الان پلاگینایی که one one میده واسشونم اموزش میزاره که چطوری کار میکنن
شما صرفا فثط گفتین این با پلاگین topaz clean درست شده
کسایی که همش اینو میگن اموزش کار با پلاگینشم بگن
حتی هنوز خیلیا نمیدونن چطوری پلاگینا نصب میشن تو فتوشاپ
بابا همش همین یه پلاگین که نیست
اگه فرصت بشه یه اموزش کلی میزارم
بنظر من اینو با اویل براش cs6 هم میشه زد یه حالت نرمی داره دیوارش به غیر از نورپردازیش

حمید جان
کسی الکی یا بی ربط "به جز موارد نادر" نمیاد راهنمایی نادرست کنه !
کسی هم که تا این حد میاد سوال میپرسه مطمئنا کار با پلاگینش هم بلد هست! مثل همین دوستمون
بلد هم نباشه میپرسه و کسی بتونه پاسخ میده و نیاز به وقت اضافی برای یک پست نیست "تنها در صورت درخواست کاربر"
این هم اون فیلتر رنگ روغن که شما توی cs6 دیدید نیست و بافتش کاملا مشخص هست توپاز هست.
البته شاید با کمی تنظیم بشه بهش رسید اما خوب نتیجه مطلوب همون توپاز هست

حالا شما علاقه دارید به آموزش یه نمونه برای بچه ها قرار بدید استفاده کنند علاقه مندان مرسی :rose:

دوست عزیز ، من می دونم پلاگین topaz clean چی هست.
اتفاقا تنها چیزی که مد نظر من تو این عکس نبود استفاده از همین پلاگینه.
من خودم آتلیه عکاسی دارم و مطمئن باشید می دونم پلاگین چطوری نصب میشه یا کاربرد topaz clean چی هست.

بیشتر ترکیب بندی عکس برام جالب بود که می خواستم راجع بهش بدونم.
مثلا چطوری برگ های درخت رو اونقدر طبیعی کنار هم چیده؟ یا یک سری تکنیک های نورپردازی و .....
به هر حال ممنون که جواب دادید

خوب شما تصویر بدون افکت و بدون این پلاگین رو دارید ؟
این 2 حالت داره! چون نور و سایه خوب کار شده توش
یا عکاسی شده کلا و افکت ها و تنظیم نور و کنتراست روش انجام شده که این احتمال رو بیشتر میدم
چون اگر دقت کنید زاویه آرنج که تکیه به اون قسمت تاقچه مانند داره دست رفته داخل !و گیاهانش هم مثل درخت انجیر و پیچک های معمول هست و حتی معماریش ایرانی هست ! و فکر میکنم کلا عکس هست!

احتمال ضعیف تر هم به نظر من مینونه Photomanipulation باشه که همون شاخه ی کوچک تر از دیجیتال آرت هست
که با تنظیم و میکس تصاویر استوک دیگه همراهه
و این تکنیک هم دقت برش و نور و سایه پردازی قوی لازم داره و کار با مد لایه ها

اما من با این بافت فکر میکنم عکس بوده باشه ..

max vray

کاربر VIP
سلام من سه بعدی ساز هستم شرمنده تو انجمنتون دخالت میکنم اما بنظرم یک عکس واقعی از یک فضای قدیمی بهم ریخته گرفته شده و بعد اون ادم تو عکس قرار دادن چون سایه اون ادم با فضا اصلا نمیخونه.سایه های اطراف خیلی از سایه اون پسر قوی تر هستن.
نور پردازی روی پوست هم میشه با براش یا قلموی ساده به رنگ سفید یا پلاگین های magic bullet یا color efex ساخت.کار کردن باهاشون هم بسیار سادست
اگر گیاهی هم به این فضا اضافه شده باشه همون برگ پهن هستش که مربوط به درخت انجیر هستش اما خود درخت اصلا دیده نمیشه!
البته تو مکس میشه در ارز چند دقیقه کل این گیاهان رونده رو با استفاده از پلاگین ivy ساخت و بعد به عکس اضافه کرد.
موفق و پیروز باشین.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله به نظر من هم یه hdri خورده روی کار
حتی یه بافت سایه از روی دیوار روی بدن اون شخص هم افتاده که احتمال 80% عکس هست که کار شده روش

hamid

Well-Known Member
من منظورم به شما نبود اگه شما هم نمیگفتید یه نفر دیگه میگفت منظوره من کلی بود
من خیلی دیدم طرف پست داده عکس یه کاور اهنگ رو گذاشته پرسیده این چطوری درست شده فقط فقط گفتن با پلاگین topaz clean
بخدا برای رسیدن به اون افکتا تنظیمات خاصی داره که به تتهایی پلاگین topaz clean نمیشه استفاده کرده باید با خود فتوشاپ کار کرد مخصوصا لایر ادجاسمنتاش
دوستان فقط میان میگن با پلاگین topaz clean کار شده
ولی نظر شخصی من این با پلاگین topaz clean کار نشده
این یه جور اچ دی آر هم هست
اگه عکس خام دارید اینو میشه با dodge یا burn هم کار کرد شک نکنید نور پردازیش همینجوریه یا با این روشم میشه زد
کاری که میکنید یه لایه جدید درست کنید اونو با Gray 50% پر کنید یا فیلتر high pass بهش اعمال کنید مد لایر رو روی overlay بزارید و با ابزار های dodge یا burn با اکسپوژر مناسب شروع به نور پردازیش کنید که همین افکت رو میده
این تکنیکی هست که بیشتر برای روتوش استفاده میشه ولی کاربرد بالایی داره

آخرین ویرایش:

hamid

Well-Known Member
این تصاویرم با همین تکنیک کار شدن

پیوست ها

• 7b-dodge-burn-result.jpg
    7b-dodge-burn-result.jpg
    77.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • final-result-small.jpg
    final-result-small.jpg
    181.4 کیلوبایت · بازدیدها: 26

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله این تکنیک high pass که یکی از تکنیک ها hdri هم هست که حالا مبحث مد هاش طولانیه
این بخش رو ببینید این کار پلاگین توپاز هست و فکر نمیکنم دیگه بحثی داشته باشه

پیوست ها

• 0vx81ji3.jpg
    0vx81ji3.jpg
    15.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13

ahmadfani

Active Member
خب میشه با layerهام اینکارو ایجاد کرد.من یه اکشن دارم که میتونه تو این مایه ها درش بیاره.

جدیدترین ارسال ها

بالا