کسی میدونه این سایت چجوری درست شده ؟

baharaneh

Member
خوب این سایت فول فلش هست...
سورس چی رو می خواید در بیارید؟!

اینو که خودممم میدونم دوست من
رو لینک های کلیک کن !
علاوه بر اون زمانی که خود swf رو ذخیره می کنیم ، رو پی سی خودمون اصلا نشونش نمیده و بخش های مختلفش و نمیشه دریافت کرد !!!
این چجوریه ؟

street design

Active Member
یا به خاطر اکشن اسکریپتش هست یا به خاطره xml بودنش...
البته من دقیق نمی دونم...اساتید نظر بدن بهتره....

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام
این سایت توسط برنامه FLEX یا همان Adobe Flash Builder ساخته شده است و در ضمن برای ارتباط با سمت سرور از AMFPHP بهره گرفته است (در این روش رد و بدل اطلاعات بین سرور و فلش به صورت باینری انجام می گیرد)

این وبسایت دو بخش دارد ، یکی بخشی است که همان فایل فلش و دیگر مستغلات آن می باشد که شاید امکان داشته باشد که دیکامپایل شود و بخش دوم که به صورت php و پایگاه داده سمت سرور هست که نمی توان به این بخش دسترسی خاصی داشت.

البته این نوع پروژه های کد نویسی سنگینی دارند و شاید دیکامپایل کردن آنها بیشتر از نوشتن و ساخت دوباره وقت گیر باشد....

موفق و پیروز باشید

baharaneh

Member
سلام مرسی از جواب ها
تو مانیتورهای وید این سایت به صورت فول اسکرین نشون داده میشه
اما زمانی که ما مدل همین سایت و ایجاد و درست کردیم تو مانیتورهای وید بصورت سایز مثلا 1024 در 768 نشون داده میشه
باید چیکار کرد ؟

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام مرسی از جواب ها
تو مانیتورهای وید این سایت به صورت فول اسکرین نشون داده میشه
اما زمانی که ما مدل همین سایت و ایجاد و درست کردیم تو مانیتورهای وید بصورت سایز مثلا 1024 در 768 نشون داده میشه
باید چیکار کرد ؟

شما باید مقعیت آبجکت هاتو نسبت به طول و عرض صفحه مشخص کنی! (مثالش رو پیوست کردم)
و همچنین شما باید مقعیت فلشی رو ک میخواین تو html لود کنی نسبت به طول و عرض html مشخص کنی!

پیوست ها

• Resize.rar
    7.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2

baharaneh

Member
شما باید مقعیت آبجکت هاتو نسبت به طول و عرض صفحه مشخص کنی! (مثالش رو پیوست کردم)
و همچنین شما باید مقعیت فلشی رو ک میخواین تو html لود کنی نسبت به طول و عرض html مشخص کنی!

سلام مرسی از جوابتون ولی من اینو آپ کردم در هر دو مانیتور هیچ تغییری نکرد ....

جدیدترین ارسال ها

بالا