کسی میدونه این تصویر چطور ایجاد شده ؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
این خیلی سخت نیست اما باید با ابزارها خیلی کار کرده باشید
من یه توضیح کلی میدم
شما یه بطری میگذازی توی زمینه
یه کپی ازش بگیر توی لایه جدید
یه بیس توی زیمینه شبیه شکل بطری تو اون مسیر که میخوای بزن و بطری اصلی رو یکم اوپاسیتیش رو کم کن" لایه اصلی هم مشخص نباشه فقط برای بکآپ نگهش دار"
بعد با تکسچر و براش های آب و تصاویر استوک دلخواه بزن اطرافش رو اوکی کن مثل شکل و لایه اصلی رو هر قسمت که میخوای رئال باشه رو مثل در بطری داپلیکت کن یه ماسک کن با اوپاسیتی 100
در آخر هم سایه و نور مناسب رو میتونید اعمال کنید

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
این خیلی سخت نیست اما باید با ابزارها خیلی کار کرده باشید
من یه توضیح کلی میدم
شما یه بطری میگذازی توی زمینه
یه کپی ازش بگیر توی لایه جدید
یه بیس توی زیمینه شبیه شکل بطری تو اون مسیر که میخوای بزن و بطری اصلی رو یکم اوپاسیتیش رو کم کن" لایه اصلی هم مشخص نباشه فقط برای بکآپ نگهش دار"
بعد با تکسچر و براش های آب و تصاویر استوک دلخواه بزن اطرافش رو اوکی کن مثل شکل و لایه اصلی رو هر قسمت که میخوای رئال باشه رو مثل در بطری داپلیکت کن یه ماسک کن با اوپاسیتی 100
در آخر هم سایه و نور مناسب رو میتونید اعمال کنید
کاملاً فشرده توضیح دادی :shock:
اگه پی دی اف آموزشش رو دارین بذارین بهتر یاد بگیریم. :rose:

qalamdan

Member
من این کارهایی که شما گفتید کردم ولی تووی اون قسمت تکسچر و تصاویر استوک چطوری قطرات آب رو طوری دربیارم که به حالت عکس نزدیک بشه ؟ اگر امکان داره این آموزش این کار رو در تصاویر بزارید با تشکر :neutral:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
الان سفر هستم فقط در حد چک کردن میام
رسیدم خونه یه آموزش مناسب براتون تهیه میکنم
انشاالله یه پک آموزش ب زبان فارسی تو همه ی زمینه ها به زودی میدم بیرون برای علاقه مندان
چند روز صبر کنید فقط یه یاد آوری کنید بهم

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
اینجور کارها معمولا با نرم افزارهای سه بعدی انجام میشه،اینو میتونی با نرم افزار شبیه سازی مایعاتی مثل Real Flow شبیه سازی کنی و بعد داخل نرم افزارهایی مثل 3ds max یا maya رندر بگیری

پیشنهاد میکنم نمونه های این نرم افزار رو ( Real Flow ) یو youtube ببینی

اینم سایتش

http://www.realflow.com/

آخرین ویرایش:

qalamdan

Member
فقط یه سوال
اینکه منظورت اینه که این عکس در یه مرحله از اجرا شدن پروژه گرفته شده ؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
متوجه سوالتون نشدم!ولی در کل روند کار به این صورت هست که شبیه سازی در داخل Real Flow انجام میشه ،بعد به صورت object sequence (دارای انیمیشن) به نرم افزاری مثل 3ds max منتقل میشه و material (جنس) مورد نظر داده میشه و بعد با اعمال نورپردازی و یه سری کارهای دلخواه دیگه خروجی گرفته میشه.

اگه دقت کرده باشید من در بالا گفتم که داری انیمیشن هست پس هر فریمی ار انیمیشن رو که دوست داشته باشید میتونید خروجی بگیرید حتی کل انیمیشن رو از لحظه ی پر شد تا بیرون زدن آب.

تا نمونه و آموزشی از این نرم افزار نبینید شاید متوجه طرز کارش نشید

من خودم یه نمونه ساختم که تو امضام هست،میتونید تماشا کنید

اینم یه آموزش که با نگاه کردنش کامل دستت میاد چی به چیه

http://www.cgmotionbox.com/2012/05/cinema-4d-realflow-tutorial/

آخرین ویرایش:

qalamdan

Member
دمت گرم فهمیدم چی شد . :wink: فقط اینکه درست کردنه این نمونه کارها با فتوشاپ غیر منطقیه ؟ و به صرفه نیست و مثل این کار درنمیاد ؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
غیر منطقی که چه عرض کنم ولی روش ایده آلی نیست و در آخر فقط یک عکس دارید ولی با این کار دیدید که میتونید انیمیشنش رو هم درست کنید و البته هرگز مثل این در نمیاد چون تو اون برنامه شبیه سازی بر اساس قوانین فیزیک انجام میشه و مطابق با واقعیت هست
در کل به نظر من اگه تازه میخوای شروع به یادگیری کنی و هر چیزی رو که میخوای بتونی بسازی یکی از نرم افزارهای 3d رو به صورت حرفه ای یاد بگیر،فتوشاپ هم در حد متوسط بلد باشی همیشه به کار میاد

اگه دقیقا بگی به چه شاخه ای از گرافیک علاقه داری من و دوستان بهتر میتونیم راهنماییت کنیم

موفق باشی

آخرین ویرایش:

qalamdan

Member
من در طراحی دو بعدی به صورت دستی و با کورل مهارت دارم و چیزی کم ندارم میخوام بدونم این طراحی دو بعدی در طراحی سه بعدی چه کاری میتونه بکنه و چه اثری داره

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ببخشید مجدد وارد بحث میشم ، منکر نمیشم که real flow قوی هست در این زمینه
ولی اگر دقت کنید اسپلاش های اطراف کار و بافتش مشخص هست با نرم افزار 2بعدی درست شده ؛ تکرار حباب در بطری بیانگر حرف بنده هست !100% میگم با فتوشاپ هست

من در طراحی دو بعدی به صورت دستی و با کورل مهارت دارم و چیزی کم ندارم میخوام بدونم این طراحی دو بعدی در طراحی سه بعدی چه کاری میتونه بکنه و چه اثری داره

در مورد صحبت شما باید بگم که کورل همونطور که میدومید برداری هست و دخالتی در کار با تصویر نداره و پیکسل
برای همین بیشتر برای ادیت ها از فتوشاپ استفاده میشه
تلفیق این 2 نرم افزار 2بعدی و 3 بعدی از چند لحاظ مورد استفاده قرار میگیره
تنظیم نو و کنتراست فریم های رندر ویا ادیت برخی قسمتها!! اما در یک بخش برای یک سری کارهای فانتزی یا تبلیغاتی لازم و مکمل برنامه های 3 بعدی همین فتوشاپ هست
مثلا خروجی و رندر از یک محصول گرفته میشه و بقیه ی کارها در فتوشاپ ... همون شاخ و برگ دادن بهش !

یک نمونه ازاین دسته طرحها رو زمیمه کردم
کاملا در فتوشاپ هست
آموزشش رو براتون میگذارم فقط یکم درگیر هستم یکم صبر کنید
انشاالله اوکی شد براتون ارسال میکنم

پیوست ها

• tutoria.jpg
    tutoria.jpg
    38.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8

qalamdan

Member
خیلی ممنون از این آموزش . فقط یه سوال :
آیا پلاگینی هست که این کارها رو انجام بده ؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
منظورتون از پلاگین اکشن هست ؟
پلاگین به این شکل نیست یا اگر باشه من ندیدم و فکر نمیکنم باشه
چون خیلی دیتیلها هست که باید دستی داده بشه و خیلی هم راحت اما یکم وقت گیر هست
جدا از این ها باید ابزارهاتون تکمیل باشه که بتونید یه طرح قوی رو خلق کینید

جدیدترین ارسال ها

بالا