نوشته هاي عجيب و غريب مواجه شديم نبايد فكر كنيم تايپو همونه!!!!!
رضا جان تایپو همونه ! واسه همین به این هنر شبه تایپو حمله کردم تا گرافیست های الان بابای تایپو یادشون نره !
البته پایبند صحبت های عابدینی هستم...
اساسا تايپوگرافي به چه معناست؟
هر تلاشي كه توسط يك طراح گرافيك يا هر كس ديگري صورت گيرد تا به حروف وجه تصويري ببخشد تايپوگرافي محسوب ميشود و اين تصوير بخشي ممكن است شكل روايي داشته و يا كاملاً فرماليستي باشد. در تايپوگرافي روايي تأكيد برمعناست، اما در نوع فرماليستي آن روابط بصري كه بين فرمها برقرار ميشود اهميت دارند. در واقع در اين تلاش علاوه بر آنكه اطلاع رساني توسط نوشتهها صورت مي گيرد، معنايي ديگر را هم ميتوان از آن درك كرد. تايپوگرافي همراه با گرافيك به وجود آمده است و شيوه روايي آن هم بيش تر در دوره مدرن تايپوگرافي مطرح بود و حالا اين شيوه به آرامي تغيير كرده است. كلمه (type) يعني الگو، نمونه و چيزي كه قابل تكرار باشد. از اين منظر به خوشنويسي نمي شود تايپوگرافي گفت چون هرچه قدر هم كه خط ها خوش باشد و دقيق، باز با هم فرق دارند. ولي تايپ قابل تكرار است و تايپوگرافي با اين الگوهاي قابل تكرار سرو كار دارد.
اسمشم مهم نيست!!مهم خود طرح هست كه براش زحمت كشيده شده ...كار خودم رو نميگم اما واقعا بي انصافي هستش كه القاب اين چنيني بهش داده بشه!!!!!!!!
من لغب دادم ؟ من بی احترامی کردم ؟ تو نشته های من رو با لحن عصبی خوندی؟
چرا ناراحت میشی ...
هر بریدگی و کج و ماوجی بد نیست که...
من بنا به دلایلی طرحم رو که واسه سایت خودم هست نمیخوام اینجا بزارم تا ببینی هم طرافداره این هنر تازه ء شبه تایپو هستم هم خیلی هم دوست داشتنیه و خلاقانه راستش و بخوایی فونت های ما با وجود زیادی ذهن خلاق رو ارضا نمیکنه !
ولي من يك چيزي شبيه فونت ياقوت رو ديده بودم كه توي يك فايل فلش بود!
پارسال بود كه ديدم،توي انجمن فونت مجيد آنلاين مطرح كردم اما همه ميگفتن فونت ياقوت هست كه با فتوشاپ روش كار شده...
ولي من شخصا وقتي فايل فلش رو باز كردم ديدم اونها همه فونت بود چون راحت با ابزار تايپ هايلايت ميشد،هرچي گشتم اون فونت رو پيدا نكردم...
د همین دیگه مشکوکه !
من مطمئنم فونتی ساخته شده نمیگم بی نقصه اما تایپو شده هست...
ولی چرا پخش نشده مسخره است !
فقط یه حالت داره گرافیست تمام این فونت هایی که یه جور دیدم یه شخصه که معقول نیست !
حداقل بعضی حروف باید تفاوت رو حس کنی.
شما يه زحمتي بكش همون جمله رو (دومي) با همين فونت خودكار كه خودت گذاشتي بنويس....من كه هيچ شباهتي بينشون نميبينم....
نه اون کار قلم نوریه...
بازم خواستم مطمئن باشم فونتش منتشر نشده باشه !
عزيز دل بچه جواب دادن ديگه و جوابشون فکر کنم درسته باشه
اينا نوشته ها بازي با حروف هستن
دومي هم که معلومه دست خطه
......
چون پي ام داديد گفتم......
ممنون مجیکس جان مخصوصا خواستم باشی...
حالا چرا این تاپیک رو زدم !
من پروژه ای رو دارم انجام میدم که از این ایده تایپوگرافی حروف زباد داره استفاده میشه اگر وقت داشتم حتما یه فونتی منتشر میکردم تا همه رو از این توهم بود و نبود خارج کنم !
از همه متشکرم...
راستی رضا جان فونتی رو که دستکاری کردی رو میتونی اینجا بزاری ؟ اسمش چی بود من فونت شناسیم تعریفی نداره من از میترا استفاده کردم از برای پروژم :دی
یکی از عزیزان در جای دیگه ای گفت شفیق ...