کسی رو جوملا فروشگاه نصب کرده؟

niasha

Member
چطوری می شه نسخه ای که به بانک سامان متصل شده رو دریافت کرد؟

mambolearn

Active Member
سلام

این نسخه Free نیست .

شما با ارسال ایمیل از طریق فرم تماس با ما سایت مامبولرن میتونید از چگونگی دریافت این کامپوننت اطلاع پیدا کنید

یا علی

behdaad

Active Member
دوستان عزیز من با مامبو یا جوملا یا اون چیز مجعول بنام میترا تا حالا زیاد سروکله نزدم . روی لوکال virtuemart نسخه انگلیسش رو نصب کردم .کسی از دوستان یک توضیحی میده که چه جوری این رو باید تنظیم کنم تا یک چیزی تو مایه های persianebay دربیاد.
احتیاج به شیوه های پرداخت هم ندارم

Mohammadreza

Well-Known Member
من يه حساب تو بانك سامان دارم اگه نسخه ي شما رو بگيرم آيا هنوز لازمه كه با بانك سامان قرارداد ديگه اي ببندم يا ديگه همه چي تمومه ؟!

mambolearn

Active Member
سلام

خیر نیازی نیست .

ما فروشگاه + سیستم شتاب + هاست ( که آی پی های اون توسط بانک سامان register شده ) را در اختیار شما قرار میدیم .

یا علی

mambolearn

Active Member
یک فرم تماس با ما که یکی از ساده ترین فرم ها هست رو میشه به 10 روش نوشت . میشه در عرض 5 دقیقه نوشت میشه اون رو کامل تر کرد و برخی المنتها اضافه کرد و در 45 دقیقه نوشت .

قیمت این دو از نظر برنامه نویس تفاوت میکنه . اما ممکنه از نظر یوزر که اطلاعی از کد ها نداره این دو یکسان باشه !

فکر میکنم در حال حاضر دوستان تفاوت برنامه نویسی تیم مامبولرن با تیم های دیگه رو دیده باشن و بدونن تفاوت ها بخاطر چیه !

بعضی ها تنها قیمت براشون مهمه ...

اما برخی دیگر کیفیت به همراه پشتیبانی براشون مهمه ... که قطعا تنها انتخابشون مامبولرن خواهد بود .

یا علی

behdaad

Active Member
در کیفیت و تمیزی کار مامبولرن که بشخصه بهشون اعتقاد دارم ولی بحث اصلی همون فرمایش خودتون هست یوزر فقط سطحی به کار نگاه میکنه و اگر غیر از این بود و حرفه ای بود که خودش این کامپوننت و ماجولهای اضافه را ترجمه و تصحیح و منطبق میکرد .متاسفانه در حال حاضر یک فارسی کامرس با یک قالبی که مقداری روی اون کارشده داره با این فروشگاه بسیار بسیط مقایسه میشه و یوز عادی بخاطر تفاوت قیمتها بیشتر به اون سمت جذب میشه در صورتی که از لزوم فاکتورهای دیگر اصلا اطلاع نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا