کسی در مورد عکس زیر راهنمایی میکنه.خیلی ساده ست.

mehrnu6

Member
سلام.میخوام نوشته بیفته پایین دست.نوشته رو تبدیل به عکس کردم و اون جاهایی که دست وجود داره رو پاک کردم.ولی خوب از آب در نیومده و خیلی تالو شده.بهترین راهش چی میتونه باشه.:sad:mm.jpg

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بهترین راه اینه که از جایی که دست نوشته رو قطع میکنه نوشته رو پاک کنی
نه با فاصله!
با ابزار Lasso خیلی راحت میتونی انجام بدی
موفق باشیـــــــــــ:rose:

mehrnu6

Member
خب اینطوری که نمشیه.من از استایل استفاده کردم و متن خوب دیده نمیشه.یادمه یه راه دیگه باید داشته باشه.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
شما به نظر من به متن کاری نداشته باش.
اون دست ها رو با هر روشی که بهتر بلدین، انتخاب کنید و بعد لایه متن رو در حالت انتخاب قرار بدین(یعنی تو پنل لایه ها روش کلیک کنید) و از منوی پایین پنل لایه ها گزینه Add a mask رو بزنید. (با نگه داشتن Alt و کلیک روی Add a mask انتخاب برعکس میشه).
با این روش اگر یه موقع هم خواستید متن رو عوض کنید، هیچ مشکلی پیش نمیاد و لازم نیست دوباره این مراحل رو برید. و در ضمن به کل طرح هم آسیبی نمیرسه.
یا علی
:rose:

mojitabaam

New Member
اگه از فوتوشاپ ورژن قدیمی استفاده میکنی یه لایه زیر لایه نوشته درست کن
لایه نوشترو با لایه خالی مرج کن بعد پاک کن نوشترو
اگه از cs6 استفاده میکنی رو لایه راست کلیک کنی یه گزینه هس restarize layer styl (غلط املایی دارم البته) بعد ببر متنتو

mehrnu6

Member
از سی اس 5 استفاده میکنم.قبلن 3 استفاده میکردم.پنجره هاش کلی به هم خورده.طرحو که اوپن میکنم مث قبل نیست.اگه بخوام شبیه ورژن قبل باشه چیکار کنم؟
از دوسانم ممنون.راستش فک میکردم یه لایه ای یا امکاناتی داره که وقتی رو متن میکشی طرح لایع پشتی رو برچسب میکنه.الان پیشنهادای دوستانو امتحان کنم بعد بذارم اینجا نگاش کنین نظر بدین چجوری شده؟!

rezay2003

New Member
اونی که رد دویلز گفت بهترین راهه . من چن تا حرفه ای رو دیدم همه همین کارو می کنن. روی لایه دست بعدا خیلی دستت بازه . رو لایه متنم همینطور هر وقتم بخوای میتونی متنو تغییر بدی .

جدیدترین ارسال ها

بالا