کسی در مورد ساخت کامل اتومبیل چیزی می دونه یا سایتی سراغ داره اگه میشه منو راهنمایی کنید...
S siamak288 New Member Jun 1, 2006 #1 کسی در مورد ساخت کامل اتومبیل چیزی می دونه یا سایتی سراغ داره اگه میشه منو راهنمایی کنید... لطفا EMAIL : [email protected]
کسی در مورد ساخت کامل اتومبیل چیزی می دونه یا سایتی سراغ داره اگه میشه منو راهنمایی کنید... لطفا EMAIL : [email protected]
C chelchele New Member Jun 2, 2006 #2 از برنامه catia استفاده کن. با این برنامه هم میتونی موتورو بسازی هم استارت بزنی هم تو تونل باد حرکت کنی و هم آنالیزهای مختلفی بگیری. آموزش هاش هم تو بازار فت و فراوونه!
از برنامه catia استفاده کن. با این برنامه هم میتونی موتورو بسازی هم استارت بزنی هم تو تونل باد حرکت کنی و هم آنالیزهای مختلفی بگیری. آموزش هاش هم تو بازار فت و فراوونه!
S siamak288 New Member Jun 5, 2006 #4 chelchele جان از راهنمایت متشکرم ولی من می خوام تو محیط تردی مکس کار کنم اگر اطلاعاتی داری ممنون میشم که من را راهنمایی کنی
chelchele جان از راهنمایت متشکرم ولی من می خوام تو محیط تردی مکس کار کنم اگر اطلاعاتی داری ممنون میشم که من را راهنمایی کنی
E einollahia Well-Known Member Jun 23, 2006 #5 اگه کسی اطلاعات یا tutorial در مورد ساخت ماشین می خواد بره: سایت زیر: http://www.carbodydesign.com