کسی تونسته yeti رو نصب کنه؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
داوود جان من نصب کردم یه مقدار هم بهاش ور رفتم و یه آموزشی هایی هم برای کار کردن باهاش دانلود کردم ولی منبع آموزشی خفنی نیست که بشه خوب باهاش کار کرد.
ویل تا یک شنبه نمیتونم بگم چجوری چون دفترم ولی تا یک شنبه خونه نمیرم شمنرده داوود جان. حالا یـــــه بار یه کاری خواستم برات بکنمآآآآ اونم نشد

یه نگاه بنداز ببین اینجاچیزی ننوشته ...کمپانیه آموزش نصبه
این حرکت که منو ترکوند رفیـــــــق :lol:

آخرین ویرایش:

ssdsajad

Active Member
صرفا جهت اطلاع : میدونستم سایت خودشه ... خواستم نیش دردناکی بزنم به نوع زبان شوخی . تو امضاش هست دیگه.:green:

davoodice

Well-Known Member
سلام وممنون از همه
من نصب کردم اما وقتب لود میکنم ارور میده و لود نمیشه حالمو گرفته
سید جان برسون نصبو

ssdsajad

Active Member
میشه توضیح بدید اینی که نصب کردید چیه؟؟؟؟
حال ندارم تو گوگل سرچ کنم ... :/

davoodice

Well-Known Member
نصب شد اما وقتی میزنم نود آن مش اصلا هیچی تو ویوپورت نمیاد انگار هیچی اتفاق نمی افته اگه هلپی چیزی ازش داری برام برفرست:green: لطفا

davoodice

Well-Known Member
یه چیزایی فهمیدم ازش
خدا خیر بده یوتیوبو:)

آخرین ویرایش:

ssdsajad

Active Member
آقا داوود من موتور رندر 3delight رو میخوااااااااااااام
آموزش نصبت یه سری لینک داره ...
خرابه

........
منیه کامپیوتر معمولی دارم کدوم روشوبرم؟؟؟
رسیدگی کن

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
داوود جان، آقا ابن yeti رو نصب کردی تونستی ازش رندری بگیری؟
من با p.r.o.x.i کار میکنم واسه نت، pro. xi هم UTube رو باز نیکنه و نمتونم چیزه خاصی پیدا کنم. اون آموزشی های سه گانه خودش رو دارم ولی تو هیچ کدومشون رندر نمیکنه.

پیش خودم گفتم نکنه این فقط curve ـها رو ایجاد میکنه بعد باید مو خود مایا رو نصبت دادم بعد گفتم، نه، چون تو سایتش موتورهای رندر سازگار رو معرفی کرده.
حالا تو تونستی رندر کنی؟

davoodice

Well-Known Member
سلام
داوود جان، آقا ابن yeti رو نصب کردی تونستی ازش رندری بگیری؟
من با p.r.o.x.i کار میکنم واسه نت، pro. xi هم UTube رو باز نیکنه و نمتونم چیزه خاصی پیدا کنم. اون آموزشی های سه گانه خودش رو دارم ولی تو هیچ کدومشون رندر نمیکنه.

پیش خودم گفتم نکنه این فقط curve ـها رو ایجاد میکنه بعد باید مو خود مایا رو نصبت دادم بعد گفتم، نه، چون تو سایتش موتورهای رندر سازگار رو معرفی کرده.
حالا تو تونستی رندر کنی؟

سلام سید نه منم نتونستم حقیقتا زیاد چیزی نفهمیدم ازش زیادم سیخ نزدم . من رفتم سراغ shave and a hair cut . نتایج بهتری گرفتم و مشکله داینامیکشو حل کردم. حقیقتا شیدر خیلی خوبی داره و امکاناته شیدر مو خیلی خوبه توش . shave رو میگم.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام سید نه منم نتونستم حقیقتا زیاد چیزی نفهمیدم ازش زیادم سیخ نزدم . من رفتم سراغ shave and a hair cut . نتایج بهتری گرفتم و مشکله داینامیکشو حل کردم. حقیقتا شیدر خیلی خوبی داره و امکاناته شیدر مو خیلی خوبه توش . shave رو میگم.
ممنون داوود جان، حالا shave چند رو واسه چه مایایی کار میکنی؟ البت مشکل داینامیکش رو هم که من هم به شدت باهاش مشکل داشتم دیدم تو ساستت روش حلش رو گذاشته بودی، بابات اون هم ممنون ازت رفیق.

یه مشکل کرکی هم داشتم که بعد ها ولش کردم، حالا تو ورژن رو بگو ببینم چی کار باید بکنم باهاش.

ممنونم رفیق

حق یارت

davoodice

Well-Known Member
بهترین ورژن 7.21 روی maya 2013 است بهترین و سریع ترین رندر رو هم ارنولد میده

جدیدترین ارسال ها

بالا