اصلا دوست ندارم بحث این تاپیک عوض بشه ولی واقعا برام جای تعجبه که شمایی که بیشتر از 500 پست توی این انجمن دارید
چرا فقط یکبار قوانین جایی رو که دارید در اون فعالیت میکنید مطالعه نمیکنید؟!
دوست عزیز من اصلا نگفتم که شما قصد تبلیغ دارید یا اونجا فعالیت میکنید و ...
هر جایی یه سری قوانین داره که ما چه خوش مون بیاد و چه نیاد باید اول اونها رو بپذیریم و بعد در اون محیط فعالیت کنیم.
حالا شما انتظار دارید قوانینی که خودتون هنگام ثبت نام (خونده یا نخونده) پذیرفتید و من فقط نقش اجرای اون قوانین رو ایفا میکنم زیر پا بذاریم؟!
اینکه شما قوانین رو رعایت نمیکنید کار درستی هست ولی اینکه من فقط سعی میکنم قوانینی که بهم گفته شده رو اجرا کنم کار
نادرستی انجام دادم که پست شما رو ویرایش کردم؟!
قانون شماره 6) در صورتی که مایل به ارسال مطلبی از یک سایت دیگر می باشید ، حتماً منبع آن را ذکر نمایید. در صورتی که مطلب یا موضوع مذکور نوشته شده توسط شخص خاصی بود ، حتماً نام وی را ذکر نمایید. اما در عین حال گذاشتن لینک وبسایت بصورت لینک، پسورد فایل و غیره خلاف قوانین می باشد.گذاشتن لینک در صورتی که برای کمک به کاربر باشد مشکلی در پی نخواهد داشت اما در صورتی که از نظر مدیر تبلیغ محسوب شود با کاربر خاطی برخورد خواهد شد
پس لطف کنید و اولا قوانین رو یکبار کامل مطالعه کنید و ثانیا از اینکه سعی بر این کنیم که اون قوانین رعایت بشه ناراحت نشید.