کسی بلده کاری کنه newblue FX ها بیخیال اپدیت شن که کرکشون از کار بیفته؟!!

hamed_aa

New Member
اساتید،

من پلاگین های newblueFX رو واسه ادیوس نصب میکنم.
ولی بعداز چند روز خوخد به خود به نت وصل میشن و سریال قبلی رو دیگه قبول نمیکنن!

هر کاری هم بگید کردم.اعم از اینکه به فایروال نعرفی کردم که دسترسی به نت نداشته باشه ، با نرم افزار هایی که موقع نصب همه اتفاق هایی که تو سیستم میفته رو ردیابی میکنن و همه رو موقع uninstall پاک میکنن.

پاک کردن و نصب دوباره، و .....

کسی کرک خاصی داره واسش که دیگه اینجوری نشه یا راه حلی داره؟؟پلاگین های عالی ای داره و حیفه اینجوری بشه!

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من ادیوس کار نکردم ولی یا باید از تنظیماتش تعریف کنید و یا با فایروال دسترسی به اینترنت رو براش محدود کنید .

mnh40

Well-Known Member
اساتید،

هر کاری هم بگید کردم.اعم از اینکه به فایروال نعرفی کردم که دسترسی به نت نداشته باشه ، با نرم افزار هایی که موقع نصب همه اتفاق هایی که تو سیستم میفته رو ردیابی میکنن و همه رو موقع uninstall پاک میکنن.

کسی کرک خاصی داره واسش که دیگه اینجوری نشه یا راه حلی داره؟؟پلاگین های عالی ای داره و حیفه اینجوری بشه!

دوست مهربان برو تو قسمت فایر وال و تو اونجا دسترسی به اینترنت رو براش قطع کن اگه نحوه کار انجام این کارو نمیدونی به اینجا سر بزن توضیح داده :

http://soft98.ir/learning/2701-block-update-program.html

Fanous

Well-Known Member
اساتید،

واسه من هم همین مشکل پیش اومد ، یعنی بعد از چند روز از کار افتادن و دیگه هم سریال قبول نمیکردن .
من با روش زیر تونستم دوباره بهشون سریال بدم و ازشون استفاده کنم :
1 - تمام پلاگینهای NewBlue رو آن اینستال کردم .
2 - توی رجیستری ویندوز کلمه NewBlue رو سرچ کردم ( هر سه گزینه Keys , Values , Data تیک داشته باشن ) هرچیزی پیدا کرد رو پاک کردم .
3 - فولدر eSellerate رو از مسیر زیر حذف کردم :
C:\Program Files\Common Files
4 - تاریخ کامپیوتر رو به سال 2008 تغییر دادم .
5 - دوباره پلاگینها رو نصب کردم و از داخل برنامه ادیوس دوباره بهشون سریال دادم و اکتیو شدن .
6 - از داخل فایروال ویندوز دسترسی ادیوس به اینترنت رو بلاک کردم. ( واسه احتیاط هم زمانی که به اینترنت متصل هستم برنامه ادیوس رو باز نمی کنم )

امیدوارم واسه شما هم جواب بده .

mnh40

Well-Known Member
خیلی ها تو نصب نیو بلو مشکل دارن یکبار میگم که چجوری نصب کنید تا به مشکل نخورید
الان من خودم نزدیک یک سال هست که دارم با نیو بلو ها کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم
0.اتصال خود را به اینترنت قطع کنید
1 .تاریخ سیستم رو به 2020 ببرید
2. بعد برنامه رو نصب کنید
3. در آخر تیک مربوط به آپدیت برنامه رو بردارید
4. سریال و کرک برنامه رو نصب کنید
5. در قسمت فایروال دسترسی به اینترنت رو برای برنامه قطع کن .
6. تاریخ سیستم رو به روز کنید.
در آخر اینکه وقتی که وارد برنامه میشوید هروقت از شما خواست که ریجیسترش کنید گزینه cancel رو بزنید و ریجیسترش نکنید چون در صورت ریجیستر کردن برنامه ظرف مدت حداکثر یک ماه باز هم نیو بلو شما خواهد پرید :shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا