کسی با پسوند mts آشنایی داره؟

s.14

Member
من چندتا فیلم که با یک دوربین فیلم برداری Panasonic گرفته شده دارم. این فیلمم توی افتر Import میشه و میتونم باهاش کار کنم اما وقتی همون پکیج رو روی یک سیستم دیگه تقریبا با همون کانفیگ باز می کنم فایل رو نمی تونه Import کنه و نشونش نمی ده
فکر می کنید مشکل از چیه. quick time رو هم آپدیت کردم اما نشد؟؟؟:-?

aligraphic

Well-Known Member
یه دوربین پاناسونیک h1 داشتم با این پسوند رکورد می کرد فول hd!!!!
موقعی که تو افتر رندر می کردم خود به خود تو فیلم پرش ایجاد میشد...
فقط با ادیوس میشه راحت باهاش کار کرد، برای راحتی کار فایل هامو با ادیوس به avi تبدیل می کردم....
آخرش مجبور شدم دوربین رو بفروشم!!!!

به نظرم تو هم فایل رو به avi تبدیل کن :green:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوستان گلم

ما از دوربین Sony Ax2000 استفاده میکنیم و رزولوشنش هم 1920*1080 هست و MTS هم فایل خروجیش هست

من نه با ادیوس نه با پریمیر و نه با افتر به هیچ وجه مشکل پرش رو ندارم در ضمن بهتره که با یکی از نرم افزار های Xilisoft که مخصوص همین کار هست اونا رو MOV تبدیل کنی اگه خواستی البته تبدیل کنی

فقط یادت باشه در هر تبدیلی بخشی از کیفیت از دست میره که همش قابل مشاهده با چشم نیست بعضی ها تو فریم ریت و بعضی ها هم اگه لایه آلفا دار باشه ویدئوت اونو از بین میبرن خلاصه نکته زیاده ولی من به هیچ عنوان تبدیل نمی کنم و کار اصلی رو میبرم تو ادیت

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوستان گلم

ما از دوربین Sony Ax2000 استفاده میکنیم و رزولوشنش هم 1920*1080 هست و MTS هم فایل خروجیش هست

من نه با ادیوس نه با پریمیر و نه با افتر به هیچ وجه مشکل پرش رو ندارم در ضمن بهتره که با یکی از نرم افزار های Xilisoft که مخصوص همین کار هست اونا رو MOV تبدیل کنی اگه خواستی البته تبدیل کنی

فقط یادت باشه در هر تبدیلی بخشی از کیفیت از دست میره که همش قابل مشاهده با چشم نیست بعضی ها تو فریم ریت و بعضی ها هم اگه لایه آلفا دار باشه ویدئوت اونو از بین میبرن خلاصه نکته زیاده ولی من به هیچ عنوان تبدیل نمی کنم و کار اصلی رو میبرم تو ادیت
سهیل جان قیمت Sony Ax2000 چقدره ؟
روی هارد ذخیره می کنه یا نوار ؟
تا چه فریم ریتی می تونه فیلم بگیره ؟
پیشاپیش از جواب ممنونم

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
والا ما سال پیش همین موقع ها گرفتیم 4 تومن شد اما امسال 4.7 تومن شده بود وقتی واسه خرید دوباره رفته بودیم رو مموری ذخیره میکنه 2 تا 16 گیگ که بسته به تایم مجلس و کیفیت انتخابی دوربین چیزی بین 20 تا 33 گیگ میشه

فریم ریت نرمالش 30 هست اما یه حالت برای کارهای VFX داره که Super Slow motion اسمش هست و اگه اشتباه نکنم 6 ثانیه رو 24 ثانیه میگیره که اگه بخوام به فریم ریت بگم با یه حساب ساده میشه 100 تا در یک ثانیه البته محدودیت زمانی داره ولی کلا کار رو خیلی خیلی زیبا میکنه و به نظرم تایمش اصلا اذیت نمیکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا