سلام دوستان :oops: شرمنده، کسی این فونت رو داره؟ اگر آقایی کنین کمکم کنین، ممنون میشم :rose:
S sajiali Member Aug 10, 2009 #1 سلام دوستان شرمنده، کسی این فونت رو داره؟ اگر آقایی کنین کمکم کنین، ممنون میشم پیوست ها caspian.jpg 22 کیلوبایت · بازدیدها: 20
AliReza Bahrami مدیر انجمن Aug 10, 2009 #2 فكر ميكنم اين تايپوگرافي باشه همچين فونتي فكر نكنم باشه دوست من
S sajiali Member Aug 10, 2009 #3 gilas گفت: فكر ميكنم اين تايپوگرافي باشه همچين فونتي فكر نكنم باشه دوست من کلیک کنید تا باز شود... ممنونم منم قبلا به این نتیجه رسیده بودم که تایپوگرافی هست ولی وقتی نوشته "نگین" رو روی بنر یه آرایشگاه دیدم نظرم عوض شد، چون دقیقا با همین نوع فونت نوشته شده بود کسی نمیتونه کمک کنه؟
gilas گفت: فكر ميكنم اين تايپوگرافي باشه همچين فونتي فكر نكنم باشه دوست من کلیک کنید تا باز شود... ممنونم منم قبلا به این نتیجه رسیده بودم که تایپوگرافی هست ولی وقتی نوشته "نگین" رو روی بنر یه آرایشگاه دیدم نظرم عوض شد، چون دقیقا با همین نوع فونت نوشته شده بود کسی نمیتونه کمک کنه؟
nima_dsnr کاربر VIP Aug 10, 2009 #4 شک نکن که دستکاریه... یا با کلاسترش همینی که گفتین. ولی فونت f_jihoon جیحون از فونتهای مریم اون گل سر و تهش رو داره. یکمی بگرد اگه پیدا نکردی بگو تا از تو آرشیوم درش بیارم برات. تنکس
شک نکن که دستکاریه... یا با کلاسترش همینی که گفتین. ولی فونت f_jihoon جیحون از فونتهای مریم اون گل سر و تهش رو داره. یکمی بگرد اگه پیدا نکردی بگو تا از تو آرشیوم درش بیارم برات. تنکس
S sajiali Member Aug 11, 2009 #5 آقا شرمنده، من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم یعنی توی این سایت بود ولی نمیدونم کجاست اگر لطف کنی که ممنونت میشم :d
آقا شرمنده، من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم یعنی توی این سایت بود ولی نمیدونم کجاست اگر لطف کنی که ممنونت میشم :d