کسی از دوستان می دونه که سایتهای اجاره آی پی چطور کار می کنن؟

i-php-i

Active Member
کسی از دوستان می دونه که سایتهای اجاره آی پی چطور کار می کنن؟

i-php-i

Active Member
لطفا سوالتون رو واضح تر بفرمایید...
راستش خودم هم نمی دونم که منظور از چنین سایتهایی چیه و به همین دلیل توی انجمن مطرح کردم.

توی یه سایت دیدم که یکی از سرویسهاش اجاره دادن آی پی هست ولی دیگه توضیحی در این مورد نداده بود.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
اگر منظور شما این هست که اصلا ip به چه درد سایت می خوره، خوب کاربرد های متوعی داره...
منظور شما این هست؟

i-php-i

Active Member
اگر منظور شما این هست که اصلا ip به چه درد سایت می خوره، خوب کاربرد های متوعی داره...
می شه گفت منظورم همینه.

اصلا چطور می شه که یه وب سایت بخواد آی پی اجاره بده ! مگه آی پی ها رو هر کسی می تونه بخره که خالا بخواد اجاره هم بده !

لطفا در هر دو مورد توضیح بدید.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
آی پی ها در اکثر نقاط جهان اجاره ای هست، کسی مالکیتی بر روی IP خودش نداره!
شما یک IP برای سایت خودت داشته باشی، با همون آدرس IP هم میتونی وارد سایت بشی
پیش تر سایتی مدعی شده بود که اختصاص IP برای یک دومین، باعث ایندکس بهتر در گوگل میشه!
با آی پی اختصاصی، می تونید سایت خود رو از دید whois های هاستینگ مخفی کنید....

i-php-i

Active Member
با آی پی اختصاصی، می تونید سایت خود رو از دید whois های هاستینگ مخفی کنید....
یعنی می شه آی پی ها رو از جایی اجاره کنیم و بعد خودمون این آی پی ها رو اجاره بدیم؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
اگر منظور شما این هست که می شه رنج ip برای مدت زمان مشخص اجاره کنید و بعد اجاره دهید، بله امکان پذیر هست (اما قوانین مخصوص به خودش رو داره)

i-php-i

Active Member
اگر منظور شما این هست که می شه رنج ip برای مدت زمان مشخص اجاره کنید و بعد اجاره دهید، بله امکان پذیر هست (اما قوانین مخصوص به خودش رو داره)
یعنی من می تونم مثلا 4000 هزار آی پی اجاره کنم و این آی پی ها رو اجاره بدم؟

قوانین بین المللی هستن یا هر کشور قوانین مخصوص به خودش رو داره؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
بله می تونید، به شرکتی که ازش می خرید بستگی داره، تو همین انجمن های ایرانی هم خرید و فروش میشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا