کسب درآمد اينترنتی

p30spat

New Member
سلام بر دوستان گرامی

می خواهم در مورد یک سایت درآمد اینترنتی توضیح بدهم این سایت کاملا رایگان بوده و وجهی دریافت نمی کند. لطفا در لینک زیر عضو شوید:

http://www.vnnu.com/fa?111127736

عضویت در این سایت ضرری به کسی نمی رساند و زمان زیادی هم نمی خواهد. مقداری از مطالب سایت را انتخاب کرده و در اینجا آورده لطفا با دقت مطالعه فرمائید.

طرز کار سیستم:

قدم 1. عضو شوید.

قدم 2. عضو بگیرید.

قدم 3. درآمد و حقوق ثابت بطور ماهیانه دریافت کنید!

مرحله اول: ۱۰ نفر
مرحله دوم: ۱۱۰ نفر
مرحله سوم: ۱۰۱۰ نفر
مرحله چهارم: ۱۰۰۱۰ نفر
مرحله پنجم: ۱۰۰۰۱۰ نفر
مرحله ششم: ۱۰۰۰۰۱۰ نفر

جمع کل اعضا : 1,000,010 = تومان 100,000,000 در ماه درامد ثابت شما!

1,000 تومان هر ماه برای 10 نفر عضو شما
10,000 تومان هر ماه برای 100 نفر عضو شما
100,000 تومان هر ماه برای 1000 نفر عضو شما
1,000,000 تومان هر ماه برای 10,000 نفر عضو شما
10,000,000 تومان هر ماه برای 100,000 نفر عضو شما
10,000,000 تومان هر ماه برای 1,000,000 نفر عضو شما

همین حالا دست به کار شوید درامد واقعی اینترنتی را تجربه کنید. فراموش نکنید تعدا اعضای بیشتر یعنی درامد بیشتر.

وننو چسیت؟

وننو اولین سایت کاملا رایگان است که بابت عضویت و معرفی عضو و با هدف کمک به اقتصاد ملی به شما درامد ثابت پرداخت می کند. این سیستم کاملا رایگان است و بر خلاف بسیاری از سیستمهای کاملا قانونی است.

چکار باید انجام دهم تا "حقوق ثابت " به من پرداخت شود ؟

بسادگی یک نفر را عضو خودتان کنید! زیرا وقتی شما عضو شدید شما دارای یک لینک با شماره مخصوص هستید که از طریق لینک خودتان می توانید دوستان خود را تشویق به عضویت کنید. بلا فاصله شما بابت عضو کردن دوست خود و همینطور عضوهای دوست دوستتان درامد ثابت خواهید داشت!

آیا این سیستم جهانی است ؟

بله! هر شخصی از هر ملیتی و از هر کشوری می تواند درخواست دعوت نامه برای عضویت داشته باشند و تمامی پرداخت ها برای راحتی شما به ریال محاسبه می شود.

چه وقتی به من پرداخت می شود ؟

درامد و سهم شما پس از 60 روز بعد از اینکه در ماه جاری در خواست نمودید به صورت چک به آدرس شما پست می شود. زمانی که دارای 100 هزار تومان در حساب خود شدید می توانید تقاضای ارسال چک بنمایید.

آیا نیاز است که ایمیل من فعال باشد ؟

در واقع اگر ایمیل شما فعال نباشد شما نمی توانید تقاضای چک بنمایید. چون برای درخواست چک باید از همان ایمیلی که هنگام ثبت نام استفاده کردید تقاضا کنید.

حداقل سن برای عضو شدن چقدر است ؟

شما بایستی بالای13 سال باشید. همینطور اگر شما زیر 18 سال هستید نیاز به اجازه والدین دارید ,

آیا اگر من روی اگهی ها کلیک کنم پول بیشتری بدست می آورم ؟

خیر. کلیک کردن باعث بیشتر شدن درامد شما نمی شود. شما باید روی اگهی کلیک کنید که برای شما جالب است وگرنه وقت خود را هدر داده اید!.

آیا این سیستم محدود به ویندوز است؟

خیر, تنها چیزی که نیاز دارید یک حساب ایمیل است.

برای داشتن درامد ثابت به مقدار زیاد چکار می توانم انجام دهم؟

ما به شما پیشنهاد می کنیم که یک وب سایت و یا وب لاگ راه بیاندازید و لینک خود را در آنجا بگذارید و توضیحات لازم را اضافه کنید سپس از دوستان و آشنایان بخواهید وب لاگ شما را ببینید. همینطور شما اعضای بسیاری از طریق موتورهای جستجو بدست خواهید آورد.

آیا می توانم از چند کامپییوتر استفاده کنم ؟

جواب کوتاه بله است . و جواب بلد اینست که این کار باعث افزایش درامد نخواهد شد.

آیا من باید پولی پرداخت کنم ؟

خیر. این سیستم کاملا رایگان است و شما نیاز به خرید و یا پرداخت پول ندارید..

منظور شما از ANTI-SPAM Policy چیست؟

ما بشدت فرستادن هرزنامه و یا ایمیل های ناخواسته به هر شکلی را ممنوع می کنیم. اعضایی که با فرستادن هرزنامه فعالیت کنند حساب انها بسته می شود و تمامی اعضای وی به فرد معرف وی انتقال می یابد و همینطور درامد پرداخت نشده ظبط می شود.

از کجا بدانم که چقدر درامد کسب کرده ام ؟

با ایمیل و رمز ورود به قسمت ورود اعضا وارد شوید سپس بروی منوی جساب را کلیک کنید.
سپس شما می توانید وضیعیت درامد خود را ببینید.

چطور می توانم حساب خود را لغو کنم ؟

پس از ورود به قسمت اعضا روی سرویس اعضا کلیک کنید و سپس گزینه لغو کردن حساب را انتخاب کنید.

چطور بفهمم که اصلا عضو هستم یا نه ؟

اگر رمز ورود به ایمیل شما ارسال شد . یعنی شما عضو هستید که رمز به ایمیل شما ارسال شده است. و می توانید با وارد کردن رمز و ایمیل خود در صفحه ورود این موضوع را امتحان کنید

با تشکر فراوان

جدیدترین ارسال ها

بالا